BU KADAR ALINGANLIK SİZCE NORMALMİ

CCNAZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
28
11
37
merhaba kızım 13 aylık bakıcı bakıyor
bakıcımız benım daha önceden görüştüğüm bir ablam çok iyi bakıyor Allah razı olsun çok memnunum ama gereksiz alınganlıkları var,
Anneler gününde aramayı unuttum bunu kendisinede söyledim misafirim geldi arayacaktım unuttum abla affet dedim bana demediğini bırakmadı ; bu davranışınla yerimi öğrenmiş oldum felan dedi biliyorum kızımı ve benı sevdiğini ama hala alınganlık yapıyor surat yapıyor...
bunun üzerine aylık 600 tl veriyorum normalde o hafta kızıma iki hafta 3 gün kaynanam baktı bu yüzden 300 verdim buda eklendi iyice değişti bana hala surat yapıyor... öyle üzülüyorumki anlatamam sonuçta evladımı bırakıyorum ... sizce ne yapmalıyım hiç anlamadım:KK43::KK43:

Açık açık konuşsanız .

yahu ben kaynanamı bile zor arıyorum anneler günü için, neyse küçük bir hediye alda gönlünü al.Yoksa çekilmez trip

bakıcımız benım daha önceden görüştüğüm bir ablam çok iyi bakıyor Allah razı olsun çok memnunum ama gereksiz alınganlıkları var,
Anneler gününde aramayı unuttum bunu kendisinede söyledim misafirim geldi arayacaktım unuttum abla affet dedim bana demediğini bırakmadı ; bu davranışınla yerimi öğrenmiş oldum felan dedi biliyorum kızımı ve benı sevdiğini ama hala alınganlık yapıyor surat yapıyor...
bunun üzerine aylık 600 tl veriyorum normalde o hafta kızıma iki hafta 3 gün kaynanam baktı bu yüzden 300 verdim buda eklendi iyice değişti bana hala surat yapıyor... öyle üzülüyorumki anlatamam sonuçta evladımı bırakıyorum ... sizce ne yapmalıyım hiç anlamadım:KK43::KK43:
normal değil

Alinganlik ayri maasindan kesmeniz ayri, dusunsenize isyeriniz size zorunlu 2 hafta ücretsiz izin veriyor, ne hissedersiniz? Odemeleriniz, duzeniniz ciddi sekilde aksar degil mi? Bastan konusmaliydiniz bunlari eger bir sure bakmayacagi durumlar olursa maasindan keseceginizi soylemeliydiniz. Ve oncesinde de mutlaka bilgi vermelisiniz ki kendini ona gore ayarlasin.

kv baktı diye maaşını eksik vermeniz olmamış bence:63:
kadın buna bozulmuştur en çok sonuçta o bakacaktı onluk bişi yok:KK66:

Alinganlik ayri maasindan kesmeniz ayri, dusunsenize isyeriniz size zorunlu 2 hafta ücretsiz izin veriyor, ne hissedersiniz? Odemeleriniz, duzeniniz ciddi sekilde aksar degil mi? Bastan konusmaliydiniz bunlari eger bir sure bakmayacagi durumlar olursa maasindan keseceginizi soylemeliydiniz. Ve oncesinde de mutlaka bilgi vermelisiniz ki kendini ona gore ayarlasin.

evet bu konuda haklısınız sanırım düşünemedim

onluk birşey var benden bir hafta izin istedi kv o yuzden geldi sonra tatilin iptal oldugunu çocugu bırakabilirsin dedi iyide kv 15 satlik yoldan geldi bu durumda kadın geldi dedim madem gelmiş biraz kalsın dedik ..
yani izni kendi istedi ben değil

İyide ne alaka yani farzetsin izine çıkmış. Bakmadığı halde tam ücretmi alacak ?

onluk birşey var benden bir hafta izin istedi kv o yuzden geldi sonra tatilin iptal oldugunu çocugu bırakabilirsin dedi iyide kv 15 satlik yoldan geldi bu durumda kadın geldi dedim madem gelmiş biraz kalsın dedik ..
yani izni kendi istedi ben değil

cnm tmm izni o istemiş ama işçi çalıştırıyorsunuz izinli olsada maaşından kesinti yapılmaz bu böyledir. işçinin izin hakkı vardır. Lakin siz kendisine izin alması durumunda maaşından kesinti yapacağınızı söyledinizse problem yok

birde o bir hafta istemiş siz iki haftadan fazla kv ye baktırmışsınız bu durumuda konuşmak gerekirdi bayanla
sonuçta evladınızı emanet edeceğiniz güvenilir birini bulmuşsunuz kaybetmek istemezsiniz değilmi

Bakıcının maaşı izinli olduğu zaman kesilmez. Eğer baştan öyle anlaştıysanız ayrı mesele. Ama hayrına bakmıyor o kadın sizin çocuğunuza, paraya ihtiyacı olmasa yapmaz. Sizin yarım verdiğiniz ay kimbilir ne kadar aksamıştır ödemeleri falan.

Alınganlık konusunda sizi benimsemiş aile gibi gördüğü için olabilir.Lakin bayanın 2 hafta 3 gün kv baktı diye parasını kesmeniz hiç hoş olmamış.Aynı şey size yapılsaydı inanın sizde o konuda alınırdınız.Baştan 2 hafta 3 gün gelmedin mi yada izinli olduğunda keserim diye konuştuysanız sıkıntı yok.Bence para konusunda ilk başta hatanızı düzeltin daha sonrada ilerliyen zamanda uygun bir dille uyarın.Sonuçta yeri geliyor insan kocasının kaprisini çekmiyor birde bakıcının kaprisini mi çekeceksiniz.

X