• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insan kötü niyetli mi ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8.093
Puanlar
398
Ben jinekolojik bir operasyon gecirdim persembe günü operasyon saglık ve estetik amacliydi öyle diyeyim ameliyat bile sayilmaz aslında.Eşim de 2 günlük izin aldı işyerinden cocuklarla ilgilenebilmek icin,isyerine de esimin bir rahatsizligi dolayisiyla izin aliyorum demiş.Izni veren müdür tanidiğimiz biri hemen dayimi aramis yegenin hastaymis gecmis olsun vs vs.Sonra dayim beni aradi nasılsın falan diye iyiyim dedim operasyondan bahsetmedim özel bir sey neden bahsedeyim rutin konusma gibi gecti o da sormadi ben bir sey duydum nedir diye selam sabah kapattik.Durmamis annemi aramis leylosun kocasi karim rahatsiz diyip izin almis leylosu aradım hasta falan degil bu damat bi haltlar mi karistiriyor acaba diye annem de sen her seye karisma seni ilgilendirmez diyip kizmis.Bu insanlar neden böyle 🙄 isyerinde olani biteni millete yetistiren de ayri salak yemeyip icmeyip ardini ögrenmeye calisan da salak.Dayimi arayıp saydirasim var haketmiyor mu ? Acık acık söyleyip utandirilmayi haketmiyor mu bu tarz insanlar?

Son düzenleme:
Bilemedim.. Adamın bir şeyden haberi yok. Yeğenini koruma içgüdüsü gibi geldi bana. Size bir şey de söylememiş, annenizle konuşmuş. "Damat bir iş mi karıştırıyor" diye. Tabi o kadar yakın değilse akrabalık ilişkiniz bir şey diyemiyorum.

Bilemedim.. Adamın bir şeyden haberi yok. Yeğenini koruma içgüdüsü gibi geldi bana. Size bir şey de söylememiş, annenizle konuşmuş. "Damat bir iş mi karıştırıyor" diye. Tabi o kadar yakın değilse akrabalık ilişkiniz bir şey diyemiyorum.
Yolda görünce cani isterse selam verir istemezse görmez fazla yakin degiliz

Müdür çok gereksiz üstüne vazife olmayan bir işe girişmiş onunki tamamen lüzumsuzluk ama dayınız kötü niyetli gelmedi bana, hastalık denmiş sonuçta telaşlanmıştır haklı olarak.
Dayim da cikari varsa seni görür yoksa görmez biri daha cok meraktan arkasini arama gibi geldi bana

Müdür bekar mı? İnsan karşı cinsin rahatsızlığını sorgulamaz benim bildiğim, geçmiş olsun der geçer.

O zaman işgüzarlık peşinde. Müdür de bir tuhaf. Kulaktan kulağa annenize kadar gitmiş. İnsanlar tuhaf gerçekten.
Annem de su an 1200 km kadar uzagimda haberi olmasaydi yoktan yere telasa kapilacakti bana sorsa neyse yine bir sey demem anneme neden soruyorsun yani

Dayim da cikari varsa seni görür yoksa görmez biri daha cok meraktan arkasini arama gibi geldi bana
Sizi ararsa hiç esirgemeyin o zaman lafınızı, ama ben daha çok müdüre kurulur işe dönünce ona haddini bildirirdim daha çok.

Annem de su an 1200 km kadar uzagimda haberi olmasaydi yoktan yere telasa kapilacakti bana sorsa neyse yine bir sey demem anneme neden soruyorsun yani
Yani, bir de yaşlı insanlar artık. Üzülmeye gelmiyorlar hiç. Neyse ki biliyormuş anneniz. Hiç yüz göz olmayın bence. Bir dünya tantana olacak üstüne. Anneniz uygun bir dille konuşur gerekirse. Müdür çakallık yapıyor belli, bence eşinizin izin almasının derdine düşmüş. Bazı tiplerde var o kontrol manyaklığı.

Bizim toplumun en yapamadığı sey "mind your own business". Bence en salak müdür bu konuda, gundelik izni gider dayıya yetistirirse dayı da yegenine bisey oldu sanar. Bence yoktan yere dayiya cikismayin. Anneniz gerekeni söylemiş zaten. Ama müdüre diyebilir eşiniz is ahlakin mahremiyete saygin nerde diye.

Esime soylemeli miyim sizce haberi yok bu durumdan ?
Sakın söylemeyin, müdürün dayınıza söylediğini dayınızın da geçmiş olsun diye aradığını söyleyebilirsiniz. Dayınıza da iyiyim demek yerine küçük bir operasyon diyebilirdiniz. Onlar siz grip gibi hastasınız sanmıştır iyiyim diyince şaşırmıştır.

Bizim toplumun en yapamadığı sey "mind your own business". Bence en salak müdür bu konuda, gundelik izni gider dayıya yetistirirse dayı da yegenine bisey oldu sanar. Bence yoktan yere dayiya cikismayin. Anneniz gerekeni söylemiş zaten. Ama müdüre diyebilir eşiniz is ahlakin mahremiyete saygin nerde diye.
Ben de IK da calistim izinlerle cok ilgilendigim oldu kimsenin iznini sorgulamadim ya patron yalakalari yapiyor bunu genelde.

Yani, bir de yaşlı insanlar artık. Üzülmeye gelmiyorlar hiç. Neyse ki biliyormuş anneniz. Hiç yüz göz olmayın bence. Bir dünya tantana olacak üstüne. Anneniz uygun bir dille konuşur gerekirse. Müdür çakallık yapıyor belli, bence eşinizin izin almasının derdine düşmüş. Bazı tiplerde var o kontrol manyaklığı.
Söylemeyecektim aslinda anneme ama insanlik hali olur ya bir sey olur bilsin dedim iyi ki söylemisim

Back
X