Bu insanlar neden bu kadar tribal??

yoncaergun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
7
0
36
Kocaeli
nefret ediyorum ota b.ka trip atanlardan usandım artık ya benım cevremdekiler mi boyle yoksa sizlerin de cevresınde bolca var mı bunlardan yaa...

çevreni geniş tutacaksın ama evine giren 2-3ü geçmeyecek.herkesi dinleyeceksin ama sen paylaşımlarını kısıtlı tutacaksın.herkesle selamın sabahın olacak ama kimse tam anlamıyla seni tanımayacak.insan oğlu çiğ süt emmiştir bunu unutmadan ve insanlardan kopmadan dengeyi kurmayı bileceksin.

Daha fazlasına gerek yOk !

katılıyorum yukarıdakilere ve evet benimde çevremde var ama benim yanlarından geçerken ki rüzgarım yeter sinir olurum sanki dünya onların etrafında dönüyor gibi ama koyacaksın çizgini.

Ne cevrem olsun nede etrafımda böyle insanlar olsun!
Sadece bir tane insan var dostum diyebildigim oda bana yeter zaten.
Nerde cokluk orda *okluk diye bosuna dememisler.
Etrafımdaki insanların hepsimi cıkarcı olur be kardesim!! :26:
Korkuyorum artık yemin ederim ki korkuyorum.. Uzak duruyorum bu yüzden de.

Sadece bir tane dostun olursa,ileride onunla sorun yaşadığında yalnız kalabilirsin.Seçici olmak şartıyla,çevreni biraz daha geniş tutmanı tavsiye ederim.
Yaşım 43 ve sizlere şunu rahatlıkla söyleyebilirim : Çabuk samimi olup hemen içli dışlı olan insanlara karşı temkinli olun.Sağlam dostluklar şıp diye ortaya çıkmaz,dostluk da emek ister ve zamanla gelişir.Hemen samimi olanlar genellikle göründükleri gibi olmuyorlar ve geldikleri gibi gidiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…