- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 18
- 36
- Konu Sahibi kerebicbaklava
Merhaba Kk, öncelikle başımızdaki bu kara bulutların tez zamanda gitmesi ve güzel günler görmemiz dileğiyle, bana gelecek olursa şu anda işe giderken serviste yazıyorum, mecbur çıkıyoruz dısarı ve hergun bırcok insanla muhatap oluyorum, gerekli hijenık tedbirleri alıyorum ama korkuyor insan yine de.Konumuza dönecek olursak önceden konu açmıştım boşanma surecı devam ediyor diye ve şu anda yaşadıgımız olaylardan dolayı 3.durusma ay basındaydı artik ne zamana olursa o da ayrı Bı sorunda gercı. Bazen dıyorum bu kadar basit mıydı? Adam hem sanalda ıkı uc kere aldattı, baskalarıyla konustu ustume kredı borcu kaldı hem de evlılıgın ilk 2 bucuk yılında, toplamda 5 yılımı caldı hayatımdan o kadar cok emegım var ki kendisinin ustunde adam yakalayınca arkasını donup gıttı, ne arama ne sorma ve ben iki amelıyat gecırdım, barısmak vs degıl ama insan bı sucluluk duygusu duyar, helallik ıster, ya da ben durusmaya gelırken cok onemlı ıhtıyaclarımı ıstedım adam okudu okudu cevap vermedi whatspdan, ben bu kızı bu kadar uzdum bu kadar sey Yasattım barı işi gorulsun dıye yollayabilir, ya da kargo yapabilirdı ben bu kadar sorumsuz Bı adam gormedım, (evlenip sehır dısına gıtmıstım, ailemın yanına yıllık izne ve amelıyat olmak ıcın gelmıstım o arada oldugu ıcın bunlar tum esyalarım kendı evumdeydı Bı valızle gelmıstım, olaylar patlak verince gerı donemedim tabı kaldım ıkıncı mesajlasmaları da yanıma geldugımde ailemın yanında yakaladım onu gonderdık ben burda kaldım) onun dısında bu olaydan sonra sınırlenıp whatsptan engelledım zaten ondan once engellemeden hep durumlarıma bakardı anca bakardı zaten, gercı ıkıncı durusmaya da gelmedı, diyebilir ben gelemiyorum kargo yapayım, okuyup okuyup cevap vermemesu ya da cekıp gitmesi, benden once resimlerimizi silmesi bu kadar basit mıydı, her zamankı gibi kacmayı tercıh etti ıste en çok insanı uzen bu. Bı an once sonuclansa da şu surec onume baksam, bıraz ıcımı dokmek ıstedım, sımdıden cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın.