Arkadaşlar ben üniversiteye başladım bu yıl fakat yaşım ufak deil çalışıyordum daha önce bu senede üniye gitmeye karar verdim.derslerim çok iyi ama artık kafaya takmaktan ders bile çalışamaz hale geldim.etraımdaki insanlar neden bukadar tuhaf anlamış değilim.ben neşeli ve gülüp güldüren bir insanımdır genelde ama son zamanlarda muhattap bile olmak istemiyorum hiçbiriyle.bikaç kişiyle arkadaşlık kurdum.birisi diğeri için dolap çevirdiğini söyleyip duruyor.ne oldugunu da anlatmıyor takmıyım diyorum sonra sinirleniyorum ister istemez.bu aralar samimi görüyomuş bizi güvenme diyip duruyor.zaten güvenmiyorum hiçbirisine kimse kimseyi çekemiyor.ama neden beni akşam akşam arayıpta "neoldu bu ara soğuk davranıyosun bişeymi duydun gördün bişey olursa benimle paylaş bana söyle.x kişiyle aranızı düzelttiniz galiba yakınsınız bu aralar" tarzında aklımı karıştırmalar.bunlar 2 kişi takılıyorlar ve sürekli onlardan başka herkesin iki yüzlü oldugunu söylüyor.yani neyin peşinde ben anlamadım gitti.bişeyler paylaştık konuştuk bu kızla sevdim baştan ama ona da güvenmiyorum artık.biri daha var sınıfta,ben kiminle samimi olsam onun yanından ayrılmıyor.muhattap bile olmadıgı kızı günden 2 kere aramaya başlamış fln.bunu bikaç kişi için yaptı.ben kimleyim o onla.çok dikkatimi çekti bu durum.arkasından konuşulan ama yüzüne iyi davranılan o x kişi de ( bu aralar yakın duruyosunuz dediği arkadaş) benim takıldıgım diğer kızları görünce benimle daha bir samimi duruyor fln.arkadaşlar bu konular önemsiz duruyor belki ordan ama bu saçmalıklar beni artık çok rahatsız edici hale geldi.beni ne olarak görüyorlar sevilmeyen istenmeyen yada nebiliym arkasından sürekli iş çevrilen bi kızmıyım acaba ortamda yoksa sadece kafamımı kurcalamaya çalışıyorlar..ben bi anlam veremiyorum fikir yürütemiyorum artık.akıl fikirlerinize ihtiyacım var..tecrübeleri olan arkadaşların da yardımını bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden