Bu insanlar pes dedirtir!

pinartn

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.734
3.328
333
42
Arkadaşlar bugün oğlumun kontrolü için hastanede sıra bekliyorduk. Kalabalık, havasız ortam, çocuklar da huysuzlanıyor tabi.

Yanımda oturan teyze de "anneanneymiş" sözde ama 9 aylık bebek durmuyor diye ne dese beğenirsiniz?

"Sus bak seni Himmet'e veririm."
"Sus bak Himmet seni çöp konteynırına koyar"

"Ya teyze ne diyorsun, böyle şeyin şakası mı olur Allah aşkına?"dedim. Kadın bir de iyi bir şey yapmış gibi nasıl gülüyor :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Hangi ruh hali, nasıl bir şaka anlayışıdır anlamak mümkün değil.

Müge anlıda da arif verimli diyorki cocuklarınıza ırmagı gosterın basına gelenlerı anlatın.
O okumamıs cahıl teyzenın demesını gecıyorum bıle suanda

Müge anlıda da arif verimli diyorki cocuklarınıza ırmagı gosterın basına gelenlerı anlatın.
O okumamıs cahıl teyzenın demesını gecıyorum bıle suanda
Tam nasıl dedi bilemiyorum ama o belki olayı anlatarak çocuklarınıza çağıran kimsenin yanına gitmeyin mi demelerini istedi acaba?
Benim kızdığım şaka bile olsa öyle pislik bir mahlukla minnacık bir bebeği korkutma maksatlı aynı cümlede kullanması.

Tam nasıl dedi bilemiyorum ama o belki olayı anlatarak çocuklarınıza çağıran kimsenin yanına gitmeyin mi demelerini istedi acaba?
Benim kızdığım şaka bile olsa öyle pislik bir mahlukla minnacık bir bebeği korkutma maksatlı aynı cümlede kullanması.
Valla bılmıyorum ama ıc huzurla cocuklarımıza bakamıyoruz bunu anladım ve canımı cok sıkıyor.
Ben evladımı guzel bır dunyaya getırmek ıstemıstım , sadece anne olma egomu tatmın etmek ıcın degıl.

Yemin ederim öyle sinirlendimki şuan.
Terbiye merbiye kalmadı ağzına ...mak isterdim o kadının!

Yetti şu "dışardaki teyzeler" in çocuklarımızı terbiye etmeye çalışması(!)
Himmete kendisini vermeli, tövbe yaaaa manyak karı

Arkadaşlar bugün oğlumun kontrolü için hastanede sıra bekliyorduk. Kalabalık, havasız ortam, çocuklar da huysuzlanıyor tabi.

Yanımda oturan teyze de "anneanneymiş" sözde ama 9 aylık bebek durmuyor diye ne dese beğenirsiniz?

"Sus bak seni Himmet'e veririm."
"Sus bak Himmet seni çöp konteynırına koyar"

"Ya teyze ne diyorsun, böyle şeyin şakası mı olur Allah aşkına?"dedim. Kadın bir de iyi bir şey yapmış gibi nasıl gülüyor :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Hangi ruh hali, nasıl bir şaka anlayışıdır anlamak mümkün değil.
Ruh hastası!!

ben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
facebookta himmet aktürk serbest bırakılsın diye guruplar açılmış
biri içerde ama dışardakileri ne yapıcaz bilmiyorum
ciddi olamazsın. böyle bişeyi hangi namussuzlar yapar ya.

Salak karı!!!!:KK34:
Bi tanıdığım yıllar önce çocuğu uymuyordu çocuğa eğer uyumazsan seni polise veririm bak çağırıyorum demişti. Bende kızmıştım neden çocuğu polisle korkutuyorsun başımıza bi iş gelse polise gideriz çocuğu böyle korkutursan bu çocuk başına bişey gelince polisten korkacak demistin
Yaptığının yanlış olduğunu anladı çok haklısın demişti

Salak karı!!!!:KK34:
Bi tanıdığım yıllar önce çocuğu uymuyordu çocuğa eğer uyumazsan seni polise veririm bak çağırıyorum demişti. Bende kızmıştım neden çocuğu polisle korkutuyorsun başımıza bi iş gelse polise gideriz çocuğu böyle korkutursan bu çocuk başına bişey gelince polisten korkacak demistin
Yaptığının yanlış olduğunu anladı çok haklısın demişti
Şu durumda polise veririz diyen insanlar bile o kadar masum kaldı ki gözümde:işsiz:

Teyze bir sapık pislikten bahsederken sanki kankasından bahsediyor, seni Himmet'e veririm nedir yahu? İşte biz bu ruh hastaları teyzeler yüzünden birazda bu Himmet'lerden çocuklarımızı korumak zorunda kalıyoruz.

Benim çocuğum değil, kucağındaki kendi torununu böyle korkutuyor. Düşünün yani kendi canından kanından bir yavruya böyle bir yakıştırma yapıyor.
Hizli okumusum net anlayamamisim canim pardon...
Tabi kendi torunu da olsa bu sekilde susturmaya calismasi cok sacma...
Psikolojik cokertmeye simdiden baslamis :KK11:

Back
X