bu insanların benle derdi ne?

ahhh canım üzülme ne olur aynı şeyleri yaşamışız ben 28 yaşındayım ve evliyim şimdi aynı şeyler devam ediyor bende sen ise kendi kendini sıkma rahat ol seni değerini anlayan biri çıkacaqk merak etme beni yazdı dersin

inşş tatlım ya herşey düzelir bıktım artık saçma sapan insanlardan ,zaten bir kaç arkadaşımı direk çıkardım hayatımdan.

Ben 32 yaşındayım hala böyle devam ediyor bişi değişmiyor ,insanlar nasıl zevk alıyor benim üzümtümden bugüne kadar herşeyi kendim başardım allahın izniyle kimsenin yardımı olmadı ama en ufak tökezleme iş olsun özel olsun milete düğün bayram niyeyse hala anlayamadım :43:

Sende fazla takılma üzüntünü göstererek mutlu etme onları elbet normal insanlarda oluyor yanıında yörende :34:

evet aynen canım aynen bir hata yapsan mutlu oluyorlar ,senin üzüntünden resmen zevk alıyorlar annem hep der şu kızla görüşme bak iyi niyetli değil vs hepde doğru çıkar ben hemen güvendiğim için insanlara kalbimi açıveriyorum anlatıyorum derdimi sonra ne oluyor bir zayıf anımda yüzüme vuruyorlar ,bende anlamadım gitti nedense ben kimsenin işlerine karışmam herkes benim hayatımda çıkarıyorum yine girmeyi başarıyolar çok kişi dertliymiş demek bennim gibi yalnız değilmişim.

canım yazını ağlayarak okudum.inan bende senin gibiyim.hep başarılı öğrencilik hayatım oldu.ünv kazandım teyzem bile orda okuyamaz geri döner dedi benim için.ünv yi 2.likle bitirdim.özel hayatımdada ne zaman hüsrana uğrasam bilmiş bilmiş konuşan eş dost hep oldu.annem bile üstüme geldi.bende ne yaptım tanıştığım biriyle evlendim.atandım öğretmen oldum.aileme uzak bi şehirde yaşıyorum sorunlarımı kimseye anlatmıyorum.evde ağlayıp zırlayıp sonra işime bakıyorum biliyorum ki insanlar tökezlememi bekliyo.üzülmemek için kesinlikle kimseye anlatma bişeyini çevreni deiştir bunun için en ii bahane iş olur.ailene çevrene uzak bi il de işe gir.yeni çevre oluştur.Rahmetli dedem söylemişti kulağıma küpe yaptım bu sözü insan sırlarıyla yaşar yavrum demişti bana

canım yazını ağlayarak okudum.inan bende senin gibiyim.hep başarılı öğrencilik hayatım oldu.ünv kazandım teyzem bile orda okuyamaz geri döner dedi benim için.ünv yi 2.likle bitirdim.özel hayatımdada ne zaman hüsrana uğrasam bilmiş bilmiş konuşan eş dost hep oldu.annem bile üstüme geldi.bende ne yaptım tanıştığım biriyle evlendim.atandım öğretmen oldum.aileme uzak bi şehirde yaşıyorum sorunlarımı kimseye anlatmıyorum.evde ağlayıp zırlayıp sonra işime bakıyorum biliyorum ki insanlar tökezlememi bekliyo.üzülmemek için kesinlikle kimseye anlatma bişeyini çevreni deiştir bunun için en ii bahane iş olur.ailene çevrene uzak bi il de işe gir.yeni çevre oluştur.Rahmetli dedem söylemişti kulağıma küpe yaptım bu sözü insan sırlarıyla yaşar yavrum demişti bana

canım ağlama lütfen seni çok iyi anlıyorum ,kimseye bir derdini anlatamamak çok kötü hep içinde yaşıyorsun herşeyi bide samimi bulup anlatıyorsun içini boşaltmak için onlarda sanki zevk alıyor olur olmaz yerde yüzüne vuruyorlar kuzenlerim bile öyle .biz paylaşmak için rahatlamak için tavsiye almak için anlatıyoruz herkes o kadar acımasız ki bir erkek arkadaşım oldu onlada yürümedi ona bile sevindiler yani gözlerinden belli insanların bende dediğin gibi yapacağım ama kimseye anlatmayacağım birşeyimi bundan sonra yakın çevreme yaani kimseye güvenim kalmadı .sanki herkes mutlu olmamaı istemiyorum kadın milleti çok tuhaf benim halamın kızlarıda öyle bu kız okuyamaz dedi okudum şimdi de çalışamaz bi iş yapamaz diyorlarmış başka bir akrabamızdan duydum deliye döndüm allah herkesin kalbine göre versin canım en iyisi bu insanları tınlamamak hatta görüşmemek ben öyle yapıcam artık .

canım ağlama lütfen seni çok iyi anlıyorum ,kimseye bir derdini anlatamamak çok kötü hep içinde yaşıyorsun herşeyi bide samimi bulup anlatıyorsun içini boşaltmak için onlarda sanki zevk alıyor olur olmaz yerde yüzüne vuruyorlar kuzenlerim bile öyle .biz paylaşmak için rahatlamak için tavsiye almak için anlatıyoruz herkes o kadar acımasız ki bir erkek arkadaşım oldu onlada yürümedi ona bile sevindiler yani gözlerinden belli insanların bende dediğin gibi yapacağım ama kimseye anlatmayacağım birşeyimi bundan sonra yakın çevreme yaani kimseye güvenim kalmadı .sanki herkes mutlu olmamaı istemiyorum kadın milleti çok tuhaf benim halamın kızlarıda öyle bu kız okuyamaz dedi okudum şimdi de çalışamaz bi iş yapamaz diyorlarmış başka bir akrabamızdan duydum deliye döndüm allah herkesin kalbine göre versin canım en iyisi bu insanları tınlamamak hatta görüşmemek ben öyle yapıcam artık .

bir kez daha öğrendim ki kimseye dert anlatmayacaksın. gidip akan suya anlat, duvara anlat, evdeki çiçeğe,sokaktaki kediye,dağdaki taşa anlat ama sakın insana anlatma!!!!

bir kez daha öğrendim ki kimseye dert anlatmayacaksın. gidip akan suya anlat, duvara anlat, evdeki çiçeğe,sokaktaki kediye,dağdaki taşa anlat ama sakın insana anlatma!!!!

evet canım kime anlatıysam insanlar memnun oluyor anlamıyorum neden anlatmayacaksın evet bu iş böylemiş hayat tecrübesi kazanıyoruz ne yapalım .

canım çıkarıyorum ama ne hikmetse bir şekilde giriyolar hayatıma tekrardan hadi alemi geçtim de akrabalrımın bunu yapması çok koyuyor annemde farkında olanların oda üzülüyor bu duruma evlenemedin vs diyolar şimdide hep bir kusur buluyolar birazcık kilo alsam ayy kilo almışsın oluyor ki asla öyle abartı bir kilo alışım olmadı şu an diyetteim zaten kendime çok bakıma aldım sürekli kendimle uğraşıyorum bu ara buda böyle bir dönem geçer inşş tek tük iyi arkadaşım var onlarda uzakta oturuyorlar bize görüşemiyoruz anca telefonla nette falan çokda kırıcı olamıyorum kismeye birşey desem anında cevabını alıyorum herkes birşey bilmeyen süs bebeği gibi bakıyor bana bunuda biliyorum eski erkek arkadaşım bile sen ne anlarsın demişti bir keresinde birşey için zekamı küçümsedi resmen sen makyaj yap falan dedi çok darılmıştım zaten ayrıldık sonunda oda vurdu aldatıı beni off bu dertlerim bitsin inşş rabbime sığınıyorum .

Daha 24 yaşındasın, evlilik konusunda ne kadar gereksiz ve anlamsız laflar söylüyorlar öyle. Hiç ciddiye bile almazdım ben olsam.

Biraz eleştirici, tutucu, gereksiz yargılayan bir çevren var sanırım. Onları değiştiremezsin ama onlara olan bakış açını değiştirebilirsin.

Kaldı ki zekanı küçümseyen,"sen anlamazsın" gibilerinden hakaretler eden,saygısız bir insandan kurtulduğun için üzülmeli değil sevinmelisin...

Son düzenleme:
26 oldum kız ,tutucu değiiler canım kendi istediklerini yapıyor hepsi bana gelince böyle oluyor evet beni küçümseyen sürekli eleştiren bir kişidende kurtuldum sonunda ama yine birşekilde hayatımda maalesef bir daha cevap vermeyeceğim sanırım en iyisi bu .

Back
X