- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
daha önceki konumu okuyanlar bilir..lohusa depresyonu yaşıyorm sanırım demiştim..Kaynanam kaynımla beraber geldi,hastanede kavga edildi annem benim evime daha adımını atmadan hastalandı şehir dışında tedaviye gitti...Daha yeni gelebildi evime.ardından kayınpederim geldi 1 hafta kaldı gitti..dün annem ilk kez evimde benimle kalacakken eşim olacak insan sırf kardeşine surat astıgım için evde yapmadıgını bırakmadı..küfürler hakaretler,evi terketmeler,bebeğimi alıp götürecem diye tehdit etmeler..beşiğini fırlatmalar..bu kavganın ortasında anasını kardeşini resmen kovaladm evimden..aldılar valizlerini gittiler..( ben öyle sanıyordum) 10 dk.sonra yüzsüz yüzsüz geri geldiler..ben bugun giecekler diye beklerken 40 ını bekleyeceklerini öğrendim..çıldıracam resmen..insan kovulduğu evde kalırmı ya..hergün soruyordm kalacakmsınız diye insan anlamaz mı ben istenmiyorm gidiyim demez mi ya ? nasıl gidecek bunlar..bırakıp babamın evine gitmek istiyorum ama hem bebeğimden ayrılmayı göze alamam hemde evimi bunlara bırakıp ekmeklerine yağ süremem..çıkmazdayım gerçekten.kafayı yiyecem..lohusalığımın burnundan getirdiler..ben şimdi bunların yüzüne bile bakmak istemiyorum,ıkı yuzlülük yapamam eşim geldiğinde yüzlerine gülüp o yokken surat asamam..napıcam akıl verin arkadaşlar..
gidecek olsan bebegini birakacak halin yok herhalde
ne demek bebegimi birakip gidemem
o senin bebegin ve esin ailene saygi gostermek zorunda
kayinvaliden travestimi? hicmi kadin olmadi hicmi haldan anlamiyor
nefret ediyorum bu tur insanlardan
gidecek olsan bebegini birakacak halin yok herhalde
ne demek bebegimi birakip gidemem
o senin bebegin ve esin ailene saygi gostermek zorunda
kayinvaliden travestimi? hicmi kadin olmadi hicmi haldan anlamiyor
nefret ediyorum bu tur insanlardan
bence ılk once esınızle aranızı duzeltın hadı kovdunuz gıttler dıyelım
yaa esınız o bu durumda aferın cok ıyı etmıssın de aılemı kovmussun demez herhalde
yada ıstenmedıkerını anladılar gıttıler yıne esıne bır sekılde bunu bıldıreceklerdır
sorunlar daha da buyuk olacak gıbıme gelıyor bu durumda
fakat esınle aranı duzeltır yavas yavas senı rahatsız eden harektelerını gormesını saglarsan esınde huzursuz oldugunuz ıcın onların gıtmesını saglayacaktır
gecmıs konunu okumadıgım ıcın sorununuzu bılmıyorum ama yenı bır bebek gelmıs cok guzel mutlu olunması gereken bır durumken bunlar neden yasanıyor kı
cogu ınsan lohusa depresyonu yasar ama gecmıste ınsanlar boyle seyler bılmıyormus yanı cokta anlayıs beklememek gerekır
en cok anlayısı esının gostermesı gerekır kı gordugum kadarıyla o da yok
sana hersey batıyorda olabılır belkıde yanlıs anlıyorsunuzdur bırbırınızı
sız onları onlarda sızı anlasa olay cozulecektır ama buda pek mumkun olmuyor
anlamadınız galiba..ailesini kovduğum için eşimle kavga etmedim,kavga ettiğim daha doğrusu kavga ettirildiğimiz için ailesini kovdum..çünkü o da benim ailemi kovmuştu..bebeğimin doğduğnun ertesi günü..
canım alıp veremediğiniz ne?
arkadaşın dediği gibi fazla laçkalaşmış ilişkiniz,sen onları,eşin anneni kovmuş.gelmişler
yüzyüze bakıyorsunuz.eşin sana yumruk atmış.
aileler yüzünden kavga etmeyin bence bu şekilde evliliğiniz ne kadar devam eder?
bebeğe yazık,doğar doğmaz bir curcuna,kavga
çok mu büyük sorunlarınız var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?