• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işte bir gariplik yok mu?

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.615
6.565
358
35
Merhaba hanımlar

Biz iki eltiyiz eltim eşimin teyze kızı.
Önceden o çok uzakta yaşıyordu. Simdi son 3 aydır kv lere çok yakin bir şehirde yaşıyoruz ikimizde.
Geldiklerinden beri 3 kere gitmisligimiz vardır evlerine yani öyle sıkı fiki değiliz. Gerçi o rahat 5 kez gelmiştir bana.
2 yildir evliyiz düğünlerimiz arka arkaya oldu ve evlendigimizden beri biz her ay kv lere gideriz. Bundan da memnunum kv ile iyiyiz eşimin kuzenleriyle de.
Ama evlendigimizden beri ben her bayrama da gitmeme rağmen eltim geçen ramazan bayramına geldi bir tek. O zaman da 1 buçuk aylık bebeği vardı. Simdi ikinci bebeği oldu 1 aylık ve onu bahane edip gitmeyecekmis.
Kp hastanede bu ara rahatsız olduğu için. Buna rağmen gitmeyecek.
O gitmiyorken sürekli gidiyor olmaya gıcık olmaya başladım. Sizce normal mi yoksa tipik elti gıcık olması mi benim ki?

Edit: mesele benim elti gicikligimmis. Boşverdim :) Teşekkürler yorumlar icin dikkate alınmıştır.

Son düzenleme:
O gitmiyorken gidiyor olmanıza gıcık oluyorsanız siz de gitmekten pek memnun değilsiniz demek ki...
El kadar bebelerle gelmemesi daha uygun olur tAbiki eltinizin

onu bilmem ama siz tipik eltisiniz ,
siz kv ile iisiniz , o gelmis gelmemis neden bu kadar ilgileniyorsunuz ?

O gitmiyorken gidiyor olmanıza gıcık oluyorsanız siz de gitmekten pek memnun değilsiniz demek ki...
El kadar bebelerle gelmemesi daha uygun olur tAbiki eltinizin

Ayila bayıla gitmiyorum tabi :)) ama mutlu da oluyorum orada. Kız hakli yani gelmemekte diyorsunuz.

Eltinizin kvnize gidip gitmemesinden size ne?

Kadın size 5 kere gelmiş gerektiği gibi karşılık da vermemişsiniz.

Yakınlık kurmuyorsanız kurmayın ama sizi ilgilendirmeyen konulara da karışmayın.

herkes kendinden sorumlu, o gitmiyorsa onun bileceği iş. niye kıyaslıyorsunuz ki? kayınvalidenizle de bir probleminiz yokmuş sonuç olarak.

Ayila bayıla gitmiyorum tabi :)) ama mutlu da oluyorum orada. Kız hakli yani gelmemekte diyorsunuz.
Çocukların arası çok az ve yaşları çok ufak, ziyan zebil olurlar yazık...
Bir de eltinizin kv kp ile samimiyeti sizin kadar yok sanırım, olur öyle farklar,
Bazıları uzak durmak ister bazıları daha yakın samimi olur,
Siz gidince mutlu oluyorsanız boşverin onları ya

Eltinizin kvnize gidip gitmemesinden size ne?

Kadın size 5 kere gelmiş gerektiği gibi karşılık da vermemişsiniz.

Yakınlık kurmuyorsanız kurmayın ama sizi ilgilendirmeyen konulara da karışmayın.

Ben gitmek istedim ama çağırmadı. Bana gelen başka misafirlerle bile geldi. Neyse mesele o değil tabi de.
Ilgilendirmiyor beni biliyorum da iste ne bileyim :KK17:

herkes kendinden sorumlu, o gitmiyorsa onun bileceği iş. niye kıyaslıyorsunuz ki? kayınvalidenizle de bir probleminiz yokmuş sonuç olarak.
Eltilık boyle birşey demek ki illa bir gıcıklık cikarcam icimde :p neyse çaktırmayayım bari kimselere :))

Çocukların arası çok az ve yaşları çok ufak, ziyan zebil olurlar yazık...
Bir de eltinizin kv kp ile samimiyeti sizin kadar yok sanırım, olur öyle farklar,
Bazıları uzak durmak ister bazıları daha yakın samimi olur,
Siz gidince mutlu oluyorsanız boşverin onları ya

Demi ya yazık cocuklara da ona da. Kv nin yeğeni oluyor eltim aslında benden daha samimi olması gerekirdi. Neyse ben kendime bakayım güzel güzel gideyim kimseyi de boş birşey için kırmayayım.

Tamamen sizin kendi elti gicikliginiz. Yoksa sana ne derler kim kime ne zaman gitmis...

Ben gitmek istedim ama çağırmadı. Bana gelen başka misafirlerle bile geldi. Neyse mesele o değil tabi de.
Ilgilendirmiyor beni biliyorum da iste ne bileyim :KK17:

O her geldiğinde siz mi çağırmıştınız?
Ne olursa olsun sizi ilgilendirmez.
Dertsiz başınıza dert aramayın.

Zaten teyzesiymis kaynanasi bırakın onların meselesini..kendinize bakın..onlarda kan bağı Var hem kötü olsalarda birbirlerini atmazlar siz arada kötü olursunuz bide...herkesin hayati kendine...

Tek tuhaflık var o da sizin onun gitmemesini kafaya takmanız. Daha 40'ı çıkmamış bebe ile gitmesin bırakın da.

Siz kendinize bakın. Neden gelmiyor diye kv niz sorun yaparsa yapar sizi ilgilendirmez ki. Durduk yere ağırmasın başınız.

Back
X