• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iş olmaz dedi:((((

Ailene msj atmak ne alaka yani :44: eksikler var babana mı msj atmış anlamadım ben :50: Şimdiden kendini gösterdiği iyi olmuş boşverin herşeye varım dememek lazım erkek milletine kendilerini iyice kıymete bindirdiler evlilik korkuları onlara geçti artık :47:

ben üstüme düşen görevi yaptım en azından gittim yanına karar ver dedim yok dedi vicdanen rahatım ama yinede insan yediremiyor kendine ya artık top onda bendende ailemden özür dileyecek tabi gelirse sanmıyorum ama kafasında tamamen
bitirmiş olmalı aileme yansıttığına göre :(((

hakkaride öğretmenim buralarda kimsem yok :((( yanlızlık daha da kötü yapıyor beni :((( atlatabilirmiyim acaba tek başıma offffffff

hakkaride öğretmenim buralarda kimsem yok :((( yanlızlık daha da kötü yapıyor beni :((( atlatabilirmiyim acaba tek başıma offffffff

Ne demek atlatabilir miyim? Tek başına da olsan biz ne güne duruyoruz, bi başlık açarsın yalnız hissettiğinde, istersen sana ninni bile söyler kaydederim hiç sorun değil. :13:

Bunu dillendirme sürekli yalnızım yapayalnızım diye.Ben o hataya düştüm sen etme yani. Atlatabilirsin tabii atlatacaksın da.
Unutma sen orda yalnızsın ama ailen daha perişan oluyordur şu anda.
Öğretmen arkadaşların yok mu aynı evi paylaştığın ?

çok mu üstüne düştün ilişkiniz boyunca..

kafa dengi deil kendi halinde küçücük bi memleket çok fazla sosyal alan yok okuldan eve evden okula zor geçiyor yani 2 sene oldu burdayım seneye tayin isteyecem daha bir senem var sorun o deilde onsuz nasıl yaşaycam sanki nefes alamıyorum pişman olur mu ki artık adımı ondan mı beklemeliyim offfffffff kafam darma duman arkadaşlarım allahım sabır versin bana :((

Nefes alıyorsun ki yazıyorsun bak buraya yarım saattir.Bu işin şakası da onsuz nefes alamıyorum,onsuz yaşayamıyorum bunların hepsi gelip geçici.Acı cekıyorsun cekıyorsun ve birgün geliyor bitiyor.Yuzbınlerce üyesi olan burda bunu hemen hepimiz yaşadık.Geçiyor,unutuluyor.
Bekleyeceksen ondan artık bir adım bekle.Daha kendi ve ailenin gurununu ayak altına alma.Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez ve sabrını veriyor merak etme.

Ya ben de kıskanç ve sinirli bir insanım ama şu var dengelemeyi biliyorum yerine göre bir gün sinirlendiysem ertesi gün alttan alıyorum ya da bir şekilde özür diliyorum telafi etmeye çalışıyorum. Amaa kocaman bir ama !! Eğer sevgiliniz bunlara taksaydı 2 senede değil daha en başlarında takardı. Belki ciddiyetin getirdiği bir noktadır belki de gerçekten artık tahammül edememiştir. Genel anlamda hislerim kuvvetlidir bana bahane gibi geldi açıkçası . Eğer tekrar bir araya gelmezseniz kendinize yeni sayfa açın gerçi gelseniz de bir sayfa açın ve siniri, kıskançlığı hayatınızdan çıkarın. Tabi ki tamamen çıkmaz ama kendinizi kontrol edin. Aşırı kıskançlık ve sinir her türlü yanlış anlaşılmalara, kavgalara, ayrılıklara yol açacaktır. :44:

Back
X