• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar çabuk unutabilir mi insan?

gerisiyalan

gecelerim ve nefretim
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
421
78
18
35
Kırklareli
Herkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

seninse sana geri döner dönmezse hiç sevmemiştir... rahat ve sakin ol.. saçma bi şeyler de yapma .. yani buundan kastım sende onun ğibi yapıp başka biri ile çıkma .. bunlar benim tavsiyelerim

daha önceden görüşüyomuş kızla demekki bahane etmiş bence ne yazikki canım. eğer 4 seneyi zaten çöpe atıyosa bi anda ne kadar sana zor gelsede bu unutmak unutmalısın .değmezmiş çünkü.

daha önceden görüşüyomuş kızla demekki bahane etmiş bence ne yazikki canım. eğer 4 seneyi zaten çöpe atıyosa bi anda ne kadar sana zor gelsede bu unutmak unutmalısın .değmezmiş çünkü.

konu o zaten.daha önce görüşmediğinden yüzde yüz eminim.2 haftada nasıl olur ne olur.Aldatılma kızgınlığı insana böyle şeyler yaptırır mı,fikriniz var mı?

Kimse öncesi olmadan bir anda ayrılmaz ki.
Tabii ki planlamış ve senden vazgeçmeyi göze almış.
Bunu yapan erkek doğal olarak yeni biriyle beraber olabilir.
Senden ayrılmayı göze alabilen birinden nasıl acı çekmesini beklersin, nasıl unutmamasını umarsın anlamadım. :44:
Toparlanamayacak olsa ayrılmazdı zaten.
Biraz mantıklı düşünmeye çalışırsan fark edersin.

Neden aldatıldığını düşünüyor ?

Aldatma olayı da büyük ihtimalle ayrılma bahanesi.
Ya da psikolojisi bozuk, paranoyak biri.
Ama büyük ihtimalle değildir.
Birinci yazdığım daha büyük olasılık.

Tipik erkek modeli..yıllanmış ilişki sıkılmış erkek.bi anda birinden etkilenir ikileme düşer.yıllarınıda heba etmek istemez.olur da pişman olursa açık kapı olsun diye.sonra kıza yükler bitişi.kendini sınar piyasada olmayınca affettim seni,sensiz olmadı falan.bunlar kendilerini çok zekimi sanıyor acaba

Kimse öncesi olmadan bir anda ayrılmaz ki.
Tabii ki planlamış ve senden vazgeçmeyi göze almış.
Bunu yapan erkek doğal olarak yeni biriyle beraber olabilir.
Senden ayrılmayı göze alabilen birinden nasıl acı çekmesini beklersin, nasıl unutmamasını umarsın anlamadım. :44:
Toparlanamayacak olsa ayrılmazdı zaten.
Biraz mantıklı düşünmeye çalışırsan fark edersin.

Acı çekmesini beklemiyorum ki.Biz ayrıldıktan sonra acı çekse bana ne faydası olabilir onun acılarıyla ego tatmini yapmak istemiyorum .Ama tahmin edebileceğiniz üzere insan merak ediyor,kendi kendine sorular soruyor.Telefonumu kontrol etmek istedi ısrarla hayır cevabı verdim,aldatıldığını düşündü sonra olay büyüdü.Bahane değil mi bu?

Bence önceden kafasına koymuş ayrılmayı o kadar zeki sanıyor galiba kendini suç senin üzerinde kalsın kısaca vicdanını rahatlatıcak aldattın bahanesiyle ilişkiyi bitirmiş işte... Böyle birine üzülme bile bence... 2 haftalık mesele değil aldatan kendiymiş :34:

Bence önceden kafasına koymuş ayrılmayı o kadar zeki sanıyor galiba kendini suç senin üzerinde kalsın kısaca vicdanını rahatlatıcak aldattın bahanesiyle ilişkiyi bitirmiş işte... Böyle birine üzülme bile bence... 2 haftalık mesele değil aldatan kendiymiş :34:

Durumum o kadar vahim desenize :))

Acı çekmesini beklemiyorum ki.Biz ayrıldıktan sonra acı çekse bana ne faydası olabilir onun acılarıyla ego tatmini yapmak istemiyorum .Ama tahmin edebileceğiniz üzere insan merak ediyor,kendi kendine sorular soruyor.Telefonumu kontrol etmek istedi ısrarla hayır cevabı verdim,aldatıldığını düşündü sonra olay büyüdü.Bahane değil mi bu?

"Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?" diye bir cümle kurmuşsun.
Toparlanma durumu oluşacaksa demek ki karşı tarafın üzüntü duyması beklenmiş.
Oradan çıkarım yapmıştım. Neyse...
Bence bahane.
Bahane olmadığını düşünsek bile, ne kadar sağlıksız ve çirkin bir davranıştır bu?!
Adam gibi iletişim kurmak varken kafasında bir şeyler kurup terk eder mi insan sevdiğini?! Etmez!
Konuşmaya, anlamaya çalışırdı yeterince aşk, sevgi, saygı hissetseydi.

Herkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

Benim anladığım,
Siz beraberken sevgiliniz hayatına başka birini almış...ve sizi terk etmek için de"beni aldatıyorsun" bahanesini öne sürmüş.

İşin özü sizi sevmemiş bence.
Gerisi boş.

Sevmeyen insan neden son görüştüğümüzde beni akrabalarıyla tanıştırdı?Yanlış anlamayın bana aşık gibi bir şeyi diretmiyorum.Ama 2 hafta ya 2 hafta önce akrabalarıyla tanıştırıp 2 hafta geçince başka birisi nasıl? Böyle mi bu erkekler

Benim anladığım,
Siz beraberken sevgiliniz hayatına başka birini almış...ve sizi terk etmek için de"beni aldatıyorsun" bahanesini öne sürmüş.

Peki siz eşinizin veya sevgilinizin mesajlarınıza,harcama detayınıza bakmasına izin verir miydiniz?Veya böyle şeyler sizce normal mi?

Back
X