• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu işleri beceremedim gitti?

Evet çok haklısın bugün daha sık konuşma ortamı oldu falan ben daha yakın davrandım ve şımardı havalara girdi

Sanırım geri çekilme zaman ı vur kaç taktigi mi yapmak lazım yoksa geri mi teper ki ?
valla canım benim geri teper mi tepmez mi bilmiyorum. ama şunu söyleyebilirim ki kimseye çok fazla değer verip üstüne düşmemek gerek.

Bugün yine ortamımız oldu . Çok daha sık sık konuştuk . Göz göze gelmeler .. Sanırım o birşeyler anlamaya başladı ve şımardığını anladım bu durumda biraz geri çekilme zamanı galiba

Birde aynada bakıyorum kendime yanımdan geçerken dikkat et çarpılırsın dedi ? Şimdi laf etmek için demiş yoksa kelimeyi analiz etmelimiyim ?
hmmm o ne demek ya dikkat et çarpılırsın falan bence de şımarmış kendini geri çekmekle iyi yapmışsın canım :KK60:

Ben artık bu hayal kırıklıklarından bıktım kötü hissediyor insan

Yani hep baştan birşeyler olacağına inanıyorum kaptırıyorum sonra çok üzülüyorum ya da kolay mı pes ediyorum acaba ??

Back
X