bu kadar baskıcı olunurmu?

aysininannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
17
0
16
Bursa
merhaba eşimle yan yana firmalarda çalışıyoruz hergün gözünün önündeyim.7 yıllık evliyiz ben 25 eşim 27 yaşında ve gün geçtikçe bni daha fazla kıskanıyor.artık topuklu ayakkabı bile giyemez oldum.kimseyle bi yere yollamaz siyam ikizleri gibi hep birlikte geziyoruz:) ufakcık saçma sapan şeylerden kalbimi kırıp kıskançlık yüzünden ağlatıyor.birbirimizi de çok seviyoruz.artık yatakta bile el ele halay çekiyoruz sanki:) kızlar lütfen yardım ne yapmalıyım onu nasıl rahatlatırım inanın delirmek üzereyim.kıskançlık kavgaları yüzünden ağlamaktan bıktım usandım artık..

ah ah :) bunlar hep seni çok sevdigi için oluyor biliyormusun canm hemde dekli gibi sevdigi için senn yerinde ben olsaydım hafiften şakayla karışık biraz bunları azatlmasını söylerdm ama belliki seninde çok hoşuna gidiyor kıymetini bilmemiz lazım canm valla allah mutlu etsin bir ömür boyu

merhaba eşimle yan yana firmalarda çalışıyoruz hergün gözünün önündeyim.7 yıllık evliyiz ben 25 eşim 27 yaşında ve gün geçtikçe bni daha fazla kıskanıyor.artık topuklu ayakkabı bile giyemez oldum.kimseyle bi yere yollamaz siyam ikizleri gibi hep birlikte geziyoruz:) ufakcık saçma sapan şeylerden kalbimi kırıp kıskançlık yüzünden ağlatıyor.birbirimizi de çok seviyoruz.artık yatakta bile el ele halay çekiyoruz sanki:) kızlar lütfen yardım ne yapmalıyım onu nasıl rahatlatırım inanın delirmek üzereyim.kıskançlık kavgaları yüzünden ağlamaktan bıktım usandım artık..

Bi benzeri bende var :)Aşırı kıskançlığı haricinde memnunum ben:)Onu iş haricinde her an görmek birlikte zaman geçirmek birlikte uyumak uyurken bile el ele sarmaş dolaş olmak huzur veriyor bana :)

ya ben aslında bazen hoşlanıyorum bu durumdan ama çok sıkınca bunlaıyorum.demekki benimki numune değilmiş böyleleri varmış:)) bazen kızıyorum öldürcem seni yeter artık diyorum. sen öldür yeterki diyo delimidir nedir ya:)) bazen hasta olduğunu düşünüyorum her lafa benimle ilgili cevaplar veriyo. hep ağzımı bi şekilde kapatıyo delircem.derdin ne senin diyorum benim derdim sensin diyo kala kalıyorum.başkada bişey diyemiyorum..kendi kendime sitem ediyorum sonra.allahtan hep kıskanç koca istemiştim. dilimn belasına düştüm galiba:))

ne güzel yeni evliler gibisiniz :31:
ama madem bu kadar sıkılıyorsunuz bana güvenmiyor musun senin üzüleceğin birşey yapar mıyım gibi sözcüklerle bu kıskançlığı azaltmaya calışın

Sende ona baskı yap.. Hatta abart "oraya bakma, şuraya gitme, şunu yapma vs vs" :1:
Belki bunalır sanada yapmaz daha.. :)

masallah demeliyim halinize sukretmelisiniz bence gunde kac cift aldatiliyor sevilmediklerini ogrendiginde ayriliyorlar cok aci :) ama sizleri sevdikleri icin kiskaniyorlar zamanla azalacakitir diye dusunuyorum kiskanilmak kadinlarin hosuna gider asiri kiskanilmak zamanla gecer :)

maşallah:) eşinin senin eşin gibi ilgilenmesini isteyen o kadar çok kadın var ki.. muhtemelen eşin seni çok alımlı buluyor ve başkasının seni çekici bulmasına tahammül edemiyor bu yüzdende çekici olma dikkat çekme istiyor. daha fazla ilgilenip onu sevdiğini başkasını gözünün görmediğini daha yoğun mu hissettirsen acaba..

Bende senin eşin gibi ilişkimde kıskançtım. Sevgiden olmuyor demiş bir arkadaş ama tamamen sevgiden.
Aldatılıp sonrasında affedip nefes aldırmayan grubunda değilse tabi. Sizde de öyle bir durum olmadığına göre bu kadar sevildiğiniz için çok şanslısınız bence,imrendim. :16:

Bende senin eşin gibi ilişkimde kıskançtım. Sevgiden olmuyor demiş bir arkadaş ama tamamen sevgiden.
Aldatılıp sonrasında affedip nefes aldırmayan grubunda değilse tabi. Sizde de öyle bir durum olmadığına göre bu kadar sevildiğiniz için çok şanslısınız bence,imrendim. :16:

iyi peki madem hepiniz bu güzel bir durum diyor ozaman allah hepinize böyle koca versin ne diyim:)) beni ozmn anlarsınız.. hepinizin mutlu olması dileğiyle canlarım benim.hepiniz mutluluğu hak ediyosunuz..

ah ah :) bunlar hep seni çok sevdigi için oluyor biliyormusun canm hemde dekli gibi sevdigi için senn yerinde ben olsaydım hafiften şakayla karışık biraz bunları azatlmasını söylerdm ama belliki seninde çok hoşuna gidiyor kıymetini bilmemiz lazım canm valla allah mutlu etsin bir ömür boyu

saol canım allah herkesin eşiyle tatlı muhabbetini arttırsın:)

:)) ah tatlım neler yapıyorum burnundan getiriyorum anlasın diye gülüyor onun hoşuna gidiyor:))

Allah Allah ilginç :)
Benimde sevgilim çok kıskanırdı erkek akrabalarımdan bile ama bi süre sonra azaldı kıskançlığı ona sormuştum önceden çok sıkıyodun beni şimdi az kıskanıyosun diye oda demiştiki olaylar karşısındaki tutumunu gördüm ve sana kendimden daha çok güvenmeye başladım..Yanında ben varken bile biri sana asılsa benden önce sen haddini bildirirsin karşıdakine onu anladım demişti..
Bunun dışında kıyafetime çok çok karışmaya kalkardı düğün elbisesi bakardım kendime hafif dekolteli o gider boğazına kadar kapalı şeyler gösterirdi bana :1: Ama onuda hallettim dedim ben nerde nasıl konuşacağını nasıl oturup kalkılacağını nasıl giyinileceğini bilmeyen bi insan mıyım sence? Hiç ters bi tavır ya da tutum sergilediğimi gördün mü bu dediğim hareketlerimde? Hayır görmedim dedi gördüm diyemezde zaten.. O zaman senin bu yaptığın sadece beni bunaltmak ve aramızı açmaktan başka bişeye yaramaz dedim.. O günden sonrada çok nadir karıştı üstüme başıma ama sınır koydum karışma dedim.. Oda anladı saçma şeyler yaptığını..Sende kesin ve sert bir dille konuş derim ben..

Son düzenleme:
Back
X