• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin sonu nereye gider ?

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
slm kızlar. sorunlu bi ilişkim var önceki konuları hatırlarsınız.. asabi aşırı sinirli bi insanla beraberim ve yine olaylar koptu.

bundan bir hafta önce ben hastaydım beni doktora götürdü etrafımda dört döndü, bana eliyle yemek hazırladı vs. tam herşeyi düzelttik derken beni eve bırakırken kıyametler koptu. sigara içmemi istemiyor ve beni çok uyardı bu konuda ama bırakamadım. sigara konusunda tartıştık s.... git dedim ve çarptım kapıyı gittim. sonra aradım bunu bana bitti ben seninle uğrasamaz oldum dedi.( bunlar her ayrılığımızda kullandığı kelimeler). her zaman ben onun peşinden gittim barışmak için çünkü hep kendini haklı gördü. bu defa da birkaç defa aradım açmadı ve bende uzatmadım aramayı kestim. üç gün sonra kardeşine durup dururken 'ona söyle sigarayı bırakmadığı sürece aramam da sormam da' demiş. bende o gün akşam aradım açmadı telefonumu.

ne yapmalıyımm ?
sizce sessiz kalsam arar mı yoksa aramız daha çok mu soğur ?

Son düzenleme:
:-(son nereye gider bilemem ama o kullandığınız s.... Git kelimesi çok çirkin ve erkekler argo konuşan bayanlardan hoşlanmazlar. Sonunuz hayır olsun inşallah..

Önceki konularını bilmiyorum. Küfür etmen o kadar yanlış ki.. Saygıyı öldürmüşsün. Adama öyle küfür edilir mi? Sigarayı bırakmanı istemekte tabi ki haklı. Sana zarar gelmesini istemiyor. Ayrıca, arama bir süre bence. Kendi haline bırak. Sonra duruma göre bakarsın.

Önceki konularını bilmiyorum. Küfür etmen o kadar yanlış ki.. Saygıyı öldürmüşsün. Adama öyle küfür edilir mi? Sigarayı bırakmanı istemekte tabi ki haklı. Sana zarar gelmesini istemiyor. Ayrıca, arama bir süre bence. Kendi haline bırak. Sonra duruma göre bakarsın.

aramak istemiyorum zaten arasam da açmıyor. ama çok özledim kaybetmek istemiyorum.

aramak istemiyorum zaten arasam da açmıyor. ama çok özledim kaybetmek istemiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum. Geçenlerde benzer bir durum yaşadım çünkü. Gitme imkanın varsa yanına git ama açmaması çok sinir bozucu. Bunu yapmaya hakkı yok. Yine de bu konuda hatalı sensin. Kesinlikle sensin. Keşke küfür etmeseydin. Fazla şımartmadan gönlünü almaya çalış. :31:

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum. Geçenlerde benzer bir durum yaşadım çünkü. Gitme imkanın varsa yanına git ama açmaması çok sinir bozucu. Bunu yapmaya hakkı yok. Yine de bu konuda hatalı sensin. Kesinlikle sensin. Keşke küfür etmeseydin. Fazla şımartmadan gönlünü almaya çalış. :31:

biraz daha bekleyip görüşmeye çağırcam canım. belli bir yerde bulamam ancak kendisi gelmeyi kabul ederse görüşebilirim :)

sinirli biriyle beraberim demissiniz ama bence sizde pek farkli degilsiniz.birakmanizi istemis sizde tamam demissiniz bu konuda tepki vermekte hakli yani.nereye gider bilemiycem.

gayet basit cevabı ama yapması zor ya sigarayı bırakıp arayacan bırakdım gel diyecen sen bu adamı istiyosun yani yada bırakamıyorsan aramayacan hem sigara içiyim hemde barışıyım devam ediyim olmaz yine patlak verir haklıda o olur

slm kızlar. sorunlu bi ilişkim var önceki konuları hatırlarsınız.. asabi aşırı sinirli bi insanla beraberim ve yine olaylar koptu.

bundan bir hafta önce ben hastaydım beni doktora götürdü etrafımda dört döndü, bana eliyle yemek hazırladı vs. tam herşeyi düzelttik derken beni eve bırakırken kıyametler koptu. sigara içmemi istemiyor ve beni çok uyardı bu konuda ama bırakamadım. sigara konusunda tartıştık s.... git dedim ve çarptım kapıyı gittim. sonra aradım bunu bana bitti ben seninle uğrasamaz oldum dedi.( bunlar her ayrılığımızda kullandığı kelimeler). her zaman ben onun peşinden gittim barışmak için çünkü hep kendini haklı gördü. bu defa da birkaç defa aradım açmadı ve bende uzatmadım aramayı kestim. üç gün sonra kardeşine durup dururken 'ona söyle sigarayı bırakmadığı sürece aramam da sormam da' demiş. bende o gün akşam aradım açmadı telefonumu.

ne yapmalıyımm ?

haklı bence. yani başkası olsa o kelimeyi kullandıktan sonra sigarayı bıraksanızda yaklaşmaz. bir daha kullanmayın bence ağzınızdan çıkmış biran ama daha demeyin :)

gayet basit cevabı ama yapması zor ya sigarayı bırakıp arayacan bırakdım gel diyecen sen bu adamı istiyosun yani yada bırakamıyorsan aramayacan hem sigara içiyim hemde barışıyım devam ediyim olmaz yine patlak verir haklıda o olur

ben de bunu yapmak istiyorum ama konusma fırsatı vermiyor ki.. iki gün önce aradım açmadı :(

ne yapmalıyımm ?

aranızın sıcak olması dahamı iyi
:26:
ömrün boyunca asabi biri ile birlikte olup mutlu olcakmısın
:26:
yaa bırak soğursa soğusun
canlarınızı sokaktamı buldunuz siz
:45:

sıgarayı bırakmayı dusunmezse aramam demıs ... ona ne ? ıster ıcersın ıster ıcmezsın bu kadar karısma hakkını nereden buluyorlar acaba

ben de bunu yapmak istiyorum ama konusma fırsatı vermiyor ki.. iki gün önce aradım açmadı :(

ozaman sende daha arama yoluna bak bu nedir ya normal davranamazmı bunlar ararsın açmaz aramassın hemen vazgeçtin aramadın derler normal deil zaten yaptığıda yoluna bak o döner gelir seni isterse bi bakarsın aa bilmem ki müsatimiyim olurmu acaba diye ona göre karra verirsin

haklısın canımm ama sevince katlanıyor insan :/

malesef canım söylediğin kadar kolay olmuyor
sevince sabrediyor katlanıyorsun ama
can burnuna gelene kadar
işte o noktadan sonra
gözüne ne aşk görünür ne sevgi

sen değilmisin en son adama ss... git deyip vurup kapıyı çarpan
:45:
bak demekki katlanılcak şeyler var katlanılmayacaklar var
ve henüz aşkın doruklarındayken yapmışsın bunu
benden abla tavsiyesi
yutamayacağın lokmayı ağzına atıp midem boş ta ondan deme