- 1 Şubat 2016
- 237
- 381
- 53
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Böyle bir sebepten seni yarı yolda bırakacaksa bi defolsun. Hadi boşasın kolaydı öyle. Aylarca rızkımı yiyecekler ben de mazlum mazlum bakıcam. Kör cahil işi. Mutluluğum dip sıyırır. Dilemem özür ben de kolay kolay R olmaz. Beni kaybetmeyi göze almış biri için hele...arkadaslar merhaba
ben 8 aylik evliyim. esimle evlenirken kayinbabamlarin eski evde oturmaya basladik. ev belli tadilatlardan gecti tabi bunlar hep kaynanamin begendigi seyler.oldu ucuz.oldugu icin. ev icin alisverislerde surekli mudahaleleri oldu ve istenmeyen esyalar alindi. olsun esimle huzurum olsun bunlar gelip gecici diye sorun cikarmadim. evlenirken cok masrafa girdik diye bileziklerim haric tūm takilarimi aldilar. evlendikten sonra esim surekli aylik 1000 tl ailesine yardim etmeye basladi. evliligimde surekli bu sebepten tartismalar yasadim. dun kayinbabam 50 milyar daha borcumuz olldugunu soyledi. bu arada bende calisiyorum ve esimin maasi yetmedimi kendimdende harcamak zorunda kaliyorum. kayinbabama sordum dugunde takilanlari naptiniz neden onlarla hic borc odenmedi.gelen dugunlere gidiyor dedi. beni ilgilendirmez benim borcum odenecekti hani dedim. ben bir omur boyu borcmu odeyecegim esimle dedim. esimde bu arada araba almak ve aliesine artik borc odemek istemiyor. cunku takilar ve elden odedigimiz.para fazlasiyla herseyi karsiliyor. hala neyin borcu anlamiyoruz. esimin ailesiyle baya bir tartisma yasadim.esim kolumdan tuttu.hadi gidiyoruz diye. ben birdha gelmem zaten bu.eve deyip ciktim. esim eve gittigimizde aileme saygisizlik yaptin ozur dilemezsen bu evlilik biter dedi. ozur dilemek istemiyorum. onlari hakli cikarip bir ton para odemek istemiyorum onlara