• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin sorumlusu sensin ey hükümet

hdp neden bindiği dalı kessinki. bu olaylar onun oylarınıı düşürmesine sebep. buradan kazanan kim ona bakılmalı bence. adam iyi oy almış girmiş meclise. mantıklı olalım,neden terör olsun istesinki. amacı harakiri ise o ayrı
tekrar ediyorum,buradan kim kazançlı kim oy kaybetti ona bakmak lazım. kısaca mantık yürütmek

adamlar şımardı . türklerin de oyunu aldık dediler. ya artık kendi halklarını onların yanında artık . oy falanda kaybettmedi. şu an derdimiz oy olmamalı artık. orası bir kangren artık

geçen günlerde de yazmıştım yine yazıyorum. çözüm sürecini başlattı oy kazandı dediler. çözüm sürecini bitirdi yine oy kazandı dediler. nasıl oluyor ya bi anlatsanıza . çok merak içerisindeyim.

geçen günlerde de yazmıştım yine yazıyorum. çözüm sürecini başlattı oy kazandı dediler. çözüm sürecini bitirdi yine oy kazandı dediler. nasıl oluyor ya bi anlatsanıza . çok merak içerisindeyim.

Cozum surecinde su asla kabul etmediginiz kurt kesimden oy kazandi.7 haziranda da %9 luk oy kaybinin sebebini 28563 defa anlatmamiza ragmen yine kabul etmemislerdi akpli arkadaslar.

Cozum surecinde su asla kabul etmediginiz kurt kesimden oy kazandi.7 haziranda da %9 luk oy kaybinin sebebini 28563 defa anlatmamiza ragmen yine kabul etmemislerdi akpli arkadaslar.

evet yukarıda yazdım halkı yanlarına aldılar artık. türkler vermiş oy ya aklım almıyor almıcakda .halk artık yanlarında . biraz önce haberlerde okudum ağrıdaki traktörle saldırmışlar köylüler pkk biziz demişler . artık kangren olay cheyz.
oy ne herşey bitti artık çözüm bitirilmeli gereken yapılmalı.

:KK14:
index.php

ay bende paylaşayım bilhassa egem hanıma gelsin
niye bana geliyor,hükümet chp'mi,koalisyon kurarlarsa onları da yüklerim:KK14:

evet yukarıda yazdım halkı yanlarına aldılar artık. türkler vermiş oy ya aklım almıyor almıcakda .halk artık yanlarında . biraz önce haberlerde okudum ağrıdaki traktörle saldırmışlar köylüler pkk biziz demişler . artık kangren olay cheyz.
oy ne herşey bitti artık çözüm bitirilmeli gereken yapılmalı.

artık bizlerde sen benden ziyade birleşmeliyiz. turan ordusu diye konu açmıştım. o kadar aşağıladılar ki kendilerine türk diyen şahsiyetler. bi tarafımızla gülüyoruz dediler. düşman bize ne etse .... neyse sinirlerim zıpladı.
azerbeycan ve kırgızistan asker yolladı şu an . ve yardıma hazırız diyorlar. buna da gülerler bi taraflarıyla .

artık bizlerde sen benden ziyade birleşmeliyiz. turan ordusu diye konu açmıştım. o kadar aşağıladılar ki kendilerine türk diyen şahsiyetler. bi tarafımızla gülüyoruz dediler. düşman bize ne etse .... neyse sinirlerim zıpladı.
azerbeycan ve kırgızistan asker yolladı şu an . ve yardıma hazırız diyorlar. buna da gülerler bi taraflarıyla .

turan ordusu konusunu sen mi açtın:KK64::KK51:

Uganda hükümetini, Türkiyedeki terör olaylarında ki tutumundan ve açılımla ilgili yaptığı yanlış hamlelerden dolayı
esefle kınıyorum arkadaşlar.

ben bayan umutlunun konusunu biliyorum.senin konunun linkini verir misin.
pardon açtım aklımda kalmış ama bulamadım yada açmadım . bulamadım şu an. o konuya mı yazdım tam bilemiyorum.
umarım yalancılıkla suçlanmam

pardon açtım aklımda kalmış ama bulamadım yada açmadım . bulamadım şu an. o konuya mı yazdım tam bilemiyorum.
umarım yalancılıkla suçlanmam
ben de ben açtım deyince nasıl görmedim diye düşündüm.

Back
X