bu kadar aklımı meşgul etsin istemiyorum :(

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
Hanımlar meraba.ben şu anda üniversitedeyim , konuya nasıl grceğimi bilemedim kusura bakmayın aslında saçma bi konu ama.bu kadar aklımı meşgul etmesini istemiyorum.birinden hoşlanıyorum galiba ve çok aklımı meşgul ediyor.çok duzgun ve olgun olduğunu duşunduğum biri .3 senedir böyle bana karşı hafiften bi ilgisinin olduğunu hisseder gibiyim.çok nadir gozgoze geliyoruz ama o kadar derin baktığını hissediyorum ki, hiç bir art niyet yok... Ama sonunda bişey olmcak aramızda bundan eminim.zaten 3senedir karşılıklı tanışıp konuşmadık bile.bişey olmcak olması da bana bu tur şeylerin yanlış geliyor olması yüzünden ,dinimizce yanlış öncelikle ve bu benim için çok önemli.ama onu da aklımdan bi turlu çıkaramıyorum düşünüyorum bazen uzaktan ne yaptığına bakıyorum.sonu olmcak ama kendimi de bu kadar duşunmekten alıkoymam gerekiyor , ne önerirsiniz kızlar böyle bir durumda kaldınız mı hiç...?

Sana az da olsa ilgisi olduğunu düşünüyorsan gelecekte bir şeyler neden olmasın ki. Ayrı dünyaların insanlarıyız, olmaz diyorsan bir şey diyemem. Zamanla unutursun ya da daha da kötü olur, takılıp kalırsın ona

Bilmiyorum dunyalarımızı da sadece çok duzgun biri olduğunu duşunuyor olmak bnm aklımın sürekli onda takılma sebebi..

Yakışıp yakışmama konusu sizi ilgilendirir ona bir şey diyemem. Ama bir erkek bir kızdan hoşanıyorsa, normal şartlar altında 3 sene beklemez. Öylece bakmaz yani. Yanılıyor olabilirsiniz.

dinimizde tanışıp görüşmeden evlilik mi varmış? e insanlar birbirlerini saygı çerçevesinde tanır sonrada evlenir.
sen kendini bildikten sonra neden sorun olsun. niyet önemli. lütfen bu şekilde gidipte evlenmeden önce görüşülmez diye önerilen biriyle nişanlanıp sonrada tanımaya çalışma. işin içine aile girerse daha zor olur. tanı bak içine sinerse okey.
ama şuda varki bakışlara aldanma. 3 sene az bir zaman değil

Bence bırak aklında kalsın sadece ..bi adım atmaya kalkma veya ilerisini düşünüpte kafanı meşgul etme..

bu yolda kal aynı düşünceyle devam et.. sana ne doğru geliyorsa Dinimizi de hesaba katarak ona göre davran..

Canım bende eşimle üniv aynı sınıftaydm 3.sene başladık konuşmaya ve şimdi evliniz olur mu olur aynı senin gibiydik bakışmalar falan oluyordu kısmet oldu mu her şey oluyor

Yakışıp yakışmama konusu sizi ilgilendirir ona bir şey diyemem. Ama bir erkek bir kızdan hoşanıyorsa, normal şartlar altında 3 sene beklemez. Öylece bakmaz yani. Yanılıyor olabilirsiniz.
Evet sen de haklı olabilirsin ama o da dine bağlı biri anladığım kadarıyla belki o yüzdendir ya da emin olamamıştır belki ben de dediğn gibi yanlış anlamışımdır qma yine de onu duşunuyor olma durumunu değiştirmiyor bu

3 sene sadece bakıştınız mı? Biz 3 senelik evliyiz neler neler yaşadık bu 3 senede Uzun bi zaman yani, ayrıca hoşlanan erkek adım atar. Malak malak bakmaz üç sene. Bence bırak bu adamı sen :)

Zaten ilerisini duşunemem ama yine deduşunuyorum bilym onu

Neden sonu yok anlamadım ki.... engel ne yani... 3 sene bakışmayla geçmiş... bu nasıl bir bakışmadır böyle.. insanın kanı kaynarken aşk tutuşurken sadece baka kalmak nasıl oluyo.. adam sadece bakıp neden harakete geçmiyor olabilir... biraz konuyu açarsan... nerde bakışıyorsunuz ne kadar bakışıyorsunuz... o kaç yaşında sen kaç yaşındasın... olmaması için sebep ne...

Kendini bu kadar kötü hissetme zaten yaptıin birsey yokki evlenmeden yapmam diyorsun kendini bu kadar yorma akışına bırak düzgün bir ise sende düzgünsun birseylerde olursa zaten güzel şekilde olu inşallah

Sana gelip açılmadan fazla kafana takma bence. Bazen birinden hoşlandığın zaman, onun da sana baktığını söyleyerek sana oyun oynuyor aklın. Ve hoşlanmasını istediğin için aklın onun senden hoşlandığına inandırıyor kendini. Ve evet bir erkek hoşlanıyorsa bir şekilde gelir ve alır. Ha gelip alamıyorsa zaten ondan bir cacık olmaz bence. Her iki şekilde de kafana takma .

Ne olursa olsun bir erkek bunu yapmaz. O dediğin insan türü çok çok azdır. Hele de üniversite ortamına girmiş insanlar "aman yaptığım yanlış uzak durayım" havasında olmuyolar genelde. O atmosfer değiştiriyor insanı. Baksanıza siz bile çelişki de kalmışsınız. Kaldı ki o bir erkek.
Yani umutlanmaman için söylüyorum, sonradan üzülme diye..

Çok özür dileyerek anlamadığım bir yeri sormak istiyorum.
Evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemiyorum yanlış dediğiniz şey bir insanı tanımak, konuşmak vs. Üstelik doğru dediğiniz ve hoşlandığınız biri bu.
E bunu yapmadan nasıl evleneceksiniz??

Reactions: twe
Hangi dine mensupsun merak ettim? Dinimizce yanlıs demissin de..

3 sene nedir bir de yahu? Tas olsa catlar..

Soruna gelince, hayır boyle sacma bir durumla karsılasmadım hic. GEnelde iletisim kurarım icimi kıpırdatan insanlarla.
Sana da aynısını öneririm.

gerçek dünyaya dön. 3 sene bu, derin falan bakmıyor. senin durumun anormal olan. karşındaki senin gibi düşünmüyor emin ol.

Çoğu arkadaşın fikrine katılıyorum.Karşı taraf gerçek anlamda birşey hissetsin seni mercek altına alır.3YIL beklemez .Sen takıntı yapmışsın evet farkı aşklara yelken açsan iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…