bu kadar da gelinmez ki

malesef bende işlemedi bebeğimi kaybedince dedim kimseye fırsat vermicem diye ama eskisi gibi değilim, saygılı bir şekilde gerektiğinde konuşuyorum, ama ben bugün gitmek istemiyorum deme lüksüm fazla yok işte, sonunda ağlamak istemiyorsam ne derse yapıyorum =(

Bence ne dese yapacağınızı bildiği için eşiniz bu kadar üstünüze gelebiliyor.

ne derse yapıyorum da kötü..çünkü erkekler fedakarlıktan iyiniyetten anlamıyor kimse için bişey değmezmiş bunu anladım bide bi arkadaşım demişti sen üzüleceğine başkası üzülsün sen üzen üzülsün sen üz demişti çok doğruymuş

Çok doğru ama inatlaşmaya da gitmemek lazım. Deneyimlerle sabit. Bu durum 5 sene sonunda tabiri caizse .idik yarışına dönüyor. Sen bana böyle yapmıştın, bende sana bunu yaptım gibi. Kendinizden taviz vermemeniz lazım. "İntikam soğuk yenen bir yemektir." mantığıyla hareket etmek lazım.Fevri laf sokakmalar, tartiışma ortamları eşimizi bizden uzaklaştırıyor bence. ( Hem çirkefleştirip hem de o halde görmekten nefret ediyorlar. )

kendi istemediği zaman iç giyimle dolaşsam umursamaz =) haklısın canım söylediklerinde haklısın ama belki zamanla olacak her şey.çünkü her erkek her insan bir olmuyor =(yinede senin söylediklerinide deniyorum denemiyor değilim ama bakalım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.burda konuşmakta güzel oluyor, çünkü birinin çözümü bana gelmez ama bir başkasının işine yarar. o yüzden çok sağolun kızlar hakkınızı helal edin.

Aynen bizde de durum o :) Filmlerde çiftler kavga ettikten sonra gece gayet mutlu sonla biter ama bazı erkeklere işlemiyor işte :17:

İşte bunu yapmayın en ufak bir tartışma yüzünden çekip gidilmez ki öyle yaparanız ailesinin istediğini ellerinizle onlara sunmuş olursunuz.Sabır ve sakinlik en büyük ilaçtır.Biliyorum bazen sakin olmak çok zor olabiliyor ama siz şimdi kalkıpta ben gidiyorum derseniz eşinizde gurur meselesi yapıp kapı orda derse sizin için dönüşü olmayabilir.Ayrıca öyle kolay mı bi hayatı mahvedik gitmek bence kalıp yuvanıza sahip çıkmalısınız.Ne kadar zamandır evlisiniz?

Bende aynı şekilde hemen çekip gitmeyi düşünüyordum. Seven arkamdan gelir diye. Bu sefer eşim de sevse benim için dayanır çekip gitmez diye düşündüğü için gurur yapar. Demek sevgisi bu kadar az bırakıp gitmeye ne meraklı diye düşünüyorlar. :31:

Bende aynı şekilde hemen çekip gitmeyi düşünüyordum. Seven arkamdan gelir diye. Bu sefer eşim de sevse benim için dayanır çekip gitmez diye düşündüğü için gurur yapar. Demek sevgisi bu kadar az bırakıp gitmeye ne meraklı diye düşünüyorlar. :31:[/QUOTE]

Benimde bazen gözüm hiç bir şey görmüyor çekip gitmek istiyorum ama önce aklıma ailem geliyor onların bu duruma ne kadar üzülüp kahrolacağını düşünüyorum ve gidersem onların istediği olacak biliyorum o yüzden gitmeyip yuvama sahip çıkıp sabrediyorum ve o evden gitmemek ne gurursuzluk ne de yüzsüzlük tam tersine insanlıktır bu.
düşünsenize zamanında annelerimiz ne zorluk çekmiş onlar en ufak bir kavgada çekip gitseydi belki de ben e şuan aile ne demek bilmezdim eşim beni ne kadar üzsede kırsa da ben sevgimle ve iyi niyetimle birgün onunda herşeyin farkına varacağını biliyorum ve değişiyorda bu bi gerçek.

9 ay henüz çok yeni 2 yıl olmadan evlilikte çoğu şey oturmuyor sabır çok önemli ayrıca unutmayın ne olursa olsun evden giden kadın her zaman hatalıdır

Bence de size katılıyorum.Benim eşimde 2 sene içerisinde hem beni daha iyi tanıdı hem de ailesini. Bir gözlem ve mukayese dönemi gibi düşünebilirsiniz. İlk seneler bende çok ağladım çok üzüldüm. Eşim hep bir daha olmaz, bir daha böyle bir şey yapamazlar diye teselli etti fakat yıllar içinde o da gördü ki alışkanlık haline getirip yüzsüzlüğe veriyorlar. Kadın olsun erkek olsun ailesinin değiştiğini görmek ve hüküm koymak ağır geliyor sanırım.

Bende ilk seneler bu konular yüzünden evliliğimi çok yıpr:31:attım

Bence de size katılıyorum.Benim eşimde 2 sene içerisinde hem beni daha iyi tanıdı hem de ailesini. Bir gözlem ve mukayese dönemi gibi düşünebilirsiniz. İlk seneler bende çok ağladım çok üzüldüm. Eşim hep bir daha olmaz, bir daha böyle bir şey yapamazlar diye teselli etti fakat yıllar içinde o da gördü ki alışkanlık haline getirip yüzsüzlüğe veriyorlar. Kadın olsun erkek olsun ailesinin değiştiğini görmek ve hüküm koymak ağır geliyor sanırım.

Oluyor olmuyor değil illaki hiçbir sorun yaşamayan insanlarda vardır ki gıpta ederim onlara benim ailem ile eşimin ailesi çok farklı alakaları bile yok dağınık bir aileler akraba bağları nerdeyse hiç yok.ama en kötüsü ele avuca gelecek bir sorun konu yokken durduk yere eşinizi ve kendinizi yıpratmak çünkü olan sadece eşlere oluyor hayat zor ama evlilik çok çok zor :44:

Oluyor olmuyor değil illaki hiçbir sorun yaşamayan insanlarda vardır ki gıpta ederim onlara benim ailem ile eşimin ailesi çok farklı alakaları bile yok dağınık bir aileler akraba bağları nerdeyse hiç yok.ama en kötüsü ele avuca gelecek bir sorun konu yokken durduk yere eşinizi ve kendinizi yıpratmak çünkü olan sadece eşlere oluyor hayat zor ama evlilik çok çok zor :44:

erkekelerin bunları anlaması zaman alıyor sabretmek lazım inşaallah

ailesine bi de düşkün bir erkekse bu daha cok zaman alıyor gibi.

korkuyorum gün gelir de birgün sabrım taşar kendime söz geçiremezsem ne olur diye çekip gitmek demek çok büyük bir yıkım demek

Canım üzme kendını Rabbim biliyor bu ıclerdekı üzüntüyü. Sen sunu yap asagılamasın ASLA izin verme terkedıyorum bu ortamı de böyle konustugun sürece konusmak ıstemıyorum sende bana saygılı ol de. Karsındakıne sen vazgecılmezsın hıssı verme. Bak senı encok rahatlatıcak şey ıbadet ve kımseden bır beklentı ıcınde olmamaktır. Sen karsında nasıl bırı görmek ıstedıgını netce söyle eşine ama beklentıde olma rahat ol. Devam edrse aynısını sen yap bukadar kırma olmaz sinirlendım eşine k.bkma

Helal olsun. Sende sağol.. Zamanla hersey dahada ıyı olur inşaAllah. Bız dua edelım hayatımıza bakalım. Bız anne adayıyız anneyız.onlarıda bır anne dogurdu. Saygı göstermesı lazım ayrıca erkekler herzaman cocuktur büyükte olsaaa küçükte olsa yerı gelınce anne gıbı oluruz yerı gelınce arkadas. Baska kımseye ıhtıyacıda kalmaz böylece inş.

uzun zaman oldu ama memleketteydim canım.inşallah dediğin gibi olur.

doğru söylüyorsunuz dua ediyorum ama eşim çok dengesiz bir insan başkaları yüzünden kırmasına dayanamıyorum sanki hiç değerim yokmuş gibi.yolun çok başında çok yüzgöz olduk.
aynı bizim gibi ayrıca konuşalım biz canım kaderler benziyor sanki.değiştirmek elimizde mi bir bakarız.

Back
X