bu kadar basıt mı?

Hamile kalmaktan korktuğun halde kendi rızanla nişanlınla korunmasız ilişkiye giriyorsun.
Kanda gebelik testi yaptırıyorsun negatif çıkıyor, kan testi için para istediğinde vermedi diye gurur yapıp ayrılıyorsun. (iki testte aynı değil mi bu arada)
Ve tek suçlu ortada henüz gebelik yokken senin gurur yapıp terkettiğin nişanlın...

Son düzenleme:
mrb.. Nısanlımla ayrıldım..neden mı cunku tam 16 gün önce bırlıkte oldum nasıl yaptım böle bi hata...:( ama bılıomusunuz ben ondan ayrıldım...korunmadan ılıskıye gırdık o dısarı boşaldı ılk deneyımım olduğu ıcın korkumdan geberdım ertesi akşam ertesı gun hapı ıctım...o günden berı kendımde değilim bu psıkolojıyı kaldıramadım ben..hataların buyuğunu yaptım uyku bile uyuyamıorum...bı de hamıle kalma korkum war bu konularda bılgım yok ılıskıden sonrakı 16. Gün kanda gebelık testı yaptırdım negatıf çıktı ama hala hamıle olabılırmıyım dıe kafayı yıcem..haa bu arada kan testı yaptırmak ıcın para ıstedım yok dedı borç alamazmısın dedım alamam dedı yaaa hersey bu kadar basıt mı yaaa

test dediğin kaç paradır ayrı bir test parası bulamayan insanların evlenmeye kalkması ayrı hangisine şaşmak lazım sen sevlensen varsa o çocuk doğsa siz ona bez alamazsınız bu ne güvendir bu neyin düşüncesidir nasıl hayata böle gözükara atılıyorsunuz

Nişanlınız para vermemiş bu yüzden ayrılmışsınız? Peki çalışmıyormu bu adam? çalışmıyorsa niye nişanlısınız neye güvenerek evlenmeyi planlıyorsunuz hatta planlamakla kalmayıp evliymişsiniz gibi hareket ediyorsunuz?
Bi hata yapmışsınız ve barışmam diyorsunuz çok acayip gerçekten. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki :S

karnım agrıo aslında adet belırtılerım war gıbı ama stresten mıdır nedır gelmedı daha bı de ertesı gün hapının yan etkısı adet gecıkmesııı:( ama kan testı negatıf dıo

ama bnm bildiğim kadarıyla ertesi gün hapı aldığın zaman ikinci günü adet oluyorsun
sende o olmadımı?
yada ben mi yanlış biliyorum?
ertesi gün hapı hatta 2 haptı (ilk 72 saatte alıyosun ) sonra adet oluyosun

ama ben hiç kullanmadım yanlışta biliyor olabilirim

Son düzenleme:
bence ama hamile değilsin, olsaydı kanda çıkardı
ilişkiden 3 hafta sonra normal idrar testindede çıkıyormuş gebelik

bence sen birlikte olurken bu işin sonuçlarını düşünmeliydin hamile kalacağını herlade aklına gelmiştir gelmedimi yoksa burda neden onu suçluyorsunki omu hamile kalacak olan senmi
ayrıca hapını almışsın
sorunun bu olduğundan eminmisin

test dediğin kaç paradır ayrı bir test parası bulamayan insanların evlenmeye kalkması ayrı hangisine şaşmak lazım sen sevlensen varsa o çocuk doğsa siz ona bez alamazsınız bu ne güvendir bu neyin düşüncesidir nasıl hayata böle gözükara atılıyorsunuz

süper yorum ya :21:

güzelim barışsana nişanlınla. Barışmazsan ne olacak? Nasıl yeni bir hayata tutunacaksın? Zira eş adayın soracak, neden nişan attın diye. Ilişkiye girdik, hamilelik testi yapmak için para istedim vermedl. Ondan ayrıldık" mı diyeceksin? O adam sana ne gözle bakar hiç düşündün mü? Bekareti tamamen geçtim, para bitti, aşk bitti türü bir imaj çizeceksin. Istediğin kadar maddiyata önem vermiyorum de. Erkekler hem bizim kadar düşünceli hem de anlayışlı değiller. Şimdi seni seven biri varken geri dön. Nişanlının parasızlıktan değil, hamile olmadığna kanaat getirdiği için para vermediğini sanıyorum. Boşuna yaptırma diye.
Iyi düşün, sonra çok vurursun başını duvarlara...

korkma hamile değilsin ertesi gün hapını almışssın hapı aldıktan sonra illa regl olman gerekmiyor test sonucu negatif bir daha sakın bu riski alma hiçbir erkek değmez...ertesi gün hapı gibi haplar hormon dengeni bozar adet düzeninide bir daha kullanmak zorunda kalmaman dileğiyle...

ama bnm bildiğim kadarıyla ertesi gün hapı aldığın zaman ikinci günü adet oluyorsun
sende o olmadımı?
yada ben mi yanlış biliyorum?
ertesi gün hapı hatta 2 haptı (ilk 72 saatte alıyosun ) sonra adet oluyosun

ama ben hiç kullanmadım yanlışta biliyor olabilirim

ben ertesı gün hapı kullandıktan 5 gun sonra adet oldum ama bana o adet değil ara kanama dedıler..we daha adet olmadım ılıskıden 28 gün sonra yıne kanda gebelık testı yaptırdım ve yıne sonuç negatıf çıktı...hamıle değilım galiba ama genede ne bıleyım korkuyorum...adet olmadım çunku ertesı gun hapı dengemı bozdu we yan etkısı de adet gcıkmesıymış..nısanlımla da barıstık bu arada

Ya şimdi çok karışık olmuş hamile değilsn bnce belli olurdu sonuç da negatif çıkmış, adetin de sıkıntıdan kendini kasmaktan gecikmiş olabilir, nişanlın da hamile olmadığından emin olduğu için o derece rahat davranmıştır belki. Ama yaptığın şey hayatını etkileyen birşey nişanlandınız ki evlilik yolunda bi adım atmışsınız, Beraber olduktan sonra ayrılmak daha sçma gibi geliyo bana, hala da arıyomuş yalvarıyomuş bnce kaldığınız yerden devam edin. Cinsel birliktelk bu öpüşmeye el ele tutuşma vs. benzemez ki.

Back
X