bu kadar basıt mı?

ertesi gün hapı.
ilişkiye girdiğinde korunmadıysan hamile kalmamak için ertesi gün hap içilir.

arkadaşım sana gelince pskolojik olarak etkilenmişsin oyüzden.
abartılacak birşey yok oda yıpranmıştır.
bu sebepten ayrılma.
nişanlıyken yaptın ve kaldıramadın tek başına nasıl kaldıracaksın.
ailen bu duruma ne der?aile yapın nedir

anlamıo kı bişe olmaz dıo tabı can benım canım ben den baskası benım kadar düşünür mü.. adetım bittıkten bı 5 6 gün sonra beraber oldum içerı boşalmadı ama ben gene de ertesı gün hapı içtim..we ılıskıden 16 gün sonra kanda gebelık testı yaptırdım sonuç negatıf ama hala korkuommmm

Keşke ertesi gün hapı kullanacağınıza nişanlınız korunsaydı. O hapın vücudunuza verdiği/vereceği zararların farkında mısınız? Cinsellik yaşamak kişinin kendi kararıdır ancak şu ertesi gün hapını bonibon gibi kullanmak çok büyük bir hata.

tamamda o zaman simdi senin hastalanman lazim ve negatifse hamile degilsindir cunku mantiken adet 7 gun suruyor 5 gun sonra birlikte olsan 12. gun ama soyle bise 12 gun tutma ihtimali yuksek eger 28 gun ve altinda adet goruyorsan ama soyle bise de var 12 gun 16 gun sonra test yaptiysan eee zaten negatiftir hastalanman gerekmiyormu adet olman gerekiyor kan tahlili negatifse negatiftir adete yakin yapmissin cunku dimi

karnım agrıo aslında adet belırtılerım war gıbı ama stresten mıdır nedır gelmedı daha bı de ertesı gün hapının yan etkısı adet gecıkmesııı:( ama kan testı negatıf dıo

ertesi gün hapı.
ilişkiye girdiğinde korunmadıysan hamile kalmamak için ertesi gün hap içilir.

arkadaşım sana gelince pskolojik olarak etkilenmişsin oyüzden.
abartılacak birşey yok oda yıpranmıştır.
bu sebepten ayrılma.
nişanlıyken yaptın ve kaldıramadın tek başına nasıl kaldıracaksın.
ailen bu duruma ne der?aile yapın nedir

aılem katıdır bu konularda...onun sewgisinden süphem yok ama guwenımı kırdı

karnım agrıo aslında adet belırtılerım war gıbı ama stresten mıdır nedır gelmedı daha bı de ertesı gün hapının yan etkısı adet gecıkmesııı:( ama kan testı negatıf dıo

kan tahlilini bundan kac gun once yaptin ama gor bak negatif hamile degilsin korkma mantiken yani senin verdigin bilgilere gore degilsin ben hamile kalmak icin dr geze geze iyi bilirim ne zaman hamile kalinacagini :) adet olacaksin ama streslisin diye gec kalabilir korkma

Canım hamile değilsin için rahat olsun
Çünki bizler 10 gün test yaptırıyoruz tüp bebekte var olsa idi çıkardı
Zaten önleminide aslmışsın onu kafana takma kesinlikle değilsin..
Ama erkek arkadaşının tavırları hiçte hoş değil eşim hep der ilk kez biriyle birlikte oldugunda
Sevmiyorsan sogursun seviyorsan saygı başlar diye (arkadaşları anlatmış birlikte olduktan sonra hevesleri kaçıyormuş)
Ama inşallah aranız düzelir yaptıgının mantıklı açıklaması vardır belkii ya böyle uluşıldıgın an sevgileri bitiyo bazı insan müsvettelerinin....

kan tahlilini bundan kac gun once yaptin ama gor bak negatif hamile degilsin korkma mantiken yani senin verdigin bilgilere gore degilsin ben hamile kalmak icin dr geze geze iyi bilirim ne zaman hamile kalinacagini :) adet olacaksin ama streslisin diye gec kalabilir korkma

kan testını dun yaptırdım canım

Canım hamile değilsin için rahat olsun
Çünki bizler 10 gün test yaptırıyoruz tüp bebekte var olsa idi çıkardı
Zaten önleminide aslmışsın onu kafana takma kesinlikle değilsin..
Ama erkek arkadaşının tavırları hiçte hoş değil eşim hep der ilk kez biriyle birlikte oldugunda
Sevmiyorsan sogursun seviyorsan saygı başlar diye (arkadaşları anlatmış birlikte olduktan sonra hevesleri kaçıyormuş)
Ama inşallah aranız düzelir yaptıgının mantıklı açıklaması vardır belkii ya böyle uluşıldıgın an sevgileri bitiyo bazı insan müsvettelerinin....

çok haklısın canım ya ama bu benımkı soğumadı hatta benım ustume çok düşuo fenalık geldi zaten kendı sıkıntım kendıme yetıo..sence ılıskıden 16 gün sonra kan testı için yeterlı mıı

kan testını dun yaptırdım canım

hiccccccc korkma sekerim kesin hamile degilsin oh be ben bile rahatladim allah korusun ya ne zor durumda kalirdin ya ama uzulme kesin degilsin cikardi cunku adetine bir iki gun vardir rahat ol sen simdi nisanlina dusun bir care ne yapacan diye ha hastalanincada buraya yaz bilelim

hiccccccc korkma sekerim kesin hamile degilsin oh be ben bile rahatladim allah korusun ya ne zor durumda kalirdin ya ama uzulme kesin degilsin cikardi cunku adetine bir iki gun vardir rahat ol sen simdi nisanlina dusun bir care ne yapacan diye ha hastalanincada buraya yaz bilelim

bı hastalanayım warya sıze dawul zurna çala çala haber wercem:) nolur dua edın...nısanlımdan da barısmaya nıyetım yok benım ınanmıorum artık ona sımdı bana destek olmayan ewlenınce benı ortada bırakır ama yaa...

bı hastalanayım warya sıze dawul zurna çala çala haber wercem:) nolur dua edın...nısanlımdan da barısmaya nıyetım yok benım ınanmıorum artık ona sımdı bana destek olmayan ewlenınce benı ortada bırakır ama yaa...

hadi hadi insallah en kisa zamanda hastalanirsinda rahatlarsin ya nisanlinla barismadin diyelim peki ilk gece takintin yokmu gorucu usuluyle bir evlilik olursa nasil olacak kucuk bir yerdeysen valla zor durumda kalirsin

çok haklısın canım ya ama bu benımkı soğumadı hatta benım ustume çok düşuo fenalık geldi zaten kendı sıkıntım kendıme yetıo..sence ılıskıden 16 gün sonra kan testı için yeterlı mıı

canım öncelikle yaşadığın şey karşındakini daha iyi tanımana neden olmuş. ilişki yaşamak hata değildir önemli olan değer verdiğin ve sana değer veren biriyle yaşamandır. ama erkekler bir takım şeyleri bizim gibi algılayamazlar. yapıları gereği daha düz düşünürler. senin kadar hassas olmadıkları için bir takım şeyleri es geçtiğini düşünürüz. aslında sadece nişanlına özgü değil bir çok erkeğe özgü birşeydir. sadece kendi aralarında farklılık gösterirler. hamilelik olayına gelince dışına boşalmış, ertesi gün hapı içmişsin ve 16 gün sonra kan tahlilin negatif çıkmış. bu durumda hamile olmadığın belli. ancak içtiğin hap genelde hormonlarının kısa bir süreliğine farklı çalışmasına neden olur. yani daha kısa sürede yada gününden daha uzun süre sunra adet olabilisin. eğer adetin gecikirse telaşlanma. çünkü bu içtiğin hap neticesinde doğal bir süreç

:53::53::53::53::53: cok mu geride kaldim, hayretler icerisindeyim...

hem aylem kati diyorsun hemde nisanlimdan barismam diyorsun:26: peki ya baskasiyla evlendigin zaman o adam kabullenirmi seni??

insanlar gercekten bu kadar cokk degistimi, boyle seylere acikmi???

canım öncelikle yaşadığın şey karşındakini daha iyi tanımana neden olmuş. ilişki yaşamak hata değildir önemli olan değer verdiğin ve sana değer veren biriyle yaşamandır. ama erkekler bir takım şeyleri bizim gibi algılayamazlar. yapıları gereği daha düz düşünürler. senin kadar hassas olmadıkları için bir takım şeyleri es geçtiğini düşünürüz. aslında sadece nişanlına özgü değil bir çok erkeğe özgü birşeydir. sadece kendi aralarında farklılık gösterirler. hamilelik olayına gelince dışına boşalmış, ertesi gün hapı içmişsin ve 16 gün sonra kan tahlilin negatif çıkmış. bu durumda hamile olmadığın belli. ancak içtiğin hap genelde hormonlarının kısa bir süreliğine farklı çalışmasına neden olur. yani daha kısa sürede yada gününden daha uzun süre sunra adet olabilisin. eğer adetin gecikirse telaşlanma. çünkü bu içtiğin hap neticesinde doğal bir süreç

Cok saol cnm bnimm insallah mujdeli hber weririm sizeee

Ertesi gün hapını almışsın bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Aşırı stres yapmışsın kendine, gecikebilir bile bence reglin bu ay.
Hamilelik testleri 4 haftadan önce kesin sonuç vermiyor diye biliyorum. Korkma bence.
Nişanlına da bu kadar sert çıkma derim. O da aynı korkuyu yaşamıştır ama yansıtamamıştır sana.

hadi hadi insallah en kisa zamanda hastalanirsinda rahatlarsin ya nisanlinla barismadin diyelim peki ilk gece takintin yokmu gorucu usuluyle bir evlilik olursa nasil olacak kucuk bir yerdeysen valla zor durumda kalirsin

Durustce soylerim kabul eder ya da etmez sonucta bn egrisiyle dogrusuyla arkasnda durmaliyim gecmisimin die dusunuorum..

Şimdi de ortada kalmış olmuyormusun ?

Nisanlin seni gercekten düsünseydi sevseydi, SEN istesen bile, sana elini sürmezdi evlenince zamani var daha derdi.

hadi yapmissin bir hata cahillik desem.. af etmiyecem diyorsun, hadi diyelim hamilede kalmadin.

Eee napicaksin peki? Nisanlinla beraber olup ayrilacaksin ve hayata devammi? böylemi hayal ediyordun ilk geceni?

yillar sonra birini yeniden sevip evlenmek istediginde seni bu sekilde kabul edicekmi? bunlarin hepsini düsünmelisin

ayrica sen kendin istemissin birlikte olmak adam seni zorlamamis gönüllü birlikte olmussun,

simdi piskolojin bozulduysa adam ne yapsin? seni piskolojin korktugundan bozuk ya hamile kalirsam diye, birde pismanliktan tabiki

Insan tasiyamiyacagi yükün altina girmemeli, bir karar verirken 10 kere düsünmeli sonuclarini.

Son düzenleme:
Back
X