sizede anlattıgım biri vardı daha 8 9 gündür birlikteyiz.lafta sevgiliyiz ama hiç ilgilenmiyor benle...
meselaa,,,tamam bütün gün çalışıyordur diyip üstüne düşmüyorum.hiç mesaj atıp rahatsız etmiyorum.o arada mesaj atıyor iltifat ediyor ben mesaj atınca cevap vermiyor.çok güzelsin bilmemne diyor önemlisin diyor .günde belki 10 dk bile ayırmıyor.hadi gündüz işin var akşam eve gidince de insan bi 5 dk lık aramazmı...mesela bugun whtspa facee fiilan girdi hep ama bana bişey yazmadı.demekki isteynce vakit ayırabiliyomuş.şu anda patlayacagım kızlaar
bende bu işi bitirmeye karar verdim. ama beni kaprisli olarak nitelendirmemesi için sen şunu yaptın bunu yaptın diyip bitiremiyorum. en iyisi mesajlarına hiç cevap vermiyim diye düşündüm.sizce yapılacak başka birşey varmı .bildiginiz beni sallıyor. bana hiç deger verdiğini hissedemiyorum.onutanımam icinde fırsat vermiyorki.hep canım tatlım güzelsin önemlisin demekle olmazki . önemli oldugumu göstercek hiç bişey yapmıyor.ağzıma 2 parmak bal çalıp susturdugunu sanıyor beni salak yerine koyuyor.kendimi cok kötü hissediyorum gercekten.ben onu mükemmel düzgün bir insan sanıyordum ama tam tersi cıktı.
akıl verin bana ben bu işi bitirmek icin hangi yolu deneyeyim.ağzıma geleni sayıp rahatlayayımmı.yoksa arada bi beni kandırmak icin attıgı mesajlara hiç cevap vermeyeerekmi bitireyim.ne yapayımm ben moralimm cokk bozuuuuk.:26:![]()
Sanki istemem,yan cebime koy modunda,birde pesinizden kosmanizi istiyor sanirim,benimde universiteden boyle tanidigim biri olmustu.mesajlasiyoruz,hersey iyi ,sonra cocuk susuyor,konusmuyor,bende birkac mesajima cevap alamayinca bende sustum..Birde ben,boyle mesajima cevap gelmeyince,dort cocukla ortada birakilmis gibi hissederim kendimi, isin espirisi tabii:))
Oyle mi ,oyle ..bende onun bana yaptigini yaptim..Hic aramadim,sormadim..konusunca konustum..yokmus gibi davrandim..civi civiyi soker hesabiydi olay.Hatta oyle uzattiki Tam iki ay konusmadik..Tabii uzuluyorum,boylemi olucakti diyorum.Birgun ansizin aradi Beni konustuk,baktim ustume dusmeler,ilgilenmeler,Anladim Tabii durumu..Sevmis Beni..
Mutlu oldum mu bunu duyunca..Evet,her kadin gibi..Ama sonra bir bosluk oturdu icime..o kadar cok onsuzluga alistirmistiki kendini,bende bununla basedebilmistim..Beni biraksa uzulmeyecektim..Ne kadar kotu birsey yapmis aslinda kendine degilmi?onu kaybetmekten korkmayan bir kiz yaratarak..bagisiklik kazanilmis gibi bir durumdu.Belki istegi pesinden kosmamdi..ama ben sevgide boyle seylerin olmamasi taraftari oldugum icin yapmadim..
Konunu okuyunca aklima bu yasadigim geldi,birazda benzer taraflar buldum,sana diycegim pesinden kosma,o konusursa konusursun..Iletisimi zaten koparmamis senle,ustune gitme,ona herkese davrandigin gibi davrandigini gorunce,bence daha iyi bir cevap vermis olacaksin:)