- Konu Sahibi Hislikirpi_
Valla evi gecindiren sadece kendisi değil .kendisinden daha yüksek maaş alıyorum.Adam evini geçindirebilmek için gece gündüz çalışsın sonra vizyonsuz olsun vay be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla evi gecindiren sadece kendisi değil .kendisinden daha yüksek maaş alıyorum.Adam evini geçindirebilmek için gece gündüz çalışsın sonra vizyonsuz olsun vay be
İşte başına gelen bilir derler ya.benim eşimde sabahın 6sından akşam 9a kadar çalışıyor 2 çocuğumun bakımıda bende.evet haliyle yorgun oluyorlar ama bende eşimin daha az çalışmasını ve bana azda olsa destek olmasını isterdim bedenen onun kadar olmasada ruhen çok yorulduğumu hissediyorum
Para hersey degil demek?Baska ise girsin para hersey degil ki ailenle yeterince vakit geciremedikten sonra ne anlami var
Para hersey degil demek?
En temel ihtiyaçlar yiyecek giyecek barınma sağlık ve egitim masrafları bi sekilde halledilir yani![]()
Sosyal medyadayız, hepimiz anonimiz diye kocanıza hakaret edemezsiniz. Vizyonsuzsa onunla işiniz ne? Şikayetlenmekten başka ne yapıyorsunuz tam olarak? E boşanın madem. Eşinize çok üzüldüm. Adama yazık günah ya..vizyonsuz adamın teki
Ee bende yorulup bunaliyorum.bir tek kendisi mi yoruluyor.bu duruumun onu hiç rahatsız etmemesiden yakiniyorum aslında.biz hiç umrunda değiliz.
Mühendis inşaat sektöründe çalışıyorNe is yapiyor esin
Yoo bosamayin.ama bizimki biraz farklı bir durum. Tek kişinin çalıştığı ailelerde bu kabul edilebilir bir durum olabilir.ama bizde iki tarafta çalışıyor. Bana paradan çok zamanı lazım parayı zaten bende kazanıyorum bilmem anlatabildim mi?Esim kendi dukkanini islettigi halde sabah 8 aksam 8-9-10 hatta 12 de bile geldigi oluyor Cocuklar 2 gun babalarini gormuyorlar bile Elin isinde calissan hadi izin alirsinda kendi isini kime birakacaksin? Dukkani kapattigin an para yok Parasizda bisey olmuyor malum
Ne yapalim calisiyor diye bosayalim mi adami?
Yoo bosamayin.ama bizimki biraz farklı bir durum. Tek kişinin çalıştığı ailelerde bu kabul edilebilir bir durum olabilir.ama bizde iki tarafta çalışıyor. Bana paradan çok zamanı lazım parayı zaten bende kazanıyorum bilmem anlatabildim mi?
Aynen öyle ..bazıları bu konuyu anlamamakta ısrarci ya da paraya çok tamah ediyorBaska ise girsin para hersey degil ki ailenle yeterince vakit geciremedikten sonra ne anlami var
Ee tabi kavga eden taraf benim.calisan ben,çocuğa bakan ben ,evde bütün işleri yapan ben.mesaiye kalsam ruh sağlığına daha iyi gelecektirEşiniz sizinle kavga etmiyor ki siz onunla kavga ediyorsunuz. Yorgunluğun üstüne bir yük siz tarafından bindiriliyor. Bence meseleye siz kafanızdan anlam yüklemişsiniz. Kusura bakmayın bu kadar işsiz insan doluyken ortalık sizin yaptığınız şımarıklık. Üstelik küçük çocuğunuz var hadi eşinizin canına tak ettirdiniz yarın verdi istifasını. Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz? Tek maaşla ne kadar süre idare edebilirsiniz? Bir kere üslubunuzun komple yanlış. Adamla da her gün yorgun argın işten geldiğinde trip atıp kavga ediyorsanız ki yazdıklarınıza göre öyle karşılıklı birbirinizden bıkarsınız benden söylemesi
Özel sektör hiç bir zaman düzelmedi daha da kötüye gitti evleneceğiniz adam özel sektörde çalışıyorsa, bunlar kaçınılmazHerkes "özel sektör böyle" diyor da, cidden öyle mi? Bu köle hayatindan farkli degil. Herkes "sükür etsin" diyor. Köle hayatinami sükür edecek? Hiçmi düzgün is yok? En azindan cumartesi günü öglene kadar yada mesai saatin max aksam 17-18e kadar olan?
Türkiyede is kosullarin zor oldugunu biliyordum fakat bu kadar olmasi sasirtici.
Özel sektör hiç bir zaman düzelmedi daha da kötüye gitti evleneceğiniz adam özel sektörde çalışıyorsa, bunlar kaçınılmaz
Çocuğun anasıda babasıda siz oluyorsunuz
Bu aralar bütün patronlar sözleşmiş gibi ücretleride düşürdüler, mesaileride vermiyorlar, gittikçe daha da berbat bir hal alıyır
Ee tabi kavga eden taraf benim.calisan ben,çocuğa bakan ben ,evde bütün işleri yapan ben.mesaiye kalsam ruh sağlığına daha iyi gelecektir