- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
Tabi haklısın ama ne olursa olsu evlenmeden bu tarz şeyler yaşamk yanlış bana goreneden yanlıs geliyor birinden hoşlanarak severek evleniyor insanlar zaten gayet normal
Bilmiyorum dunyalarımızı da sadece çok duzgun biri olduğunu duşunuyor olmak bnm aklımın sürekli onda takılma sebebi..Sana az da olsa ilgisi olduğunu düşünüyorsan gelecekte bir şeyler neden olmasın ki. Ayrı dünyaların insanlarıyız, olmaz diyorsan bir şey diyemem. Zamanla unutursun ya da daha da kötü olur, takılıp kalırsın ona
Yakışıp yakışmama konusu sizi ilgilendirir ona bir şey diyemem. Ama bir erkek bir kızdan hoşanıyorsa, normal şartlar altında 3 sene beklemez. Öylece bakmaz yani. Yanılıyor olabilirsiniz.Hanımlar meraba.ben şu anda üniversitedeyim , konuya nasıl grceğimi bilemedim kusura bakmayın aslında saçma bi konu ama.bu kadar aklımı meşgul etmesini istemiyorum.birinden hoşlanıyorum galiba ve çok aklımı meşgul ediyor.çok duzgun ve olgun olduğunu duşunduğum biri .3 senedir böyle bana karşı hafiften bi ilgisinin olduğunu hisseder gibiyim.çok nadir gozgoze geliyoruz ama o kadar derin baktığını hissediyorum ki, hiç bir art niyet yok... Ama sonunda bişey olmcak aramızda bundan eminim.zaten 3senedir karşılıklı tanışıp konuşmadık bile.bişey olmcak olması da bana bu tur şeylerin yanlış geliyor olması yüzünden ,dinimizce yanlış öncelikle ve bu benim için çok önemli.ama onu da aklımdan bi turlu çıkaramıyorum düşünüyorum bazen uzaktan ne yaptığına bakıyorum.sonu olmcak ama kendimi de bu kadar duşunmekten alıkoymam gerekiyor , ne önerirsiniz kızlar böyle bir durumda kaldınız mı hiç...?
Evet sen de haklı olabilirsin ama o da dine bağlı biri anladığım kadarıyla belki o yüzdendir ya da emin olamamıştır belki ben de dediğn gibi yanlış anlamışımdır qma yine de onu duşunuyor olma durumunu değiştirmiyor buYakışıp yakışmama konusu sizi ilgilendirir ona bir şey diyemem. Ama bir erkek bir kızdan hoşanıyorsa, normal şartlar altında 3 sene beklemez. Öylece bakmaz yani. Yanılıyor olabilirsiniz.
Zaten ilerisini duşunemem ama yine deduşunuyorum bilym onuBence bırak aklında kalsın sadece ..bi adım atmaya kalkma veya ilerisini düşünüpte kafanı meşgul etme..haklısın ama onu düşünmeden edemiyorum ne yapmalıyım
bu yolda kal aynı düşünceyle devam et.. sana ne doğru geliyorsa Dinimizi de hesaba katarak ona göre davran..
Kendini bu kadar kötü hissetme zaten yaptıin birsey yokki evlenmeden yapmam diyorsun kendini bu kadar yorma akışına bırak düzgün bir ise sende düzgünsun birseylerde olursa zaten güzel şekilde olu inşallahHanımlar meraba.ben şu anda üniversitedeyim , konuya nasıl grceğimi bilemedim kusura bakmayın aslında saçma bi konu ama.bu kadar aklımı meşgul etmesini istemiyorum.birinden hoşlanıyorum galiba ve çok aklımı meşgul ediyor.çok duzgun ve olgun olduğunu duşunduğum biri .3 senedir böyle bana karşı hafiften bi ilgisinin olduğunu hisseder gibiyim.çok nadir gozgoze geliyoruz ama o kadar derin baktığını hissediyorum ki, hiç bir art niyet yok... Ama sonunda bişey olmcak aramızda bundan eminim.zaten 3senedir karşılıklı tanışıp konuşmadık bile.bişey olmcak olması da bana bu tur şeylerin yanlış geliyor olması yüzünden ,dinimizce yanlış öncelikle ve bu benim için çok önemli.ama onu da aklımdan bi turlu çıkaramıyorum düşünüyorum bazen uzaktan ne yaptığına bakıyorum.sonu olmcak ama kendimi de bu kadar duşunmekten alıkoymam gerekiyor , ne önerirsiniz kızlar böyle bir durumda kaldınız mı hiç...?
Evet sen de haklı olabilirsin ama o da dine bağlı biri anladığım kadarıyla belki o yüzdendir ya da emin olamamıştır belki ben de dediğn gibi yanlış anlamışımdır qma yine de onu duşunuyor olma durumunu değiştirmiyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?