Bu insanlar neden böyle!

ne biçim insanlar söyliyim mi haddinden fazla densiz !!! bana da öyle diyorlar ben cevabı yapıştırıyorum. sende söylee bak bakalım bir daha gık çıkıyor mu. susarsan daha çok tepene binerler ..

benimde bi tanıdığım var..
benim 2-3 kilo daha almam gerekiyodu boyuma göre.
benim bu zayıflığımı çok kafama taktığımı bilirdi.ressmen moralimi bozmak istediğini sonradan sonradan anladım..
her gördüğünde abartmıyorum ayy zayıflamışsın sizin evde bişey yemiyomusun sen..he sen besle de kilo aliyim..
tövbe tövbe ya..ama sonradan öğrendim ben onunda saç takıntısı var..her gördüğümde aa saçların çok dökülmüş diyodum..onunda bozulsun morali benim bozuluyosa..yani susmycaksın böylelerine canım..

benim kıza kuru seninki toplu maşallah diyince evet çok şükür siz kızınızı bi doktora götürün kemikleri çıkmış de üzülerek:27:
naber sırıkdediğinde iyidir cücem senden naber de:52:
..gül geç ya..aman boşver:71:

halanın kız çocuğu falan yoksa böyle kadınsal muhabbetlere hevesi vardır belki seninle hevesini almaya çalışıyordur.
söz konusu hala olunca vay fesat falan diyesim gelmiyor niyeyse :)
komşular da hep takiptedir zaten, yok kilo mu aldın yok saçını mı kestirdin yüzün toplanmış. aman gözünün altı mı morarmış, ay senin bacakların çarpık mı ne :36::35:
bitmez yani millete kalsan at kendini çöpe gitsin :37:

Halamın çocuğu yok canım

benimde bi tanıdığım var..
benim 2-3 kilo daha almam gerekiyodu boyuma göre.
benim bu zayıflığımı çok kafama taktığımı bilirdi.ressmen moralimi bozmak istediğini sonradan sonradan anladım..
her gördüğünde abartmıyorum ayy zayıflamışsın sizin evde bişey yemiyomusun sen..he sen besle de kilo aliyim..
tövbe tövbe ya..ama sonradan öğrendim ben onunda saç takıntısı var..her gördüğümde aa saçların çok dökülmüş diyodum..onunda bozulsun morali benim bozuluyosa..yani susmycaksın böylelerine canım..

benim kıza kuru seninki toplu maşallah diyince evet çok şükür siz kızınızı bi doktora götürün kemikleri çıkmış de üzülerek:27:
naber sırıkdediğinde iyidir cücem senden naber de:52:
..gül geç ya..aman boşver:71:

Ya işte oldum olası insanların böyle zayıflıklarını yüzlerine vuramamışımdır. Sinir etmeye çalışmamışımdır. Ancak çok yakınlarıma, anneme babama felan şaka niyetli böyle bel altı vurmuşumdur :76: Ama onun dışında insanlar kırılır mı kırılmaz mı aklımdan tartıp öyle konuşurum. Bana böyle yapıldığında da sinirim tepeme çıkıyor işte.

Öncelikle 165 boya 56 kilo, 162 ye 48 kiloya kilolu diyenlerin gözlerinden şüpheliyim. Göz doktoruna bir görünsünler.

50 yaşındaki halanın 18 yaşlarındaki yeğeniyle kıyas yarışına girmesi çok saçma, anneniz ile kıyas yapsa neyse. Çok enteresan bir durum...

Annemle de devamlı kendini kıyaslar. Ne zaman bir araya gelse annemle , kalk bakayım kilo mu almışsın demeler, boylarını karşılaştırmalar.. :50:

Benim boy 1.55 kilo 55 bana zayıf diyorlar.Senin boy 1.65 kilo 56 şişman mı diyorlar?Matematiğim iyi değil bunu biliyorum ama bu kadar mı kötüymüş ya.Allahım bu kıskanç insanlar ne zaman çatır çatır çatlayacaklar ikiye çok merak ediyorum.
Bir de canım ideal kilo tablosu var internette.Oraya değerlerini yaz.Bak bakalım sana ne diyecek o tablo.Sonra da halanın gözünün içine sok.Hatta bir de onun değerlerini de gir bence:)

Benim boy 1.55 kilo 55 bana zayıf diyorlar.Senin boy 1.65 kilo 56 şişman mı diyorlar?Matematiğim iyi değil bunu biliyorum ama bu kadar mı kötüymüş ya.Allahım bu kıskanç insanlar ne zaman çatır çatır çatlayacaklar ikiye çok merak ediyorum.
Bir de canım ideal kilo tablosu var internette.Oraya değerlerini yaz.Bak bakalım sana ne diyecek o tablo.Sonra da halanın gözünün içine sok.Hatta bir de onun değerlerini de gir bence:)

haha onu defalarca yaptım canım halamın kafama taktıkları sayesinde. Ama mesele o değil.. Bir insan kilolu da olabilir, çok zayıfta olabilir. Çok uzun da, çok kısa da... Ama bütün bunlardan insanlara ne? Ne bu laf sokma çabaları durmadan. Çatlarlar inşallah böyle insanlar, hem de çatır çatır.

Back
X