Bu kaç kere hamile kaldım ama boş gebelik yaşıyorum bu ayda yine hiç bir belirtim yok sadece dün adet sancim

merhaba bana doktor argifertil f ve eşime m verdi tanesi 3300 gibi birşeydi ama ücreti çok yüksek diye muadili olan thancss aldık hem eşime hem bana ikisi 3250 tlydi

merhaba bana doktor argifertil f ve eşime m verdi tanesi 3300 gibi birşeydi ama ücreti çok yüksek diye muadili olan thancss aldık hem eşime hem bana ikisi 3250 tlydi
Bunları İlk defa duyuyorum ne için bunlar doktor tavsiyesi olmadan kulanilan bir seymi vitamin gibi ve falan

Arkadaşlar genetik tek yaptırın devlet hastanesinde ben yaptrdm ve folat eksikliği çinko ve B12 alınmalı yazmış.
Pıhtılaşma olabilir dedi kadin doğum doktorum ve coraspin verdi henüz ona başlamadım. Deneme yaparken baslycgm

Canım biz 3 ay Argifertil kullandık bu ay denemeye başlayacağız aslında bir ay kullandıktan sonra denemeye başlayın dedi ama biz bazı sebeplerden başlayamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…