Bu insanlar niye böyle fesatlar?

kendisi asla bir şey anlatmıyordu ben sorunca anlattı onu da

aylar sonra öğrendim birisiyle görüştüğünü
E kiz sana anlatmak istememis bastan beri. Aylarca soylememis gorustugunu, detaylari da anlatmamis, sen sorunca anlatmış. Demek ki anlatmak ve fikir duymak istemiyor.

Yaptigi dogru/yanlis, mantikli/mantiksiz, orasi ayri ama muhtemelen laf duymamak icin anlatmamis, anlatmak zorunda kalinca da fikir duymak istememis.

Fikir duymak istese zaten anlatırdı. Insan bazen kimsenin yorumunu, fikrini duymak istemez. O yuzden anlatmaz. Zorla anlattirilinca da ustune laf isitince cemkirir.

Aylar sonra duyduysan görüştüğünü demek ki seninle paylasmak istememis. Sorup deşme sen de.

Arkadaşıma kötü bir şey demedim hemen celallendi slak slak tribe girdi gerçekten rahatsız bu insanlar ya sanki yorum yaptım işine engel olmak istedim kime iyi niyetle yaklaşsam saf görüyor kimseye en ufak zararım yoktur burda sikayetlendigimi görüyorsunuz ama her şeyi içime atarım genelde ve asla kimseye en ufak zararim art niyetim olmaz.Lise arkadaşım bu kişi 2023 un sonuna doğru boşandı 1 sene evli kaldı. Boşanmanın ardindan kısa sure sonra görüşmelere basladi tanışmaklara ama ben karışmadım yapma etme demedim buna hakkım yok zaten. Annesi akıllı ablası akıllı onlar akıl veriyordur. Kendisi de 25 yaşında zaten ve çok iyi bir bölüm okudu zekiydi. Neyse şuan birisiyle konuşuyor ondan küçük 2 yaş ve maddi olarakhiç iyi konumda değil çocuğun 10 tane abisi ablası var ve yaşadıkları şehir ev olmadan geçinilecek bir yer değil kalabalık pahali büyük. Çocuk basta annemmldrle aynı evde kaliriz demiş yengem abimde bizimle kalıyor birsey olmaz demiş yani çocukla beraber yengesi abisi annesi babasi iki de küçük oğlan kardeşleri. Bende fikrimi belirttim zaten kendisi asla bir şey anlatmıyordu ben sorunca anlattı onu da kendisi ama devamlı sen ne yaptın ettin sana hediye alıyor mu diye o soruyordu.Zoraki anlattı benimde tek dediğim şu acele karar verme iyi düşün Allah korusun tekrar pişmanlık yaşama baktım bi tavırlandı sanki laf sokar gibi ben eminim ondan şu kadar zamandır konuşuyoruz ve yıllarca da bekleyemem evlenmek için zaten günah dedi. Benim durumumu biliyor şuan ciddi bir adım atamadigimizi yıllarca bekleyemem deyip birde ağzını yamulturcasiina konuşunca sinirim bozuldu birden savunusa geçti ben kötü bir şey demedim ki birkaç aya söz nisan takacaklarmis ona birşey soruyorum şüpheli şüpheli sorguluyor ya bu insanlar cidden rahatsız sanki nazar degdiricem aylar sonra öğrendim birisiyle görüştüğünü de birde yalan söylüyor sana gösterdim fotoğrafını gösterdim diye. Gerçekten sevdiğim biri ama böyle yapınca bi soğudum ondan gerçekten tuhaflar yaa
Ben bu kadar salak biriyle arkadas olmam. Bırakın ne yasıyorsa yasasın.

E kiz sana anlatmak istememis bastan beri. Aylarca soylememis gorustugunu, detaylari da anlatmamis, sen sorunca anlatmış. Demek ki anlatmak ve fikir duymak istemiyor.

Yaptigi dogru/yanlis, mantikli/mantiksiz, orasi ayri ama muhtemelen laf duymamak icin anlatmamis, anlatmak zorunda kalinca da fikir duymak istememis.

Fikir duymak istese zaten anlatırdı. Insan bazen kimsenin yorumunu, fikrini duymak istemez. O yuzden anlatmaz. Zorla anlattirilinca da ustune laf isitince cemkirir.

Aylar sonra duyduysan görüştüğünü demek ki seninle paylasmak istememis. Sorup deşme sen de.
O da bana sormasın o zaman bu kadinlarda var bu sevgilisiyle alakalı en ufak elestiriyi kaldiramiyorlar hemen yüzleri düşüyor o zaman niye bana devamlı erkek arkadaşımla alakalı soru soruyor o da sormasın ayu cinnetlikler yaa sanarsın konsolosun kızıyla arkadaşım böyle şeyleri paylaşmayacaksak fikir almayacaksak niye arkadaşız

O da bana sormasın o zaman bu kadinlarda var bu sevgilisiyle alakalı en ufak elestiriyi kaldiramiyorlar hemen yüzleri düşüyor o zaman niye bana devamlı erkek arkadaşımla alakalı soru soruyor o da sormasın ayu cinnetlikler yaa sanarsın konsolosun kızıyla arkadaşım böyle şeyleri paylaşmayacaksak fikir almayacaksak niye arkadaşız
O anlatmiyorsa sen de anlatma. Gecistir, konuyu kapat, tek tarafli bilgi paylaşımı yapmiyorum de.

Bir de fikir istemekle bir sey anlatmak arasinda ince bir cizgi var. Sen oyle yapiyorsun demiyorum ama bazen gerçekten insan sadece bir seyi paylasmak isterken gerekli gereksiz fikir ve yorumlar gelince anlatacagina pişman oluyor. Dedigim gibi sen boyle yapiyorsun demiyorum ama arkadasinin icine girdigi olay cok sacma ve salakca olduğu icin muhtemelen bir suru elestiri duymuştur. Cunku senden ozellikle gizlemis, yorum duymak istemiyor buyuk ihtimalle.

Herkesle ayni duzeyde ve samimiyette arkadas olamazsin. Bu kizla arkadasligin da yüzeysel ve laylaylom olacak demek ki. Kendi istedigi kadar anlatsin, hayirlisi canim yaa de gec, kendi ozelini de anlatma

O anlatmiyorsa sen de anlatma. Gecistir, konuyu kapat, tek tarafli bilgi paylaşımı yapmiyorum de.

Bir de fikir istemekle bir sey anlatmak arasinda ince bir cizgi var. Sen oyle yapiyorsun demiyorum ama bazen gerçekten insan sadece bir seyi paylasmak isterken gerekli gereksiz fikir ve yorumlar gelince anlatacagina pişman oluyor. Dedigim gibi sen boyle yapiyorsun demiyorum ama arkadasinin icine girdigi olay cok sacma ve salakca olduğu icin muhtemelen bir suru elestiri duymuştur. Cunku senden ozellikle gizlemis, yorum duymak istemiyor buyuk ihtimalle.

Herkesle ayni duzeyde ve samimiyette arkadas olamazsin. Bu kizla arkadasligin da yüzeysel ve laylaylom olacak demek ki. Kendi istedigi kadar anlatsin, hayirlisi canim yaa de gec, kendi ozelini de anlatma
Öyle yapıyorum zaten ya demek istediğim herkes bi kocacı olmuş sanki bi onlarda varr ne yapicam ben sizin sümüklü kocalarinizi ya

insanlar bazen en yakınlarının iyi niyetini bile yanlış yorumlar. özellikle yeni bir ilişki içindeyken, eleştiriye ya da uyarıya kapalı olabiliyorlar. senin sözlerini “müdahale” gibi algılamış olabilir. bu durumda yapabileceğin en sağlıklısı fazla ısrar etmemek. çünkü sen ne kadar uyarsan uyar, kendi deneyimini yaşayacak. belki pişman olacak, belki de gerçekten mutlu olacak, bunu zaman gösterecek.

insanlar bazen en yakınlarının iyi niyetini bile yanlış yorumlar. özellikle yeni bir ilişki içindeyken, eleştiriye ya da uyarıya kapalı olabiliyorlar. senin sözlerini “müdahale” gibi algılamış olabilir. bu durumda yapabileceğin en sağlıklısı fazla ısrar etmemek. çünkü sen ne kadar uyarsan uyar, kendi deneyimini yaşayacak. belki pişman olacak, belki de gerçekten mutlu olacak, bunu zaman gösterecek.
Ben mantıken konuştum mantigima geleni söyledim mutlu olur mu bilemem ya zaten bırak onu mu dedim Allah aşkına yaa insanlar ne kadar hassas olmuş iyi düşün dedim acele karar verme dedim

Back
X