- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi gerisiyalan
Peki siz eşinizin veya sevgilinizin mesajlarınıza,harcama detayınıza bakmasına izin verir miydiniz?Veya böyle şeyler sizce normal mi?
Ben de bu noktaya parmak basacaktim 4 senedir bir ilişkide telefonun bilmemnenin gizliliği olur mu yahu. . Tamam surekli kontrol anlamnda olsa tabi ki sikar guvensizlik olur ama benm müstakbel nisanlim tabi ki de istediğinde telefonumu kurcalayabilir ben de onunkini.. fotolarima bakmak icin arkadaslariyla ne konusuyor ona bakmak icin bile bakar bazen öylesine saklayacak bi sey olmadiktan sonra ve bu sürekli kontrol amacinda olmadiktan sonra neden cekineykm ki ben bundan...
Ama su baska kizin araya girmesi olaylari beni dellendiriyor yani insan hemen baska kizla gorusebiliyorsa ben o adamin sevgisinden suphe ederim ve saniyorum buyuk sevgim buyuk bir nefrete donusur.. o kadar kolay mi ya arada sevgi olsa..
Biraz önce konuştuk kızlar.Sen hem beni aldattın hem devam etmek istiyorsun öyle bir dünya yok diyor. Daha kimseye ayrıldığımızı söylememiş kolay değilmiş beni aldattı demek,kızla öylesine konuşuyormuş falanlaar filanlaar işte.Kızlar ben onun amiri konumundayım acaba o yüzden böyle yaparak egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor?
Senin amiri konumunda olma durumun biraz egosunu zedelemis olabilir evet ama keske boyle sacma bahaneler ve baska kiz sokmasaymis araya o zaman.. gerektiginde hatasinin sonucuyla da yuzlessin bosver.. bu kadr cabuk vazgeciliyosa sen de vazgec durusunu koru bakalm zaman neler gosterecek...
Son düzenleme: