- 9 Haziran 2014
- 1.815
- 1.117
- 333
GUNCELLEME: Arkadaşim daha evlenemedi. Problemler aynen devam ediyor.Ve bu kadar sürede iki ayrılık yaşadılar.Çocuk ailemle huzurlu olmak istiyorum demiş. 2 hafta sonra yine aramis kiz arkadasimi .Ben sensiz yapamıyorum demiş.Görüşmemiz lazim.Arkadaşimla konuşmuşlar.Ve çok şaşırdım.Arkadaşımdan bu engelleri aşmamız için cinsel anlamda birliktelik yaşamalarini gerektiğini söylemiş.O zaman ailesini dinlemeyip uzağa bile gideriz.Ailem de birşey yapamaz demiş. Şimdi problem arkadasim çok seviyor. Kafası karışık . Tabiki ben söyledim nasıl guveneceksin gidin nikah yapın dedim. Çocukta ilişkiyi yaşadıktan sonra gidip nikah yaparız demiş.Ailem engel koyar oyle.Esim 've cocuklarimin annesi olmanı istiyorum demis. Kisaca ben bu isten iskillendim.Çözemedim gerçekten ne yapmaya çalisiyor. Arkadasim da sonrasinda birakip gider diye korkuyor. Kesinlikle oyle bir hataya dusmemesini soyledim.Ama arkadasim çok seviyor.Kafasi karışık. Sizin yorumlarinizi ona okutacagim..
Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?
Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?
Son düzenleme: