Bu insanlardan nefret ediyorum

Bu tuvalet adabı çok önemli gerçekten. Ben de çok zorda olmadıkça dışarda tuvalete gitmiyorum. Dayanamam böyle şeylere

Hem 100 kisilik ozel yurtta hemde 2000 kişilik devlet kız yurdunda kaldım. Dışkısını yapıp sifonu çekmeyen özellikle de orta yere yapan kızlar vardi. Birde bunlar universite okuyan okuluna makyajsiz saclari fönsüz gitmeyen güzellikler. Yani bu tuvalet egitiminin erkekle alakası yok. Insanin içinde her sey. Terbiyesizler bak hatırladıkca yine sinir oldum.
Kesınlıkle bizim yurttada vardı süsünden ödün vermeyıp pislikten ölecek insanlar.

Valla hepsi üniveriste -yarisindan çoğu hukuk fakültesi mezunu ve neredeyse tamamı kadınlardan oluşan bir ofisteyim.
İnan her ay en az bir kez gruptan yazıyorlar : 'arkadaşlar lütfen sifonu çekin' , 'lutfen tuvaleti temiz birakin' diye.
Eğitimle vs de alakası yok bu işin. Bokunu kapatmayi sevmeyen insanlar var bu dünyada 😂

Erkekler tuvaletini bilmem de kadin tuvaletleri daha pis oluyor. Boyle disarda pislik yapan kadinlarin da cogu "titiz" olanlar.
Burada yine bir tuvalet konusu acilmişti hatta uyenin biri çok titiz oldugundan klozete ayagiyla cikarak yaptigini yazmisti.

Bu tuvaletin kenarina sicanlar filan hep bu titiz tayfadan. Sifonu da dokunmamak için cekmeyen bile vardir.

Back
X