• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu işi hangi yolla bitireyim kızlarr yardımmm :(

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
sizede anlattıgım biri vardı daha 8 9 gündür birlikteyiz.lafta sevgiliyiz ama hiç ilgilenmiyor benle...
meselaa,,,tamam bütün gün çalışıyordur diyip üstüne düşmüyorum.hiç mesaj atıp rahatsız etmiyorum.o arada mesaj atıyor iltifat ediyor ben mesaj atınca cevap vermiyor.çok güzelsin bilmemne diyor önemlisin diyor .günde belki 10 dk bile ayırmıyor.hadi gündüz işin var akşam eve gidince de insan bi 5 dk lık aramazmı...mesela bugun whtspa facee fiilan girdi hep ama bana bişey yazmadı.demekki isteynce vakit ayırabiliyomuş.şu anda patlayacagım kızlaar
bende bu işi bitirmeye karar verdim. ama beni kaprisli olarak nitelendirmemesi için sen şunu yaptın bunu yaptın diyip bitiremiyorum. en iyisi mesajlarına hiç cevap vermiyim diye düşündüm.sizce yapılacak başka birşey varmı .bildiginiz beni sallıyor. bana hiç deger verdiğini hissedemiyorum.onutanımam icinde fırsat vermiyorki.hep canım tatlım güzelsin önemlisin demekle olmazki . önemli oldugumu göstercek hiç bişey yapmıyor.ağzıma 2 parmak bal çalıp susturdugunu sanıyor beni salak yerine koyuyor.kendimi cok kötü hissediyorum gercekten.ben onu mükemmel düzgün bir insan sanıyordum ama tam tersi cıktı.
akıl verin bana ben bu işi bitirmek icin hangi yolu deneyeyim.ağzıma geleni sayıp rahatlayayımmı.yoksa arada bi beni kandırmak icin attıgı mesajlara hiç cevap vermeyeerekmi bitireyim.ne yapayımm ben moralimm cokk bozuuuuk.:26::14::14:

vakit mi geçirmek istiyor acaba, ağzına geleni sayma tabii. amma da kafaya takmış diye düşünür.

galiba sen hıyarın tekisin, seninle uğraşamam diyebilirsin mesela :1:

vakit mi geçirmek istiyor acaba, ağzına geleni sayma tabii. amma da kafaya takmış diye düşünür.

galiba sen hıyarın tekisin, seninle uğraşamam diyebilirsin mesela :1:

agzımı bozmakta istemiyorum ama . vakit gecirmek icin beni n,ye secti sonucta benm ailemi yapımızı biliyor.nefrett ediyorum ondannnn

sanırım olmucak diye bi mesaj atın.
daha fazla uzatmıyalım...

bu daha iyi olur:34:

şimdiii canımmm diye mesaj attı.tabi yine kandırcak beni güzel cümlelerle sonra yarın sabaha kadar haber alamıcam . cevap vermiyim dimiii

hepimizin ortak özelliği sevgi ve ilgiyi çok bekliyoruz..hadi şimdi ayrıl kurtul bide bunların evli versiyonları var biz ne yapalım:1::1:

şükret ve bitir. kendine eziyet etme

Geri çekil. İki kere yazıyorsa bir kere cevap ver. Bakalım ne yapacak. 8-9 günlük bir görüşme için yaygara koparmaya gerek yok.

sizede anlattıgım biri vardı daha 8 9 gündür birlikteyiz.lafta sevgiliyiz ama hiç ilgilenmiyor benle...
meselaa,,,tamam bütün gün çalışıyordur diyip üstüne düşmüyorum.hiç mesaj atıp rahatsız etmiyorum.o arada mesaj atıyor iltifat ediyor ben mesaj atınca cevap vermiyor.çok güzelsin bilmemne diyor önemlisin diyor .günde belki 10 dk bile ayırmıyor.hadi gündüz işin var akşam eve gidince de insan bi 5 dk lık aramazmı...mesela bugun whtspa facee fiilan girdi hep ama bana bişey yazmadı.demekki isteynce vakit ayırabiliyomuş.şu anda patlayacagım kızlaar
bende bu işi bitirmeye karar verdim. ama beni kaprisli olarak nitelendirmemesi için sen şunu yaptın bunu yaptın diyip bitiremiyorum. en iyisi mesajlarına hiç cevap vermiyim diye düşündüm.sizce yapılacak başka birşey varmı .bildiginiz beni sallıyor. bana hiç deger verdiğini hissedemiyorum.onutanımam icinde fırsat vermiyorki.hep canım tatlım güzelsin önemlisin demekle olmazki . önemli oldugumu göstercek hiç bişey yapmıyor.ağzıma 2 parmak bal çalıp susturdugunu sanıyor beni salak yerine koyuyor.kendimi cok kötü hissediyorum gercekten.ben onu mükemmel düzgün bir insan sanıyordum ama tam tersi cıktı.
akıl verin bana ben bu işi bitirmek icin hangi yolu deneyeyim.ağzıma geleni sayıp rahatlayayımmı.yoksa arada bi beni kandırmak icin attıgı mesajlara hiç cevap vermeyeerekmi bitireyim.ne yapayımm ben moralimm cokk bozuuuuk.:26::14::14:

Hiç birşey deme...mesajlarına dönme, inan ona en dokunanı bu olacak. Bir kişiye kaale almamak, yok saymak en rahatsız edenidir.

Şimdi ben senden ilgi bekliyordum tarzından şeyler yazarsan, egosu tatmin olur. Amma takılmış kız bana, süperim ben, biri gider diğeri gelir havasına girer hemen...

Boşver o kendi kendini yesin n'oldu acaba, daha mı iyisini buldu diye. Sen ağır ol.

.

cevap verme tabii ki. o kadar önemsendiğini zannetmesin hıh :20: bulunmaz hint kumaşı mı ne! :41: en sinir olduğum erkek profili. o seni sallamıyorsa sen de sallama. daha 10gün olmuş üstüne düşeceği yerde! :20: kaçan kovalanıyor arkadaşım buna göre hareket et.. :34:

Ben senin yerinde olsam hiç tavır almazdım cunku tavır alınca erkekler sanıyokı kız bana asık falan oyuzden hıc tavır almadan ona deki ben ayrılmak istiyorum cunku kendimi bu ilişkiye adapte edemedim belkıde hazır değilimdir falan gibi kendince mazaretler uydur bu hem o karsındaki hıyar agasını cok rezıl eder hem de sen kazanmıs olursun yanı ona onu sevemedıgını ısınamadıgını anlatmaya calıs sakın sıtem etme bunları soyluyorum cunku tıpkısının aynısını ben yasadım cok eskıden ve cok ıse yaradı hatta ben bole yaptıgım ıcın ayrılmak ıstememıstı cok pısman olmustu bende ona ahh canım senlık bısey deıl sen cok ıyısın falan demıstım onu hıc suclamadan yaptım ve o benı gordugunde hala yutkunur ıstemeyen taraf ol herzaman sonra cok pesımden kostu 😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben senin yerinde olsam hiç tavır almazdım cunku tavır alınca erkekler sanıyokı kız bana asık falan oyuzden hıc tavır almadan ona deki ben ayrılmak istiyorum cunku kendimi bu ilişkiye adapte edemedim belkıde hazır değilimdir falan gibi kendince mazaretler uydur bu hem o karsındaki hıyar agasını cok rezıl eder hem de sen kazanmıs olursun yanı ona onu sevemedıgını ısınamadıgını anlatmaya calıs sakın sıtem etme bunları soyluyorum cunku tıpkısının aynısını ben yasadım cok eskıden ve cok ıse yaradı hatta ben bole yaptıgım ıcın ayrılmak ıstememıstı cok pısman olmustu bende ona ahh canım senlık bısey deıl sen cok ıyısın falan demıstım onu hıc suclamadan yaptım ve o benı gordugunde hala yutkunur ıstemeyen taraf ol herzaman sonra cok pesımden kostu 😀😀😀

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki mesajlarına cevap vermesem o aradıgındada kendisini tanımama fırsat vermediği icin devam etmenin gereksz oldugunu filan anlatsam.bu yüzden mesajlarına cevap vermedigimi cünkü bu işin yürümeyeceğini anladıgımı söylesem aynı etkiyi yaratırmı.yoksa pat diye ayrılalım mı diyeyim

hiç birşey deme...mesajlarına dönme, inan ona en dokunanı bu olacak. Bir kişiye kaale almamak, yok saymak en rahatsız edenidir.

şimdi ben senden ilgi bekliyordum tarzından şeyler yazarsan, egosu tatmin olur. Amma takılmış kız bana, süperim ben, biri gider diğeri gelir havasına girer hemen...

Boşver o kendi kendini yesin n'oldu acaba, daha mı iyisini buldu diye. Sen ağır ol.

.

evettt cok teşekkür ederim cok yardımcı oldunuzzz:):) birşey daha soracgm peki beni arayıp neden cevap vermediğimi sordugunda ne diyeyim.iki gündür neden cevap vermiyosun dese mesela????

peki mesajlarına cevap vermesem o aradıgındada kendisini tanımama fırsat vermediği icin devam etmenin gereksz oldugunu filan anlatsam.bu yüzden mesajlarına cevap vermedigimi cünkü bu işin yürümeyeceğini anladıgımı söylesem aynı etkiyi yaratırmı.yoksa pat diye ayrılalım mı diyeyim
Yok aynı etkıyı yaratmaz sen hıc tavır yazma benım dedıgım gıbı bi mesaj yaz o dokulur zaten aradıgında ac mesajlarına cevap ver o ama o aramasaa arama cevap yazmassa yazma yanı sen onu sevememıssın gıbı yap boylece o dusunecek bı kız once boyle deıldı hep benım yuzumden ılgılenmedım gıttı baskasında hoslandı dıycek bence boyle yap onu sen sevemedın bı turlu hoslanamadın ısınamadın gıttı yaahuuu dimi😆😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En güzeli ciddiye bile almamak ne msjlarına cevap ver ne telefonlarına çık eğer bitirmek istiyorsan en çok can alıcısı bu olur belki kafasına dank eder aptallığı :ssz:

en güzeli ciddiye bile almamak ne msjlarına cevap ver ne telefonlarına çık eğer bitirmek istiyorsan en çok can alıcısı bu olur belki kafasına dank eder aptallığı :ssz:

aynen öyle yapıyorum şu an cevap atmıyorum az önceki mesajına.ama şöyle bişey var işte trip attıgmı düşünmesinide istemiiyorum.yani eninde sonunda ulaşacak bana ve cevap vermek zorunda kalıcam.o zaman ne cevap verebilirim kendimi kücük düşürmeden,bilmiyorumm

aynen öyle yapıyorum şu an cevap atmıyorum az önceki mesajına.ama şöyle bişey var işte trip attıgmı düşünmesinide istemiiyorum.yani eninde sonunda ulaşacak bana ve cevap vermek zorunda kalıcam.o zaman ne cevap verebilirim kendimi kücük düşürmeden,bilmiyorumm

Sen istemedikten sonra nasıl ulaşabilir ki sana ? Ulaşırsa sana benim kafamdaki adam değilsin düşündüğüm hayal ettiğim bir ilişki olmayacak belli herkes kendi yoluna dersin nedenini sorarsa ister açıklarsın ister gereksiz dersin orası sana kalmış bir şey :51:

sen istemedikten sonra nasıl ulaşabilir ki sana ? Ulaşırsa sana benim kafamdaki adam değilsin düşündüğüm hayal ettiğim bir ilişki olmayacak belli herkes kendi yoluna dersin nedenini sorarsa ister açıklarsın ister gereksiz dersin orası sana kalmış bir şey :51:

olabilir :) teşekkürleeeeer:3:

evettt cok teşekkür ederim cok yardımcı oldunuzzz:):) birşey daha soracgm peki beni arayıp neden cevap vermediğimi sordugunda ne diyeyim.iki gündür neden cevap vermiyosun dese mesela????

Çok yoğundum, kafamda birsürü şey var, unutmuşum mesajları ya... iyisin inşallah ? de ve sohbeti uzatma, görüşmeyi sonlandıran sen ol, çıkmam lazım vs gibi. :)

.

pardon! ağzıma gelenı sayıp bıtırım mı derken?

ağzına ne gelıyorkı? ne yasadın kı?

asıl güzel olan sensın,pislik herıf mı dıceksın?

2-3 msjına cevap yazma,1-2 aramasını açma..dahada aramaz zaten seni..

Back
X