- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Neden ?Ben olsam bende senı istemem
Neden ?
Yukarıda yazdıkların ıcın. Gelgıtlı insanlar ızdıraptan basla bısey olmaz cunku. Adami ekmıssiniz engellemissiniz sebep yokken ayrılmıssinız geri barısmıssınız yormussunuz yani. Duygularınızdan emin degılsenız bir hayata dahil olmayın lütfen
Valla sen olsam onu istemem , o olsam seni istemem .. berbat bir iliskisizlik durumu .. ne o sana gelebiliyor ne sen ona gidebiliyorsun .. bence birbirinizin boş vakitlerini dolduruyorsunuz. .ikinizden de bişey olmaz ..benim 3 ve 6 yaşındaki kızlarım bile bu kadar küsmüyor birbirlerine :)))
Adam o saf duygulari beklemeni bekleyememis anlasilan oldukcada hakliSoyle anlatiyim ekdim ama dedimki yarin isim cikti simdi bulusalim oda anneannem yemege bekliyo dedi peki dedim bende alindim . Ben engellemedim o engelledi mesafede cidden sorundu ama onumuzdeki sene bitiyo . Birlikteyken gayet seviyeli bi iliskimiz vardi ama ben sevemedigimi dusundum . Yani sevgi ne demek suan bilmiyorum . Galiba hep o ilk seferki heyecan saf duygulari bekliyorum ondan
Soyle anlatiyim ekdim ama dedimki yarin isim cikti simdi bulusalim oda anneannem yemege bekliyo dedi peki dedim bende alindim . Ben engellemedim o engelledi mesafede cidden sorundu ama onumuzdeki sene bitiyo . Birlikteyken gayet seviyeli bi iliskimiz vardi ama ben sevemedigimi dusundum . Yani sevgi ne demek suan bilmiyorum . Galiba hep o ilk seferki heyecan saf duygulari bekliyorum ondan
Şimdi sana Kendı hayatımdan ornek vereyim liseden unıv 1 e kadar Bı flortum oldu sahiplenir korur kollar ve asırı severdi beni son derece sadıktı. Iste ben fazla sevgiden sımardım totom tavan yaptı ayrıldım barıstım canım istedi Hıc aramadım en son ki ayrilıgımizdan bayağı uzun sure sonra biriyle Beraber oldugunu duydum. Allah bende ampul yandı Bı pişmanlık bi gerı kazanma istegi falan içten içe kıskanmaya başladım amaa tren coktan kacmıstı. Cok pısmanlıgını yasadım ama malesef gec anladım.. Iste bu yuzden emin olmadan birini hayatına alma ve gırme .
Mecbur musun ona ? Boşver , sevebileceğin biri muhakkak ki çıkacaktır karşına . Neden kendini yıpratıyorsun ? At bir mesaj , kankaya bağla , bizden olmaz ,de ..sen rahat , o rahat ..Hahahah aynen oyle bende cozemedim . O nun amaci ne onu da cozemedim suan o ne dusunuyo benim hakkimda onu merak ediyorum zaten hep bu supheler yuzunden sevemedim onun beni sevdigine inanamadim
karşına
Kendine bir iyilik yap ve uzak dur !Degilim tabiki bu gunki son mesajina cevap vermedim bu dusuncelerim yuzunden kafami karistiriyo zaten konusmamak en iyisi belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?