- Konu Sahibi aysininannesi
-
merhaba eşimle yan yana firmalarda çalışıyoruz hergün gözünün önündeyim.7 yıllık evliyiz ben 25 eşim 27 yaşında ve gün geçtikçe bni daha fazla kıskanıyor.artık topuklu ayakkabı bile giyemez oldum.kimseyle bi yere yollamaz siyam ikizleri gibi hep birlikte geziyoruz:) ufakcık saçma sapan şeylerden kalbimi kırıp kıskançlık yüzünden ağlatıyor.birbirimizi de çok seviyoruz.artık yatakta bile el ele halay çekiyoruz sanki:) kızlar lütfen yardım ne yapmalıyım onu nasıl rahatlatırım inanın delirmek üzereyim.kıskançlık kavgaları yüzünden ağlamaktan bıktım usandım artık..
sadece ilk mesajı okudum o da bana yetti.kıskançlık sevgi belirtisi olmaz.kendinizi kandırmayın.
Bende senin eşin gibi ilişkimde kıskançtım. Sevgiden olmuyor demiş bir arkadaş ama tamamen sevgiden.
Aldatılıp sonrasında affedip nefes aldırmayan grubunda değilse tabi. Sizde de öyle bir durum olmadığına göre bu kadar sevildiğiniz için çok şanslısınız bence,imrendim.
ah ah :) bunlar hep seni çok sevdigi için oluyor biliyormusun canm hemde dekli gibi sevdigi için senn yerinde ben olsaydım hafiften şakayla karışık biraz bunları azatlmasını söylerdm ama belliki seninde çok hoşuna gidiyor kıymetini bilmemiz lazım canm valla allah mutlu etsin bir ömür boyu
Sende ona baskı yap.. Hatta abart "oraya bakma, şuraya gitme, şunu yapma vs vs"
Belki bunalır sanada yapmaz daha.. :)
:)) ah tatlım neler yapıyorum burnundan getiriyorum anlasın diye gülüyor onun hoşuna gidiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?