• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işte bir yalnızlık var??

estapitipitii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
35
3
16
Ankara
Kafayı yemeye ramak kaldı..!

Bu aralar sosyal medyada fazla vakit geçirir oldum kızlar sebebiyse 'eski sevgililer'
3 yıllık ilişkim bitti ben salya sümük ağlarken adam aradan çok geçmeden biriyle sevgili oldu sonrada nişanlandı(hala unutamıyorum ayrı mesele)
sonra biriyle tanıştım anlaşamadık bitti hemen sonra birini bulmuş evlenecekmiş duyduğuma göre
neyse dedim
geçtiğimiz yaz biriyle daha tanıştım ilk başta arkadaştık sonra nedendir bilinmez pat diye bi ilişkinin ortasında buldum kendimi sürekli ilgi alakadır iltifatlardır gidiyor dışarı çıkıcaz ayakkabımı bağlıyo üşürsün deyip montumu kapatıyo vs ama iş konuşmaya gelince adını koymuyor susuyor en son dengesizlikleri yüzünden bitsin artık konuşmayalım dedim. geçen facebookta baktımki o ilişki adamı değilim bağlanamam diyen adam yeni bi kızla tanışmış profil fotosu o kızla beraber yorumlarda bebeğimler öpücükler havada uçuyor
Ha bunların arasında hayatıma girmeye çalışan şans verdiğim ama önemsemediğim diğer erkeklerde teker teker hayatının aşklarını buldu
Korkuyorum artık bu ne böyle benden sonra herkes mutlu herkes nişanlanıyor, evleniyor.
Bi ben yalnız bi ben mutsuz..
Bazen büyü mü yaptılar diyorum da kıskanıpta bana büyü yaptıran olmayacak kadar yalnız olduğum için o fikirde saçma geliyor:)
Ne yapmalıyım ben bana bir akıl verin :2:

cnm kısmetın nerden ve nezaman gelcegi belli olmaz demekki suan zamanı degıl. allaha sukret kotu ınsanlardan koruyor senı emınım yakında kalbıne gore birini bulacaksn .. ben de bekarım bende cok takıyordum kafayı ama artk akısına bıraktım. cunku unutma neyi cok ıstersen o ımtıhanın olur..

Aşka inancımı kaybettim zaten illa sevgilim olsun olayını kapattım son olaydan beri ama hazmedemiyorum sanırım yani benden sonra hemen birini bulup ciddi düşünmeleri çok tuhaf bi değil iki değil hepsinde aynı şey oluyor nerde yanlış yaptım bilemiyorum :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X