• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar çabuk unutabilir mi insan?

Sevmeyen insan neden son görüştüğümüzde beni akrabalarıyla tanıştırdı?Yanlış anlamayın bana aşık gibi bir şeyi diretmiyorum.Ama 2 hafta ya 2 hafta önce akrabalarıyla tanıştırıp 2 hafta geçince başka birisi nasıl? Böyle mi bu erkekler
Bana göre önemli olan sizi akrabalarıyla tanıştırmış olması değil.
Bahane bularak başka biriyle olması.
Sonuca bakarsanız daha doğru düşünmüş olursunuz.

dediklerine bakılırsa bir anlam veremedim.. akrabalarıyla tanıştırmazdı daha önceden biri olsaydı.. ama madem tanıştırdı tamam ayrıldınız. ama bu kadar çabuk nasıl birini bulur. ya da .. ortalıkta kız mı yokk bulmustur bir tane ortalık malı sana ğösterme yapıyo oolabilir.. akışına bırakk. sen seviyosun onu. seninse döner .. affedersin hatasını anlayınca.. ama bilmiyorum bir dana ğüvenebilir misin.. valla zor işş yaa. birlikte olsan bir dert .. olmasan bir dert. ALLAH yardım etsinn . kalbinin sesinii dinle . o doğruyu ğösterir

Herkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

kişiliksiz herif yazıklar olsunki o 4 yıla. bende buna yakın bışey yaşadım ve kimsenin gözunun yaşına bakmıyorum artık .ha bu arada evli olanlarada soyluyorum sakın eşlerinize pek inanmayım yıllar once erkek arkadaşım olan kişi 1 ay once evlendi ve benden vazgeçmedi dahada arıyor ne laftan anlıyr ne tehtidden karısıda maşlla adam ona aşıkmış gıbı havalarda baktığımda acıyorum ona ya. ve kimseyede inanmıyorum insan oğlu nankor

Biraz önce konuştuk kızlar.Sen hem beni aldattın hem devam etmek istiyorsun öyle bir dünya yok diyor. Daha kimseye ayrıldığımızı söylememiş kolay değilmiş beni aldattı demek,kızla öylesine konuşuyormuş falanlaar filanlaar işte.Kızlar ben onun amiri konumundayım acaba o yüzden böyle yaparak egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor?

Senin onu aldattığını nasıl düşünüyor bunu düşündürtecek bir durum mu oldu?
Yani böyle bir durum olduysa hemen birisini bulması belki acısını unutmak için falandır.

Ama eğer öyle değilse aldatılma konusu bahanesidir.
Bir erkek birisini garanti etmeden diğerini bırakmıyor bunu çok yerde gördüm okudum şahit oldum.
O yüzden eğer şüpheleneceği bir durum yoksa aldatma konusu sadece bahane ve yeni sevgilisi de hayatında olmasa bile kafasında çoktan var olan biri. Bu durumda seni unutma gibi bir durum zaten olmuyor,çoktan unutulmuş oluyorsun:14:

Yani şimdi ben olsam ortada aldatılma gibi bir durum varsa bunu nereden çıkardığını sorar üzerine giderdim.

Son düzenleme:
Senin onu aldattığını nasıl düşünüyor bunu düşündürtecek bir durum mu oldu?
Yani böyle bir durum olduysa hemen birisini bulması belki acısını unutmak için falandır.

Ama eğer öyle değilse aldatılma konusu bahanesidir.
Bir erkek birisini garanti etmeden diğerini bırakmıyor bunu çok yerde gördüm okudum şahit oldum.
O yüzden eğer şüpheleneceği bir durum yoksa aldatma konusu sadece bahane ve yeni sevgilisi de hayatında olmasa bile kafasında çoktan var olan biri. Bu durumda seni unutma gibi bir durum zaten olmuyor,çoktan unutulmuş oluyorsun:14:

Yani şimdi ben olsam ortada aldatılma gibi bir durum varsa bunu nereden çıkardığını sorar üzerine giderdim.

Telefonumu sakladığım için şüphelendi şüphesine tükürdüğüm yaa :)) Aldatılan erkek hımm beni aldatmış medeni şekilde ayrılalım yoluma bakayım ben der mi? Bağırır,kızar,hesap sorar.Bunda hiç birisi yok.Bu kadar medeni,olgun biri olmadığını da biliyorum.Sanırım bu adam kızı daha önceden aklına koymuş,sanırım aldatılan benim saf gibi 2 hafta sonra farkediyorum.Şimdi gel de bağırıp çağırma gel de hesap sorma.Sonra kız da sevgilimin eski sevgilisi bizi rahat bırakmıyor diye düşünsün.Ne zor işler bunlar ya

2 tip erkek modeli var gözlemlediğim kadarıyla
birincisi terk ettiğinde/terk edildiğinde herşeyi siler atar, sevgisi varsa bile nefrete dönüşür ve karşısına çıkan ilk kızla dener, ona göre unutmanın en kolay yolu o dur,
diğer tip erkek ise bekler, hep içinde bir umut vardır, taa ki sabırı/ümidi tükeninceye kadar ya da sevdiğini başka birisiyle görüştüğünü öğrenene kadar,

peki aynı durumda sen ondan şüphelenseydin ve o cep tel. geçmişini göstermesydi aldattığını düşünür müydün ya da ayrılır mıydın?

Hmm o evet o kısmı atladım :):) bir erkek aldatırsa o kadar sakin olmaz değil mi ?
O zaman ikinci seçenek sanırım daha yakın :26:

2 tip erkek modeli var gözlemlediğim kadarıyla
birincisi terk ettiğinde/terk edildiğinde herşeyi siler atar, sevgisi varsa bile nefrete dönüşür ve karşısına çıkan ilk kızla dener, ona göre unutmanın en kolay yolu o dur,
diğer tip erkek ise bekler, hep içinde bir umut vardır, taa ki sabırı/ümidi tükeninceye kadar ya da sevdiğini başka birisiyle görüştüğünü öğrenene kadar,

peki aynı durumda sen ondan şüphelenseydin ve o cep tel. geçmişini göstermesydi aldattığını düşünür müydün ya da ayrılır mıydın?

Düşünürdüm tabiki ama şartlar aynı değil.ben asla göremezsin demiyorum ki hem ona benim yanımda bakacaksın diyorum.Benim onun yanına gitmeme 3 hafta var ve bu süre içinde aldatıldığını düşünerek bekleyemezmiş.Anladığım kadarıyla sevmemiş beni

Herkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
tabiiki de mümkündür
bende koca bir senelik sevgilimden,hiç kavga etmeden-daha fazla tahammül edemediğimden- ayrıldım.Zaten o kararı verene kadar zaman geçiyor,hazırlıyosun kendini.Yani sana bi anlık kavgada söyledi zannediyorsun,o konuşmayı yaptığın günü baz alıyorsun ama onun için ayrılık süreci biraz daha önce başlıyor
her neyse ben o zat-ı muhteremden ayrıldım,ne bi gün pişmanlık duydum ne elim telefona gitti.Bir ay geçti geçmedi ki yanında kalbimin depar attığı biriyle başladım...Aklıma bile gelmedi,1 sene mi geçirmişiz? Cidden toplasan iki üç anı anca hatırlarım...

dediğim gibi önceden kafaya koymuştur,senin şüpheli davranışın da kılıf olmuştur.Yoksa kimse kolay kolay 4 senesini geçirdiği kıza böyle bir ithamda bulunmazdı...
hayat kısa,kuşlar uçuyor demiş cemal süreya
hayatta ne aşklar bekliyor kimbilir seni...
üzülme

hayatimi birlestirmek istedigim insan benden telefonunu gizlese ben de kesinlikle gizli kapakli is cevirdigini dusunurum
Demek ki baska sorunlar da varmis, bu da tuz biber olmus bitirmis net hersey

akraba ile tanışmayı niye bu kadar önemsiyosunuz ki, herkes akraba ile tanıştırabilir. kimi erkek için önemlidir tanıştırmak önemsediğinden tanıştırır, kimisi için de hiç değildir. benim bi akrabam var her kız arkadaşını eve getirir ailesiyle bizimle tanıştırır evde takılırlar beraber biyerlere gideriz filan. e hepsiyle ciddi mi düşünüyo bu çocuk ?

Benim hain eşim, sevgiliyken ayrıldıgımzda ertesi gün birini bulmuştu. Meğer çok önceden bitmiş ilişki onun gözünde araştırmalara başlamış bile. Çok kavga ediyoduk mutsuzduk. O da başka kollarda aramış mutlulugu. Sonra evlendik ama 6 ay ayrıydık. Ben de başkasyla çıkınca dayanamadı. Çünkü 5 yıllık bir geçmişimiz vardı. Ve başkasıyla oldugumu öğrenmek onu çok üzmüştü. Neyse bu kadar basit gelişmedi tabi meseleler. Çok acılar çektik ikimiz de. :)

Yani demek istediğim erkeğin 1 günde bulması zor bir şey değil. Onlar üzüntüyü ilk etapta yaşayamıyor. Bir süre sonra o kız ona saçma gelmeye başlarsa anlıyor kıymetini. Aşk acısı erkeğe sonradan dank eder. Ama tekrar birleşme her ilişkide olmaz. Karşısına çıkan kızlarla senden daha iyi ilişkiler kurduysa tabi ki özlemez. Sonuçta normal olan da bu.

kızların en azından 1-2 ay kendini yenilemesi gerekiyor sanırım. erkekler aptal anlayamıyorlar ayrılıgın kötü bir şey oldugunu ilk günlerde :))

Üzülme o keyfine bakıyor sen de keyiflen biraz. Sevgilin olmamasının iyi yanlarını düşün. Asla bitik durma.

Peki siz eşinizin veya sevgilinizin mesajlarınıza,harcama detayınıza bakmasına izin verir miydiniz?Veya böyle şeyler sizce normal mi?

4 yıllık ilişkide böyle bir talebi olması çok saçma.. İyi ki göstermemişsin. Arkadaşlarımla mesajlaşmalarımı okumaısna asla izin veremem. Özeli bir şey konuşabilirim. Onunla ilgili bir sıkıntını bir arkadaşına anlatmış olabilirsin mesajda.

Harcama detayına bakıp ne görmeyi umuyomuş anlamadım. Başka sevgiline aldıgın hediyeleri falan mı :)

benim sevgilim benimle tanışmadan üç hafta önce söz atmıştı ve 6 aydır birlikteyiz.
tabi ki kolay unutulmaz mutlaka aklına geliyorsundur ama, kafada bitirmişse hayatındaki yeni insana da değer veriyorsa yoluna devam eder..

Back
X