Bu işin içinden nasil çikarim bikmiyorum...

Hadi Siz kendinizi Acimamişsiniz Boşanmak için. Babanizin üzerine yürüyüp vurmaya kalktinda Boşcancaktiniz!!
kusura bakmayin ama yüzü sizden Bulmuş. Dövsemde sövsemde bu gitmez yerleşmiş Kafasina.
Değişceni Eşinizin Hiç Sanmam.
Cocuk için üzülen, Evela ben Eşime nasil kiyiyirorum ona üzülsün.
Alkol var, dayak var, hakaret var.
Sizi gercekten seviyorsa bir Psikolğa gitmeyi kabul etsin, öfkesini tedavi etirsin. Alkolu'de biraksin,
Ailesinde bir dur demeyi bilsin.
BUNLARI YAPCAĞINIDA HIÇ SANMIYORUM.
Gercekten Ayrilmak istiyorsaniz,
Koruma talebinde buluna bilirsiniz, Ayrica Adresse yaklaşma yaşaği, tehdit Ve haraket yasaği Taleplerinde bulundum.
Diyelimki ailenizim Adresine geldi yasakken. Hiç polemige girmeden Polisi aricaksiniz.
Kanun Karşisinda Giki Cikamicaktir. Daha Yakin bilgi için 183 Arayiniz.

Kadın cinayetleri nasıl oluyo sanıyorsunuz siz?
Bir anda cinayet olmuyo. Böyle şiddet oluyor başta sonra artıyor artıyor hooop cinayet...
Nasıl bir yol izleyerek kurtulursunuz bilmiyorum ama acilen bu adamdan boşanıp kurtulmamız lazım. Yoksa ileride çocuk da olur iyice ne yapacağınızı bilmez bir duruma gelirsiniz. Henüz hiçbir şey için geç degil, yeni evli sayılırsınız acilen kurtulun o adamdan...
Babanıza bile elini kaldıran bu hanzo herifle nasıl evlendiniz bilmiyorum...

Kesinlikle , Cünkü Kurban Celladina Aşik.
Ve Cellat durmaz birgün ya Öldürür ya Sakat birakir.
Cocuğuda sevgiden istediğini hiç sanmiyorum. Ele güne karşi cocugu var olsun. Onuda dövcek zülm Etcek, hatda konu Sahibine karşi tehdit olarak kulancak.

Bu insandan sakın çocuk düşünmeyin değişmez ne anası ne kendisi,sizin en büyük hatanız babanıza saldıran insanı affedip geri gelmeniz onun ailesi kiymetlide senin ki değil mi ,ailen kabul etmiş destek olmuş niye şiddet hakaret eden adamı affediyorsunuz çocukta yok kurtulsaniz ya adamdan yazık etmeyin gencliginize

Hiç düzeleceğini zannetmiyorum. Bence yol yakınken ayrıl kendine yazık etme. Çocuk olsa daha beter olmayacağı ne malum ki

Dayak yeöişsin ve hala mutsuz muyum mutlu muyum bilmiyorsun demişsin. Kardeşim sen sokak ortasında vurulmayı mı bekliyorsun? Gün geçtikçe kötüye gider iyiye gitmez. Çoluk Çoluk olmadan yol yakınken dön. Böyle dayakla mutlu olunur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…