- Emoji Skoru
- 8.093
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ben jinekolojik bir operasyon gecirdim persembe günü operasyon saglık ve estetik amacliydi öyle diyeyim ameliyat bile sayilmaz aslında.Eşim de 2 günlük izin aldı işyerinden cocuklarla ilgilenebilmek icin,isyerine de esimin bir rahatsizligi dolayisiyla izin aliyorum demiş.Izni veren müdür tanidiğimiz biri hemen dayimi aramis yegenin hastaymis gecmis olsun vs vs.Sonra dayim beni aradi nasılsın falan diye iyiyim dedim operasyondan bahsetmedim özel bir sey neden bahsedeyim rutin konusma gibi gecti o da sormadi ben bir sey duydum nedir diye selam sabah kapattik.Durmamis annemi aramis leylosun kocasi karim rahatsiz diyip izin almis leylosu aradım hasta falan degil bu damat bi haltlar mi karistiriyor acaba diye annem de sen her seye karisma seni ilgilendirmez diyip kizmis.Bu insanlar neden böyle
isyerinde olani biteni millete yetistiren de ayri salak yemeyip icmeyip ardini ögrenmeye calisan da salak.Dayimi arayıp saydirasim var haketmiyor mu ? Acık acık söyleyip utandirilmayi haketmiyor mu bu tarz insanlar?
Son düzenleme: