bu kadar basıt mı?

janjan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
25
0
36
Bursa
mrb.. nısanlımla ayrıldım..neden mı cunku tam 16 gün önce bırlıkte oldum nasıl yaptım böle bi hata...:( ama bılıomusunuz ben ondan ayrıldım...korunmadan ılıskıye gırdık o dısarı boşaldı ılk deneyımım olduğu ıcın korkumdan geberdım ertesi akşam ertesı gun hapı ıctım...o günden berı kendımde değilim bu psıkolojıyı kaldıramadım ben..hataların buyuğunu yaptım uyku bile uyuyamıorum...bı de hamıle kalma korkum war bu konularda bılgım yok ılıskıden sonrakı 16. gün kanda gebelık testı yaptırdım negatıf çıktı ama hala hamıle olabılırmıyım dıe kafayı yıcem..haa bu arada kan testı yaptırmak ıcın para ıstedım yok dedı borç alamazmısın dedım alamam dedı yaaa hersey bu kadar basıt mı yaaa

iilişkiye girdin diye mi ayrıldın? yoksa test için sana yardımcı olmadı diye mi?

anlamadım orada baya karıstı kafam...

zira ilişkiye girdin diye ayrılman çok saçma zaten.. böle bi sebepten ayrılcaksan evlendigin gece de ayrılırdın?

bu kadar basit olmasına imkan yok elbette değildir de zaten mutlaka başka sebepleriniz vardır...

Keşke taşıyamayacağın yükün altına girmeseydin... Olmuş olan tabi... Ama lütfen hayatı kendine de nişanlına da zehir etme...Hakkında hayırlısı olsun inş.

hiçbişey anlamadm:53: neden ayrıldın birlikte oldun diye yada test yaptırmıyo diye mi

Nişanlılık tanıma süreci diye söylenir hep.

Evlilik için tanışma merasimi.

Nişanlılık size neyin garantisini verdi?

Nişanlılıkla evliliği karıştırmışsınız.

Boşuna demiyorlar nişanlandıktan sonra birbirinizi iyi tanıyın diye.

Neyse yaptın bir hata.Ama tüm hayatını etkileyecek bu.

hiçbişey anlamadm:53: neden ayrıldın birlikte oldun diye yada test yaptırmıyo diye mi

test ıcın yardımcı olmadı dıe çunku ne olursa olsun benım psıkolojık olarak bu kadar yıpranmış olmam onu uzmelı we bana yardımcı olmalıydı demek kı umrunda değil.. bı de kızlar sızce hamılelık rıskım war mı:(

Güzelim is hamile olmamakla bitmiyor.Hamile olmasan rahatlayacak misin yani onu anlayamadim.Valla ben cok üzüldüm keske yapmasaydin böyle bir seyi..Insallah yeniden barisirsiniz.O VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsde sorumluluklarini bilmeli.

Bu nişan resmi bi nişan mı yoksa
Kendi aranızda yüzük falan mı taktınız ?

Güzelim is hamile olmamakla bitmiyor.Hamile olmasan rahatlayacak misin yani onu anlayamadim.Valla ben cok üzüldüm keske yapmasaydin böyle bir seyi..Insallah yeniden barisirsiniz.O VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsde sorumluluklarini bilmeli.

Bende sizin gibi düşünüyorum.

Diyelim ki hamile değilsin.

Peki başka bir boyutu da var bu işin.

Biliyorsun değil mi?

Ayrıca nişanlına blöf yapmışsın ama nişanlın takmamış seni bırakmış.

Ah erkeklere neden güveniyoruz bu kadar?

adetin ne zamandi iliskiden kac gun onceydi kac gun vardi hastalanmana duzenlimi ve icine bosaldimi aktimi hisettin mi bunlar onemli hem seni anlamasi icin ugrassaydin ya bence eger tek sorun buysa bence bukadar basit olmamali konusun

mrb.. nısanlımla ayrıldım..neden mı cunku tam 16 gün önce bırlıkte oldum nasıl yaptım böle bi hata...:( ama bılıomusunuz ben ondan ayrıldım...korunmadan ılıskıye gırdık o dısarı boşaldı ılk deneyımım olduğu ıcın korkumdan geberdım ertesi akşam ertesı gun hapı ıctım...o günden berı kendımde değilim bu psıkolojıyı kaldıramadım ben..hataların buyuğunu yaptım uyku bile uyuyamıorum...bı de hamıle kalma korkum war bu konularda bılgım yok ılıskıden sonrakı 16. gün kanda gebelık testı yaptırdım negatıf çıktı ama hala hamıle olabılırmıyım dıe kafayı yıcem..haa bu arada kan testı yaptırmak ıcın para ıstedım yok dedı borç alamazmısın dedım alamam dedı yaaa hersey bu kadar basıt mı yaaa

ah cnm keske yapmasaydın ama olan olmus gerıye donus yok. test ıcın bıle sana yardım etmedıyse artık ne dıyeyım. erkekler ıcın kolay gırıp cıkıyor olan hep bayanlara zaten :(

Bende sizin gibi düşünüyorum.

Diyelim ki hamile değilsin.

Peki başka bir boyutu da var bu işin.

Biliyorsun değil mi?

Ayrıca nişanlına blöf yapmışsın ama nişanlın takmamış seni bırakmış.

Ah erkeklere neden güveniyoruz bu kadar?

yok suan bıle delı gıbı arıo mesajlar atıo ben aıle arasında nısan yaptım..aama benı bole bı durumda guwenımı kırdı onu affetmıorum affetmıcem de..tabıkı hamılelığı dusunmelıyım sosyal bı sorun olur benım ıcın we lutfen bu konu hakkında bılgılı bırı warsaa nolur benı aydınlatsın lutfen

ah cnm keske yapmasaydın ama olan olmus gerıye donus yok. test ıcın bıle sana yardım etmedıyse artık ne dıyeyım. erkekler ıcın kolay gırıp cıkıyor olan hep bayanlara zaten :(

cok haklısın canım ama bunlar bıze ders olsun bu dewırde babana bile güwenme lafı en doğru laf...

adetin ne zamandi iliskiden kac gun onceydi kac gun vardi hastalanmana duzenlimi ve icine bosaldimi aktimi hisettin mi bunlar onemli hem seni anlamasi icin ugrassaydin ya bence eger tek sorun buysa bence bukadar basit olmamali konusun

anlamıo kı bişe olmaz dıo tabı can benım canım ben den baskası benım kadar düşünür mü.. adetım bittıkten bı 5 6 gün sonra beraber oldum içerı boşalmadı ama ben gene de ertesı gün hapı içtim..we ılıskıden 16 gün sonra kanda gebelık testı yaptırdım sonuç negatıf ama hala korkuommmm

Seninle birlikte olduktan sonra soğumaya başladıysa sevgisinde eksiklik vardır.. Daha iyi açıklarsan belki yardımcı oluruz.. Yani ilişkiden sonra durumu nasıldi

anlamıo kı bişe olmaz dıo tabı can benım canım ben den baskası benım kadar düşünür mü.. adetım bittıkten bı 5 6 gün sonra beraber oldum içerı boşalmadı ama ben gene de ertesı gün hapı içtim..we ılıskıden 16 gün sonra kanda gebelık testı yaptırdım sonuç negatıf ama hala korkuommmm

tamamda o zaman simdi senin hastalanman lazim ve negatifse hamile degilsindir cunku mantiken adet 7 gun suruyor 5 gun sonra birlikte olsan 12. gun ama soyle bise 12 gun tutma ihtimali yuksek eger 28 gun ve altinda adet goruyorsan ama soyle bise de var 12 gun 16 gun sonra test yaptiysan eee zaten negatiftir hastalanman gerekmiyormu adet olman gerekiyor kan tahlili negatifse negatiftir adete yakin yapmissin cunku dimi

Back
X