• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu insanların sorunu ne ?

Ne ilginç. Dğşüncesizlik, saygısızlık... Her defasında müsait değilim, işim var diyerek reddederseniz mesafe koymayı belki başarabilirsiniz. Bozulması sorun değil, zaten bozulması gerekiyor ki mesafe oluşmaya başlasın.

Vegacim kuzucum tatlim cook uzun oldu konusmayali sen ise basladigandan beri konusmuyoruz. Nasilsin?
Is demisken. Hala calisiyosun dimi? Bu kadin senin bos gunlerin kisitli oldgunu bile bile, yorgun oldugunu bile bile nasil hala misafir getirir ya?

Bende ilk kez duydum.
Sozluge yeni bi kelimemi eklendi dedim.
22 yasindayim nasil ilk kez duydum anlamadim gitti.
komik olcak belki ama ben ilk okuduğumda heralde kapının önüne köpek çek yani bi köpek al demişler olarak anladım sonra anlam veremedim

komik olcak belki ama ben ilk okuduğumda heralde kapının önüne köpek çek yani bi köpek al demişler olarak anladım sonra anlam veremedim
Çok eski bir argo deyim aslında.ben minimum 15 yıldır bilirim. Genelde aşk meşk ilişkileri için kullanılıyor.
Deveye diken adama .... derler ya aşk meşk ilişkilerde bu lafı kendine ilke edinmiş bencil kezban ve kamiller çok yapar bunu:KK70:
Karşısındaki insana kötü davranmak,görmezden gelmek hatta it gibi davranmak diye kötü tabir var ya o anlamlara geliyor.

Konu sahibi sana gelince: En kolay ve en kestirme yol belli . Tavırlarınla değil de sözlerinle rahatsızlığını söylemek en iyisi. Yüzsüz insan tavrı anlaşmazlıktan gelmeyi de bilir.
Bir daha aradığında söyle yada yaz içindekileri gönder gitsin. Sen düşüneceğine o düşünsün.

Bugün aklıma gelmiştiniz görünmüyor artık diye düşünmüştüm eski konularınızı az çok biliyorum .
Yüz vermeyin geldiği zaman müsait değilim diyin biraz soğuk davranın herhalde yüzsüz değilse anlar .

İnsanlara taviz verme alışkanlığından vazgeçmelisin vega.
Bu alışkanlık eskide kalsın artık.

merhba hanımlar
kısaca konuya gireyim ...
bi tane komşu geldi apartmana ben yaşlarımda arada çaya kahveye gelir ben çok gitmem eşi vardiyalı çalıştığı için bazen evde uyuyor olur neyse konu şu ,bana ne zaman misafir gelse evdeki misafirini de bana getirip bende oturur yada benim arkadaşlarım gelecek olur çat damlar hemen ama ne hikmetse ortak arkadaş olan kız ona gittiğinde hiç bir şekilde çağırmaz , yani garip geliyor sebebi ne olabilirki ha bide beni taksi niyet,ne kullanmaya kalktı vega benide şuraya bırakıversene fln bende bırakmadım tabi .Bu arada cimri biri de değil ki yemeye içmeye hesap yapıyor diyeyim anlamadım.
bide görümcesi var geçen gün misafirim vardı görümcesinde almış geldi bende oturdular kalkıp o kalabalıkta bir bardak çayını kendi almadı .
tepkimi koyayım ama anlasın istiyorum sevgilerrr

Bugün aklıma gelmiştiniz görünmüyor artık diye düşünmüştüm eski konularınızı az çok biliyorum .
Yüz vermeyin geldiği zaman müsait değilim diyin biraz soğuk davranın herhalde yüzsüz değilse anlar .
çok şükür artık eskisi kadar sorunum kalmadı eşimde çok değişti iyi yönde Allah bozmasın teşekkür ederim beni düşündüğünüz için

Çok eski bir argo deyim aslında.ben minimum 15 yıldır bilirim. Genelde aşk meşk ilişkileri için kullanılıyor.
Deveye diken adama .... derler ya aşk meşk ilişkilerde bu lafı kendine ilke edinmiş bencil kezban ve kamiller çok yapar bunu:KK70:
Karşısındaki insana kötü davranmak,görmezden gelmek hatta it gibi davranmak diye kötü tabir var ya o anlamlara geliyor.

Konu sahibi sana gelince: En kolay ve en kestirme yol belli . Tavırlarınla değil de sözlerinle rahatsızlığını söylemek en iyisi. Yüzsüz insan tavrı anlaşmazlıktan gelmeyi de bilir.
Bir daha aradığında söyle yada yaz içindekileri gönder gitsin. Sen düşüneceğine o düşünsün.
bak mesela beni arıyor o an açamıyorum sonra geri arıyorum beni aradın diyorum bende arkadaşla oturyorum diyip kapatıyor ama ben arkadaşlar var deyince geliyor bende artık ona göre davranmaya başlayacağim

Vegacim kuzucum tatlim cook uzun oldu konusmayali sen ise basladigandan beri konusmuyoruz. Nasilsin?
Is demisken. Hala calisiyosun dimi? Bu kadin senin bos gunlerin kisitli oldgunu bile bile, yorgun oldugunu bile bile nasil hala misafir getirir ya?
canım işten çıktım uzun hikaye anlatırım sonra asıl sen ne yaptın telaşın vardır diye de yazamadım çok özledimmm

canım işten çıktım uzun hikaye anlatırım sonra asıl sen ne yaptın telaşın vardır diye de yazamadım çok özledimmm

Hm hadi ya. Neyse hayirlisi olsun tatlim. Sinavlarim bitti sukur, simdilik rahatim. Bende ozledim ya, yaziyim grubada canlansin oralar dur.

Komşunuz tam bir şark kurnazı.
Görümcesini size ne diye getiriyor? Evden cikarken 'hadi gomşumuza gidelim' mi diyor...
Kendisine hizmet ettirmek ve masraf çıkmasın istiyor aklınca.
Mesafe koymak ve terslemek en iyisi

bak mesela beni arıyor o an açamıyorum sonra geri arıyorum beni aradın diyorum bende arkadaşla oturyorum diyip kapatıyor ama ben arkadaşlar var deyince geliyor bende artık ona göre davranmaya başlayacağim
Davranışlarınızla anlamıyor yada anlamazlıktan geliyorsa açık açık söyleyin. İnsanın en çok ağırına giden göz bebeği kadar beyni olmayan kişlerce kullanılıp aptal yerine konuluyor olmak bence.
Bildiğim kadar küçük bir çocuğunuz var. Bu kımıl zararlısı komşuya;enerjinizi, vaktinizi, sabrımızı vererek çocuğunuzla geçireceğiniz güzel vakitlerden çalıyorsunuz.

deneyecğim biraz daha yumuşatarak ya biliyormusunuz insanları köpekleyen insanlar daha kıymetli nedendir bilmem

katılıyorum :) bizim kendi işyerimiz var bi sekreter bi çalışan bi de eşimle ben. geri kalan personeller dışarda sürekli. ben insanlara asla laf söyleyemem. çalışan kadın sekretere bir laflar söylüyor ben utanıyorum bide yaşça büyük sekreterimiz yani insan saygı duyar diyorum. ama yok sekreterimizde onun peşinde dolanıyor bütün afrayı tafrayı bana yapıyor. ben sanki sekreterin altında çalışan personelim. eşim her zaman der burası benim olduğu kadar eşiminde diye ama kadın beni çözdüğü için resmen herkes gücü yetene hesabı bana diş geçirmeye çalışıyo :işsiz:

tepki vermeyince anlamıcak galiba ya da gavur gibi anlıyodurda salağa yatıp aklı sıra sizi kullanıyordur.

Back
X