Bu kadar da yüzsüz olunmaz ki ya !!

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
daha önceki konumu okuyanlar bilir..lohusa depresyonu yaşıyorm sanırım demiştim..Kaynanam kaynımla beraber geldi,hastanede kavga edildi annem benim evime daha adımını atmadan hastalandı şehir dışında tedaviye gitti...Daha yeni gelebildi evime.ardından kayınpederim geldi 1 hafta kaldı gitti..dün annem ilk kez evimde benimle kalacakken eşim olacak insan sırf kardeşine surat astıgım için evde yapmadıgını bırakmadı..küfürler hakaretler,evi terketmeler,bebeğimi alıp götürecem diye tehdit etmeler..beşiğini fırlatmalar..bu kavganın ortasında anasını kardeşini resmen kovaladm evimden..aldılar valizlerini gittiler..( ben öyle sanıyordum) 10 dk.sonra yüzsüz yüzsüz geri geldiler..ben bugun giecekler diye beklerken 40 ını bekleyeceklerini öğrendim..çıldıracam resmen..insan kovulduğu evde kalırmı ya..hergün soruyordm kalacakmsınız diye insan anlamaz mı ben istenmiyorm gidiyim demez mi ya ? nasıl gidecek bunlar..bırakıp babamın evine gitmek istiyorum ama hem bebeğimden ayrılmayı göze alamam hemde evimi bunlara bırakıp ekmeklerine yağ süremem..çıkmazdayım gerçekten.kafayı yiyecem..lohusalığımın burnundan getirdiler..ben şimdi bunların yüzüne bile bakmak istemiyorum,ıkı yuzlülük yapamam eşim geldiğinde yüzlerine gülüp o yokken surat asamam..napıcam akıl verin arkadaşlar..

yüzsüz ise kapıdan kvsan bacadan girer,valla kalmak istiyolarsa kalsınlar o asık suratınıda cekmeye mahkum olurlar

gidecek olsan bebegini birakacak halin yok herhalde
ne demek bebegimi birakip gidemem
o senin bebegin ve esin ailene saygi gostermek zorunda
kayinvaliden travestimi? hicmi kadin olmadi hicmi haldan anlamiyor
nefret ediyorum bu tur insanlardan

bence ılk once esınızle aranızı duzeltın hadı kovdunuz gıttler dıyelım
yaa esınız o bu durumda aferın cok ıyı etmıssın de aılemı kovmussun demez herhalde

yada ıstenmedıkerını anladılar gıttıler yıne esıne bır sekılde bunu bıldıreceklerdır

sorunlar daha da buyuk olacak gıbıme gelıyor bu durumda

fakat esınle aranı duzeltır yavas yavas senı rahatsız eden harektelerını gormesını saglarsan esınde huzursuz oldugunuz ıcın onların gıtmesını saglayacaktır

gecmıs konunu okumadıgım ıcın sorununuzu bılmıyorum ama yenı bır bebek gelmıs cok guzel mutlu olunması gereken bır durumken bunlar neden yasanıyor kı

cogu ınsan lohusa depresyonu yasar ama gecmıste ınsanlar boyle seyler bılmıyormus yanı cokta anlayıs beklememek gerekır

en cok anlayısı esının gostermesı gerekır kı gordugum kadarıyla o da yok
sana hersey batıyorda olabılır belkıde yanlıs anlıyorsunuzdur bırbırınızı

sız onları onlarda sızı anlasa olay cozulecektır ama buda pek mumkun olmuyor

Son düzenleme:

evet kadın kadını anlaması lazım ama ben annemın anlatıklarıyla yada kayınvalıdem anlatıklarıyla olaya bakıyorumda onlarda lohusa depresyonu dıye bısey yokmus kı

onlara gore bız sımarıklık yapıyoruz cok ılgı beklıyoruz falan fılan....

anlamayı deneseler bu olaylar yasanmayacak zaten

yerınızde olsam esımle konusurum baktım cozulmuyor olay.cocugumuda alır dırek annemın evıne gıderım 40 cıkıncada onlar evıne gıder bende evıme donerım.madem kalcaklarsa 40 ı cıkana kadar kalsınlar.cocugumu vermemekle tehdıt edılıyorsam gızlıden alır gıderım.ne kotu bır durum aslında degılmı.kocanız sımdıden cocugu sıze karsı boyle kullanıyorsa bundan sonrası ıcın kolay gelsın sıze ısınız zor.

ewt gidecek olsam bebeğimle giderim ama eşim tehdit ediyor o bebeği sana bırakmam diye..bebeğimi bırakıp gidememden kastım bu..

anlamadınız galiba..ailesini kovduğum için eşimle kavga etmedim,kavga ettiğim daha doğrusu kavga ettirildiğimiz için ailesini kovdum..çünkü o da benim ailemi kovmuştu..bebeğimin doğduğnun ertesi günü..

o senin anneni kovalıyorsa sende yap

ne diyecek ben yaptım sen yapmamı
böyle idare edim derken daha da yüz buluyorlar valla bunlar....
açıkça söyle ben kalmanızı istemiyorum biran önce artık gidip de rahat bırakırsanız sevinirim deyin...
eğer yinede gitmezlersede ben 40 ını annemlerde çokaracağım benm ve çocuğumun bakıma ihtiyacı var strese değil de annenlere git kırkı çıkıncaya kadar

anlamadım malesef gecmıs konunu okumadıgım ıcın sanırım

umarım duzelır sorunlarınız....

Ya hanımlar gercekten anlamıyorum nasıl bukadar passif oluyorsunuz
Sen hatayı basta yaptın canım esın annenizi kovdu sende bebeği alıp götecektim annenle,
Bak bakalım nasıl peşinize geliyordu, mecbur çünkü herkezin gözünde suçlu o olacaktı
Susup oturuyosun bunalıyorsun nasıl eşin kavga çıkarıyor annen sizde kalacak diye ve sen ailesini kovuyorsun sonra geri alıyorsun
Gercekten saka gibi geliyor bana yolla gitsinsenler gitmiyorlarmış sen git
Böyle bisey için kimse kimseyi boşamaz korkmayın bukadar, kırkın cikincada dersin lohusalik iste diye ruh Halim bozuktu falan.
Bide eşin dediinde cocuğu vermem hicmi diliniz donmuyor" bukadar cahil olma emzikteki bebeği hic bi kanun sana vermez"
Eşiniz sizi korkutuyor sizde korkuyorsunuz

Lütfen yalnis anlaşılmasın yazdıklarım ama gercekten önceki konusunda üzülmüştüm bunada üzüldüm ama üzülmek önemli değil azcik bilinçli gözünüz tok olun bukadar kocasiiktan korkmayın.

bebeğinizin psikoloji açısından, inşallah bundan sonra böyle devam etmez... baksana yavrucak daha kırkı çıkmadan kavgalara, hakaretlere, şahit olmuş... eşinin biraz senden taraf olması lazım... yani bundan sonra sen onlarla görüşmek istemiosan, kabul edecek... kendisi gider gelir görür orası onun bileceği iş... ama bebeğini ve seni düşünüosa, bazı şeyleri sana bırakacak...
ya da herşey unutulup, balım gülüm devam edeceksiniz ki bu ihtimal senin için çok zor... dediğim gibi eşinin biraz gözünü açıp, aile olduğunun farkına varması lazım

ay canim yaa, suanda sen en cok kendinle ve bebeginle ilgilenecek zamandasin. kaldiki birak kendini baskalarida seninle ilgilenmesi gerek...yemegin yapilip ev islerine yardim edilmesi gerek, senin yasadiklarina bak

hersey kocada bitiyor burdada denilecegi gibi...yani kocan arkanda olsa ne kayinvalide ne baska biri birsey yapamazdi sana ama maalesef kocanda insafsizin biri anladigim kadariyla..ayrica saygisiz bir herif tipi. oyle olmasa aileni kovmazdi evden Allah sabir versin canim, sakin bebegini birakma o daha minicik sana muhtac her turlu..boyle seyleri duydukca hamile psikolojimle cok uzuluyorum insanlar neden ve nasil bu kadar insafsiz olabiliyorlar aklim almiyor. Allah bizleri iyi ve anlayisli insanlarla karsilastirsin.

Evliliğin daha ilk zamanlarında eşine yumruk atan birinden çokta birşey beklenmez. Bu konuda malesef yalnızsınız, eşiniz ailesinin tarafında. Böyle bir adama tekrar güvenmeniz zaten büyük risk. Kayınvalidenlere gelince, onlara göre o ev oğullarının evi. Bu yüzden gitmek kalmak konusunu pek sorun etmiyorlar. Ama artık pasif olmayın daha fazla. Anladığım kadarıyla aman sorun çıkmasın diye diye insanlar yüz bulmuş iyice. Orası sizin eviniz ve eve eğer eşinizin ailesi gelebiliyorsa sizinki de gelebilmeli. Ki genelde çoğunlukla zaten lohusa bir kadınla annesi ilgilenmelidir rahatlık açısından. Eşiniz bunları hala göremiyorsa daha da birşey görmez. Baksanıza oğullarına yemek hazırlayıp hamile kadını ayıran bir kadın var karşınızda. Bunu bile mi görmedi? Nasıl vicdan var eşinizde gerçekten...

Ben burda bi tane normal bulamadım , masum bebek dışında..

O senin annenin yanında küfür , hakaret , tehdit edip bebeğin beşini fırlatıyor..

Sende onun annesini kardeşini kovuyorsun..

Sonra kovulan kişiler geri gelip biz daha bebeğin kırkının çıkmasını bekleyecektik diye geri geliyorlar..

Fazlaca laçkalaşmış herkesin iletişimi..

canım alıp veremediğiniz ne?
arkadaşın dediği gibi fazla laçkalaşmış ilişkiniz,sen onları,eşin anneni kovmuş.gelmişler
yüzyüze bakıyorsunuz.eşin sana yumruk atmış.
aileler yüzünden kavga etmeyin bence bu şekilde evliliğiniz ne kadar devam eder?
bebeğe yazık,doğar doğmaz bir curcuna,kavga
çok mu büyük sorunlarınız var?

hastanedeyken iki aile arasında gerginlik olduüu için kavga çıktı..bende taburcu olup eve geldikten sonra tepkili davrandım ve suçlu oldum..evliliğimiz devam etmeyece k bende farkındaym..ama annesi falan çıkıp gitse hayatımdan daha rahat edicem buna eminim..yumruk meselesi 1 sene önceki mevzu..eşimle ondan sonra bu güne kadar hiç sorunumuz olmamıştı..ama ailesi tarafından fazlasıyla doldurulan bi tip özellikle erkek kardeşi..evde ne oluyor ne bitiyor herşeyi abisine yetiştirip kenara çekiliyor sonra tartışma çıkıyor...psikolojim hiç iyi değil..yüzyüze bakmak zorunda olduüum kişiler var ve bu karakterime tamamen ters..bi kişiyle problemim varsa onun elinden bi tas su bile içmek istemem..eşime beni bu duruma soktuğu için çok kızgınım..

canım eşinle etraflıca konuşsanız bi anlamıyor mu?
bebeğin hem anneye hem babaya ihtiyacı var,yazık bu bebeğe.
şuanda kayınvaliden mi yanında?annen gitti.
bence tekrar olay çıkmasın gidene kadar içinden gelmeyebilir ama
surat yapma.birbirinize karşılıklı yapıyorsunuz,
sen onun ailesine,o senin ailene. aileler yüzünden ayrılmaya doğru gidiyorsunuz,sende farkındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…