• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isler parayla degil sirayla..!

Kesinlikle haklısınız. Arkadaşımda da var o istek. Belli ediyor konuşmalarından. Ama ben normal konusuyorum hanı olabilir 25yasindasin normal böyle hissetmen ama adam gibi biriyle evlenip yaşaman daha iyi olur . Sonra çok pisman olacaksın dedim.. Ya üstelik arkadasimdan para da istiyor. İhtiyacı olunca o da veriyor. Yani sağlam yere kapak atmış. Kafayı yedim. Ablasina anlattım. Annesine böyle bir durumu anlatamam. Nasıl denir ki. Ablasiyla daha arkadas gibiyiz. Ben anlattım ona. Annesiyle o konuşacak. Ama arkadasim kafaya koymuş gibi. . Çocuk ,aile laflarını duyunca eridi. Onunla kurduğu hayaliydi bu ki herkes kurar sevdiği insanla da ama bu göz göre göre yakacak kendini.Allah sonunu hayır etsin.

Normalde şiddette tamamen karşıyım ama arkadaşınız şu an elime geçse didik didik ederim o'nu. Öylesine sinirimi bozdu.
Madem öyle siz kesersiniz arkadaşlığınızı, zaten ortada kalacağı çok açık. İş olup bittikten sonra gelip size ağlamasın. Otursun derdine yansın.

okudum okudum ama yazacak bir şey bulamadım. arkadaşınız kullanıldığının farkında değil galiba;? Allah akıl versin yardımcısı olsun ne diyeyim. Bir adamla sırf evlenelim diye cinsel ilişki yok hamile kalayım nedir bunlar ? umarım şakadır...

Sen o kafadız arkadaşınla alakanı kessene böyle cahil insanlarla muhattap olmayın cinselliğe ikna olmaya çalışmak nasıl bir mantıktır..

Ben bugün söyleyeceğimi söyledim artık ona. Kendi bilir. Ablasina söyledim. Gidip de yaşarsa yine gelip ağlayacak bu defa daha kötüsü olacak..Onun için üzülsem de gerçekten uzak duracağım. Kendi düşen ağlamaz ..

Normalde şiddette tamamen karşıyım ama arkadaşınız şu an elime geçse didik didik ederim o'nu. Öylesine sinirimi bozdu.
Madem öyle siz kesersiniz arkadaşlığınızı, zaten ortada kalacağı çok açık. İş olup bittikten sonra gelip size ağlamasın. Otursun derdine yansın.
Ya ışte bir de beni düşününn.. Aklı başına gelir İnsallah çok geç olmadan. Aynen gerçekten kaldıramam bu defa. Artık ona kaldı .. annesi de öğrenmiştir şimdiye..

Ya ışte bir de beni düşününn.. Aklı başına gelir İnsallah çok geç olmadan. Aynen gerçekten kaldıramam bu defa. Artık ona kaldı .. annesi de öğrenmiştir şimdiye..

Umarım öğrenmiştir. Arkadaşınız güya reşit ama 17 yaşında gibi davranıyor. Belli ki bir veliye ihtiyacı var.

Cok dizi izlemis arkadasinizin sevgilisi

Umarım öğrenmiştir. Arkadaşınız güya reşit ama 17 yaşında gibi davranıyor. Belli ki bir veliye ihtiyacı var.
Aynen oyle. Önceden öyle biri değildi . Şaşırıyorum su erkek milletinin ani değişimlerine. Ya da hep öyleydi. Bilmiyorum. Annesi istemedikten sonra böyle değişti.
Annesine söylemiş ablasi. Arkadaşım beni aradi. Annesi bayagi bir lâf söylemiş . Çok sinirlenmiş.. Arayıp bir de bana kızdı. Dedim başka yolu yoktu senin hataya düşeceğini biliyorum dedim.. En azından benden çıkmış olsun bu durum. Ailesi aşırı muhafazakar. Örnek en basiti babası evine giden bayan misafir olsa tokalasmiyor. Kız kardeşiyle tokalasmamisti. Şaşırmıştım. O kadar diyeyim. Babası duysa çok kötü şeyler olur. Arkadaşım buna rağmen düşündü anlamıyorum. Benim vicdanim rahat. Olacak gibi degildi

O buranin kanunlarına güveniyor.. Annesi daha dikkatli olacaktır . Annesi konuşunca çok utandığını söyledi. Ya dedim bir de ilişki yaşayıp hamile kalıp kadının karşısına mi cikacaktin. Seni iyiligin için ve sen de farkindasin ,hayatini neden yakiyorsun dedim. . Olay benden çıktı .. Rahatim.

Aynen oyle. Önceden öyle biri değildi . Şaşırıyorum su erkek milletinin ani değişimlerine. Ya da hep öyleydi. Bilmiyorum. Annesi istemedikten sonra böyle değişti.
Annesine söylemiş ablasi. Arkadaşım beni aradi. Annesi bayagi bir lâf söylemiş . Çok sinirlenmiş.. Arayıp bir de bana kızdı. Dedim başka yolu yoktu senin hataya düşeceğini biliyorum dedim.. En azından benden çıkmış olsun bu durum. Ailesi aşırı muhafazakar. Örnek en basiti babası evine giden bayan misafir olsa tokalasmiyor. Kız kardeşiyle tokalasmamisti. Şaşırmıştım. O kadar diyeyim. Babası duysa çok kötü şeyler olur. Arkadaşım buna rağmen düşündü anlamıyorum. Benim vicdanim rahat. Olacak gibi degildi
Şu an size sinirli olabilir. Ancak bir süre sonra teşekkür edecek. Doğru olanı yaptınız.

bizde de sırayla muhabbeti vardı. 3 erkek ve en küçüğüde benmki..
bir abisini bekledikte ikinciyi ancak nişanlanana kadar bekledik..
anlaştıgı biri de yoktu üstelik. sonrasında hemen düğüne girdik..
birlikte olma meselesi çk saçma.. sakın o hataya düşmesin arkadaşın..
ömür boyu başa kalkılır bu durum bu bir.
ikincisi güvenilmez kesinlikle.
illa yapması gerekmiyor nikahı bassada kabul etmek zorunda kalırlar..
kafası falan karışacak bir durum yok asla ama aslaaaaa düşmesin

Arkadaşıma sıkıyonetim uygulanıyor su an. Erkek arkadaşıyla konuştum.Uzak dur yoksa ailene söylerim bu konustuklarini.. Mesajlarin bende var dedim ( arkadasim whatsapp konuşmalarını göndermisti) Direkt babana giderim dedi. Babasından çok korkar. Bakalım. Su an aramaları kesilmis. Beklemedeyim. Eğer gerçekten devam ederse onun babasına kadar giderim. Sadece mesajları okuturum. Arkadaşım da biliyor benim onu kardeşim gibi sevdiğimi .Dertlesiyor.. Şuan bir problem yok.

Arkadaşıma sıkıyonetim uygulanıyor su an. Erkek arkadaşıyla konuştum.Uzak dur yoksa ailene söylerim bu konustuklarini.. Mesajlarin bende var dedim ( arkadasim whatsapp konuşmalarını göndermisti) Direkt babana giderim dedi. Babasından çok korkar. Bakalım. Su an aramaları kesilmis. Beklemedeyim. Eğer gerçekten devam ederse onun babasına kadar giderim. Sadece mesajları okuturum. Arkadaşım da biliyor benim onu kardeşim gibi sevdiğimi .Dertlesiyor.. Şuan bir problem yok.
yaptıgın dogru arkdaşım..
kızarkadaşın seni kötü bilsede yapman gereken bu..ileride sana teşekkür edecek..

yaptıgın dogru arkdaşım..
kızarkadaşın seni kötü bilsede yapman gereken bu..ileride sana teşekkür edecek..
Kesinlikle.. Ben bile bile göz yumamazdim.. Arkadasim daha bu olaylarda ne hale geldi.Bu durumun sonuclarini kaldırabilecek bir yapıda değil..

Back
X