Bu isin sonu nereye gider ??

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Arkadaslar merhaba . Benim basimdan uzun bir iliski gecti ayrilali 1 bucuk sene olacak . Gecen yaz eskiden de arkadasim olan ama suan istanbulda yasayan bi arkadasim ile tekrardan gorusmeye basladik . Ve surekli konusup ilgi gosterdi sevgili olduk ama ben kotu biten bi iliskiden dolayi yipranmis durumdaydim . Bu cocukda daha onceden arkadasim oldugu icin sevgili olarak sevemedim yada seviyomuydum bilmiyorum . Arada ailesi ankarada yasadigi icin buraya geliyodu ve benimlede cok sik vakit gorusup ilgileniyodu cok ilgili cok ki kibardi gorev icabi yurt disina cikiyodu 2 gun olsa bile hat alip beni ariyodu . Ama kiskanc degildi ve sahiplenme duygusu yoktu yada ben boyle alismadigim icin beni sevmiyomus gibi geliyodu . Kafa karisikligim mesafe den dolayi ben iliskiyi durup dururken bitirdim . Beni engelledi
Bir gun dogum gunumde hic beklemedigim bi sekilde mesaj atti . Bende sasirdim ve tekrar konusmaya basladik o kaadar hos sohbettiki cok iyi geliyodu sonra konusmayi kestik busefer ben onun dogum gununu kutladim tekrar basladik . Ankaraya geldiginde buluscaktik sozlestik ama ben onu ekdim ekmek zorunda kaldim ve oda alindi . Daha sonra bi surtusme yasandi ve ufak bi tartisma yasayip küstük . Kendisi benden ozur diledi bende affettim sonra bulustuk iyi vakit gecirdik . Hastanede yatiyomus istanbulda mesaj attim konsutuk ilgilendim gecmis olsun fln . Bugunde kadinlar gunumu kutladi . Ama sevgililik anlaminda hic bi sekilde konusmuyo . Eski konular acildiginda onu cok uzmusum sevgisinin karsiligini gostermemisim daha sonra barismak istemistim ama o istememisti . Onu cok seviyorum bi insan olarak gorunce cok begenmezdim yani heycanlanmazdim . Ama onunla dunyanin her yerine giderim sıkılmam cok uyusuyo kafa yapimiz benim icin cok da degerli . Bu sevgimi bilmiyorum . Ve numaram olmasina ragmen hep instagramdan yazar . Tuhaf geliyo bi suredir onu ozluyorum . Ama eski iliskimde ki duygulari ona karsi hic hissedemedim . Ve o istiyomu beni bilmiyorum ne yapcagimi sasirdim kafam cok karisik ??

Yukarıda yazdıkların ıcın. Gelgıtlı insanlar ızdıraptan basla bısey olmaz cunku. Adami ekmıssiniz engellemissiniz sebep yokken ayrılmıssinız geri barısmıssınız yormussunuz yani. Duygularınızdan emin degılsenız bir hayata dahil olmayın lütfen

Çünkü sevmediğin bi adamla birlikte olursan sadece arkadaş olarak hiç sıkılmayacağım dediğin biriyle yarın bir gün hem gönlünü hem gözünü doyuran bi adam çıkarsa karşına tekrar onu bırakıp diğerine gidersin( gitmem deme ya deme hiç emin ol gidersin). Bu durumda da arkadaşını tekrardan üzmüş ve duygularıyla oynamış olursun. Buna da hakkın yok bence.

Soyle anlatiyim ektim ama dedimki yarin isim cikti simdi bulusalim oda anneannem yemege bekliyo dedi peki dedim bende alindim . Ben engellemedim o engelledi mesafede cidden sorundu ama onumuzdeki sene bitiyo . Birlikteyken gayet seviyeli bi iliskimiz vardi ama ben sevemedigimi dusundum . Yani sevgi ne demek suan bilmiyorum . Galiba hep o ilk seferki heyecan saf duygulari bekliyorum ondan
Yukarıda yazdıkların ıcın. Gelgıtlı insanlar ızdıraptan basla bısey olmaz cunku. Adami ekmıssiniz engellemissiniz sebep yokken ayrılmıssinız geri barısmıssınız yormussunuz yani. Duygularınızdan emin degılsenız bir hayata dahil olmayın lütfen

Haklisiniz galiba zaten suan ikimizde iliskiye yonelik konusmuyoruz . Ama benim kafam karisiyo biraz bulustugumuz gunden beri . Sizce o ne amacla benimle konusuyo ?

Valla sen olsam onu istemem , o olsam seni istemem .. berbat bir iliskisizlik durumu .. ne o sana gelebiliyor ne sen ona gidebiliyorsun .. bence birbirinizin boş vakitlerini dolduruyorsunuz. .ikinizden de bişey olmaz ..benim 3 ve 6 yaşındaki kızlarım bile bu kadar küsmüyor birbirlerine :)))

Hahahah aynen oyle bende cozemedim . O nun amaci ne onu da cozemedim suan o ne dusunuyo benim hakkimda onu merak ediyorum zaten hep bu supheler yuzunden sevemedim onun beni sevdigine inanamadim
Valla sen olsam onu istemem , o olsam seni istemem .. berbat bir iliskisizlik durumu .. ne o sana gelebiliyor ne sen ona gidebiliyorsun .. bence birbirinizin boş vakitlerini dolduruyorsunuz. .ikinizden de bişey olmaz ..benim 3 ve 6 yaşındaki kızlarım bile bu kadar küsmüyor birbirlerine :)))

Soyle anlatiyim ekdim ama dedimki yarin isim cikti simdi bulusalim oda anneannem yemege bekliyo dedi peki dedim bende alindim . Ben engellemedim o engelledi mesafede cidden sorundu ama onumuzdeki sene bitiyo . Birlikteyken gayet seviyeli bi iliskimiz vardi ama ben sevemedigimi dusundum . Yani sevgi ne demek suan bilmiyorum . Galiba hep o ilk seferki heyecan saf duygulari bekliyorum ondan
Adam o saf duygulari beklemeni bekleyememis anlasilan oldukcada hakli
Seninle evlenmek istese nasil güvenecek
Duygularini acik acik ifade edebilirsin
Ask gecici bir duygu
Cok asik olup surekli kavga edecegine
Asik olma sevgi ve saygi olsun
Kafalar uyussun bence bunlar daha onemli

Soyle anlatiyim ekdim ama dedimki yarin isim cikti simdi bulusalim oda anneannem yemege bekliyo dedi peki dedim bende alindim . Ben engellemedim o engelledi mesafede cidden sorundu ama onumuzdeki sene bitiyo . Birlikteyken gayet seviyeli bi iliskimiz vardi ama ben sevemedigimi dusundum . Yani sevgi ne demek suan bilmiyorum . Galiba hep o ilk seferki heyecan saf duygulari bekliyorum ondan

Şimdi sana Kendı hayatımdan ornek vereyim liseden unıv 1 e kadar Bı flortum oldu sahiplenir korur kollar ve asırı severdi beni son derece sadıktı. Iste ben fazla sevgiden sımardım totom tavan yaptı ayrıldım barıstım canım istedi Hıc aramadım en son ki ayrilıgımizdan bayağı uzun sure sonra biriyle Beraber oldugunu duydum. Allah bende ampul yandı Bı pişmanlık bi gerı kazanma istegi falan içten içe kıskanmaya başladım amaa tren coktan kacmıstı. Cok pısmanlıgını yasadım ama malesef gec anladım.. Iste bu yuzden emin olmadan birini hayatına alma ve gırme .

Suan sevgili olmayacagimizi bildigim icin kiymetli geliyodur belkide . Bende ayrilirken nasil olsa beni birakmaz diye dusunerek ayrilmistim ama cok kararli cikti donusu olmadigini soylemisti ama o an ki sorunlar ve mesafe bunaltmisti .ve en son giderken veda etmeden istanbula donmustu acelesi olmus bi ogrendim ki otobuste onunda etkisi olmustu
Şimdi sana Kendı hayatımdan ornek vereyim liseden unıv 1 e kadar Bı flortum oldu sahiplenir korur kollar ve asırı severdi beni son derece sadıktı. Iste ben fazla sevgiden sımardım totom tavan yaptı ayrıldım barıstım canım istedi Hıc aramadım en son ki ayrilıgımizdan bayağı uzun sure sonra biriyle Beraber oldugunu duydum. Allah bende ampul yandı Bı pişmanlık bi gerı kazanma istegi falan içten içe kıskanmaya başladım amaa tren coktan kacmıstı. Cok pısmanlıgını yasadım ama malesef gec anladım.. Iste bu yuzden emin olmadan birini hayatına alma ve gırme .

Hahahah aynen oyle bende cozemedim . O nun amaci ne onu da cozemedim suan o ne dusunuyo benim hakkimda onu merak ediyorum zaten hep bu supheler yuzunden sevemedim onun beni sevdigine inanamadim
Mecbur musun ona ? Boşver , sevebileceğin biri muhakkak ki çıkacaktır karşına . Neden kendini yıpratıyorsun ? At bir mesaj , kankaya bağla , bizden olmaz ,de ..sen rahat , o rahat ..

Back
X