Bu insanlardan nefret ediyorum

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese merhaba .
Dilerim midenizi bulandırmam. Sanayide 50 personelin olduğu bir firmada çalışıyorum.
4 kadın personel için 1 lavabo, 45 erkek personel için de 3 lavabo var. Lavabolar her gün temizlikçi abla tarafından temizleniyor. Kadın bugün erkeklerin kullandığı lavaboya giremedi kokudan. Kafayı yiyeceğim. Tuvaletini yapıp sifon çekemeyen insanlar ellerini 20 saniye sabunla yıkar mı ?
Inanın o kadar dikkat ediyorum ki. Ellerim mahvolmuş durumda. Sürekli yıkıyorum,maskemi takmayı ihmal etmiyorum ama bu gerizekalı insanlar yüzünden hastalık kapma riskim çok fazla.
Tuvalet eğitimini 2 yaşında alıyoruz. Bi insan bunu nasıl beceremez ?

bizim firmada çalıştığımız katta 13 erkek personele 2 tuvalet var, kat bazında yani. gerçekten 45 kişiye az. 3 tane.

Tuvalet konusu açıldıysa ekşiye düşmemiz yakındır 😂

Peki 45 kişiye 3 tuvalet layık gören insanlara bir sözünüz yok mu? İnsanlar dünyanın en titiz insanları da olsalar o kadar insanın kullandığı tuvaletler temiz kalmaz, kokar.
O insanlara çok daha fazla sözüm var ama mevcut durum bu. Herkes girdikten sonra su dökse bu sorunlar yaşanmaz.
Bu insanların yemekhanede yemek yedikten sonra bıraktıkları manzarayı bilseniz hayret edersiniz

Çalıştığım ofiste sifona basılmadığı için kriz geçirmek üzereydim. Hep bir arada iken imalı şekilde şifona basmanın önemini ima ettim. Yetmedi şüphelendiğim kişilere söyledim direkt. oda olmadı. Klozetin üstüne LÜTFEN SİFONA BASINIZ! yazdım. Ama bunun sonucunda bastılar ama tam basmadılar. Bugun büyük harflerle LÜTFEN SİFONA TAM BASINIZ YAZICAM. Belirli yaştan sonra bir şeyleri aşımalmak cok zor. ve benim ofisimde yabancı çalışanlar var emin olun bu pisliği yapan onlar.

ay bide klozetin oturma yerinin üzerine pıt pıt su damları damlatıyorlar. :KK53: tottolet var ona bile basmayan insanlar var

Tuvalet konusu açıldıysa ekşiye düşmemiz yakındır 😂

Peki 45 kişiye 3 tuvalet layık gören insanlara bir sözünüz yok mu? İnsanlar dünyanın en titiz insanları da olsalar o kadar insanın kullandığı tuvaletler temiz kalmaz, kokar.
Benim çalıştığım yerde en az 150 kişi var kadın ve erkek lavaboları ayrı ama 1'tane idi 😂

Sifonla ve cinsiyetle asla alakası oldugunu dusunmuyorum
Hastanelerdeki tuvaletlerin durumu içler acısı açıkçası
Kişi sayısına göre az tuvalet var ve sifonu çeksen bile kokuyor

o kokuyu hissettim yani
Ha gormedim ama erkeklerin de biraz ilginç tuvalet alışkanlıkları var

Benim calistigim okulda 70 ogretmen var. Yarisi erkek yarisi kadin desek, 35 ogretmene 1 tuvalet dusuyor. Ben erkek ogretmen tuvaletinden hic koku almadim onunden gecerken. Bu tamamen görgü meselesi. Her gun temizlenen bir tuvaletin o kadar agir kokmamasi lazim.

Sifonla ve cinsiyetle asla alakası oldugunu dusunmuyorum
Hastanelerdeki tuvaletlerin durumu içler acısı açıkçası
Kişi sayısına göre az tuvalet var ve sifonu çeksen bile kokuyor

o kokuyu hissettim yani
Ha gormedim ama erkeklerin de biraz ilginç tuvalet alışkanlıkları var

Erkek tuvaletleri genelde daha temiz. Tek kabin tuvaleti olan mekanlarda genelde erkek tuvaletine giriyorum ben boş bulursam.

O insanlara çok daha fazla sözüm var ama mevcut durum bu. Herkes girdikten sonra su dökse bu sorunlar yaşanmaz.
Bu insanların yemekhanede yemek yedikten sonra bıraktıkları manzarayı bilseniz hayret edersiniz

40’ı su dökse 5’i dökmese yine pislik içinde olur o tuvalet. Çok az 3 kabin.

Benım gördüklerim de kadın erkek eşit pislikteydi
Ya iğrençleşicem ama çiş damlaları gordum
Kadınların pedleri var falan
Genelde erkek tuvaletlerinde pisuvar oluyor ve çoğu erkek onu kullanıyor. Klozet temiz kalıyor o yüzden. Ama mekanlar için geçerli, umumi tuvaletleri bilmiyom onlara giremedim 😂

Hem 100 kisilik ozel yurtta hemde 2000 kişilik devlet kız yurdunda kaldım. Dışkısını yapıp sifonu çekmeyen özellikle de orta yere yapan kızlar vardi. Birde bunlar universite okuyan okuluna makyajsiz saclari fönsüz gitmeyen güzellikler. Yani bu tuvalet egitiminin erkekle alakası yok. Insanin içinde her sey. Terbiyesizler bak hatırladıkca yine sinir oldum.

Tuvalet öncesi, sonrası sifon çekmek, bol suyla yıkamak lazım. Her yer için geçerli. İdrar bekledikçe kokar. İnsanların pisliği bu.

Biz 3 kişi çalışıyoruz.
2 tuvalet var.
Bence yönetimle bu konuyu konuşun.
İmkan varsa bu durumlar gecene afat evden çalışmayı Önerin.

Ay bazen inanın kadınlar daha pis. Cinsiyetle hiç alakası yok gerçekten insanın ahlağı neyse o maalesef.

Herkese merhaba .
Dilerim midenizi bulandırmam. Sanayide 50 personelin olduğu bir firmada çalışıyorum.
4 kadın personel için 1 lavabo, 45 erkek personel için de 3 lavabo var. Lavabolar her gün temizlikçi abla tarafından temizleniyor. Kadın bugün erkeklerin kullandığı lavaboya giremedi kokudan. Kafayı yiyeceğim. Tuvaletini yapıp sifon çekemeyen insanlar ellerini 20 saniye sabunla yıkar mı ?
Inanın o kadar dikkat ediyorum ki. Ellerim mahvolmuş durumda. Sürekli yıkıyorum,maskemi takmayı ihmal etmiyorum ama bu gerizekalı insanlar yüzünden hastalık kapma riskim çok fazla.
Tuvalet eğitimini 2 yaşında alıyoruz. Bi insan bunu nasıl beceremez ?
Bazen ne yaparsan yap pis insan yıne pistir. Ne eğitimli insanlar gördük tuvalet adabından yoksun 🙄 insanın içinde olmalı

Back
X