Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

zeylen09

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
205
42
13
35
Konularımı biliyosunuz. 1.5 sene alacagi bekleyen bi turlu dugunumuzu yapmayan 1 sene daha ertelemek isteyen nisanli ailesi. Takilari alin dedigimiz halde almamislar nisan atilmamis gibi davraniyolardi.

Dun konustum bizimkiyle. Dedim ailem artik istemiyo niye takilari almiyosunuz. Ailesinin bi turlu arayip duzeltmeme nedeni suymus. Babam biraz agir konusmustu. Karsi tarafin vurdumduymazligi sonrasi. Ama lafi farkli yere cekmisler. O sekilde demedi dedigim halde baban soyle dedi demeye devam ediyolar. Yani iftira ediyolar. Cevrelerine rezil olmamak icin babamin laflarini soylemisler millete. Neymis babam evliligimizi berbat edermis. Halbuki pamuk gibidir evlat yerine koyar karismaz adim gibi biliyorum.

Vay efendm babamdan dolayi olmazmiz. Beni kacircakmis ama aileme geri donus yaparm diye vazgecms. Kacir dedim. Bidaha ailene dönmek yok ama dedi. Normalde bizim anlastgmz ama uymadiklari tarih var ya iste o tarihe kadar ailesiyle kalirmisiz sonra eve cikarmisiz. Dedim o tarihte evlenebiliyosan niye evlenmiyosun da bu sorunlari yasiyoruz. Ailemin durumu yok dedi. Kacinca bisiler olur dedi. Yalan. Oyalama. Alacak gelince eve cikarmisiz sonra da onu dedi. Zaten ailesi daha once ayni evi teklif etmisti kabul etmicegimi belirtmistim. Megerse hepsi taktikmis. Allah bilir seneye ertelesek de yine o alacak gelmicek o yer satilmicak yine yapmicaklar dugunu. Sonra ayni evi teklif etcekler. Beni seviyosan ailemle.yasamayi kabul edersn dedi.

Dedm ben 15 yasinda kiz degilim olmaz.

Bikaciniz demistnz ayni ev icin oynanan oyun diye. Hakli ciktiniz. Simdi taslar yerine oturdu bende. Gozum acildi.

Dedim aileni al gel ailemi ikna edin beklemeye. Sonunda tmm dedi ama. Ilerde yine napip.edip babasinin evine zorla tasindirabilir.

Bu iş yürümez gülüm benden söylemesi adamın amacı belli seven adam ne yapar eder düğünü de yapar yuvasını da kurar. Biz beş kuruş parasız evlendik borç içine girdik çalışıp ödendi bı şekilde.. sakın kaçmayı kabul etme sakın ! O da seni seviyorsa isteklerine karşılık verir ... Hiç evlilik kafası göremedim nişanlinda iyi düşün

Aynı ev olmasa kaçacaksınız yani?
Yanlış anlamışmdır umarım.

Isteklerinize tamam deseler de bu adam güvenip de evlenilecek adam mı?
Burdan öyle görünmüyor da.

Bir de ben şu evliliğin uzamasını çok garipsiyorum ya.
Düğün tarihine çift olarak kendiniz karar veremiyorsanız evlenmeyin.
Ailelere onaylayıp uymak düşer bu süreçte.

Kizlar kacmicam tabiki guvenmiyorum cunku. Denemek istedim. Sevgi karin doyurmaz deyip borca harca girmeye cesaret edemeyen adam kacalim dedi. Dedim sevgi karin doyurcak mi? Ben bakarim sana dedi.

Ben herseyin ucuzunu kabul edip nikahtan gitmeyi de kabul etmistim. Ailesi satafatli dugun yapabilmek icin bu sene yapmak istemiyo. Seneye alacaklari gelcekmis de ev alip iyi esyalar pahali gelinlik alcaklarmis. Ben istemedigim halde. Ama aslnda is evden mevden cikti anladgm kadariyla. Bu ailenin karakteri duzgn degil

Hala aileni al gel, ailemi ikna edin diyorsunuz!!!

Sakın bırakmayın bu adamı, yalvarıp yakarıp gerekirse kapısında yatıp evlenin.

Aynı evi de kabul ediverin ayrıca, babanıza atılan iftirayı yutmuşsunuz, aynı ev dokunmaz bence size.

Ne evlenme merakıymış, pes.

Bu çocukla hala görüşüyor olmanız...

Babama iftira atan bit aile isterse kraliyet mensubu olsun, isterse yarın ayrı saray açsın...

Olur mu???

Aklınızı başınıza alın. Bu çocuğu heryerden engelleyin. Yüzüne bile bakmayın.

Belki nişanlını seviyorsun o yüzden gerçekleri anlamakta zorlanıyorsun belki ama evlendikten sonra evliliği sevgi kadar karekter taşıyor.sana karşı dürüst olmayan biriyle nişanlısın.onu birkaç olayla daha test et.ve kararını buna göre ver.yoksa çok üzülürsün ve iş işten geçmiş olur.yarım olacaksa hiç olmasın.

Konularımı biliyosunuz. 1.5 sene alacagi bekleyen bi turlu dugunumuzu yapmayan 1 sene daha ertelemek isteyen nisanli ailesi. Takilari alin dedigimiz halde almamislar nisan atilmamis gibi davraniyolardi.

Dun konustum bizimkiyle. Dedim ailem artik istemiyo niye takilari almiyosunuz. Ailesinin bi turlu arayip duzeltmeme nedeni suymus. Babam biraz agir konusmustu. Karsi tarafin vurdumduymazligi sonrasi. Ama lafi farkli yere cekmisler. O sekilde demedi dedigim halde baban soyle dedi demeye devam ediyolar. Yani iftira ediyolar. Cevrelerine rezil olmamak icin babamin laflarini soylemisler millete. Neymis babam evliligimizi berbat edermis. Halbuki pamuk gibidir evlat yerine koyar karismaz adim gibi biliyorum.

Vay efendm babamdan dolayi olmazmiz. Beni kacircakmis ama aileme geri donus yaparm diye vazgecms. Kacir dedim. Bidaha ailene dönmek yok ama dedi. Normalde bizim anlastgmz ama uymadiklari tarih var ya iste o tarihe kadar ailesiyle kalirmisiz sonra eve cikarmisiz. Dedim o tarihte evlenebiliyosan niye evlenmiyosun da bu sorunlari yasiyoruz. Ailemin durumu yok dedi. Kacinca bisiler olur dedi. Yalan. Oyalama. Alacak gelince eve cikarmisiz sonra da onu dedi. Zaten ailesi daha once ayni evi teklif etmisti kabul etmicegimi belirtmistim. Megerse hepsi taktikmis. Allah bilir seneye ertelesek de yine o alacak gelmicek o yer satilmicak yine yapmicaklar dugunu. Sonra ayni evi teklif etcekler. Beni seviyosan ailemle.yasamayi kabul edersn dedi.

Dedm ben 15 yasinda kiz degilim olmaz.

Bikaciniz demistnz ayni ev icin oynanan oyun diye. Hakli ciktiniz. Simdi taslar yerine oturdu bende. Gozum acildi.

Dedim aileni al gel ailemi ikna edin beklemeye. Sonunda tmm dedi ama. Ilerde yine napip.edip babasinin evine zorla tasindirabilir.
Bu nisanlidan bi halt olmaz. Siz ayri eve ciksaniz bile eninde sonunda sizi ailesinin yanina ayni eve sokar.

Hala aileni al gel, ailemi ikna edin diyorsunuz!!!

Sakın bırakmayın bu adamı, yalvarıp yakarıp gerekirse kapısında yatıp evlenin.

Aynı evi de kabul ediverin ayrıca, babanıza atılan iftirayı yutmuşsunuz, aynı ev dokunmaz bence size.

Ne evlenme merakıymış, pes.

Yok aksine icimdeki sevgiyi bitirmeye calisiyorum. Ben evlilik dusunmuyodum kendisi cikip beni inandrdi hayata döndürdü. Icimde sevgisini öldurmem gerekiyodu. Geriye dönüp de ozlememek icin sonuna kadar zorluyorum. Bitis hikayesini yaziyorum aslinda

Belki nişanlını seviyorsun o yüzden gerçekleri anlamakta zorlanıyorsun belki ama evlendikten sonra evliliği sevgi kadar karekter taşıyor.sana karşı dürüst olmayan biriyle nişanlısın.onu birkaç olayla daha test et.ve kararını buna göre ver.yoksa çok üzülürsün ve iş işten geçmiş olur.yarım olacaksa hiç olmasın.

Cok tesekkur ederim anlayiniz icin en saf tarafimla baglanmistim ona. Tek ben sevsem sorun degildi ama o da bana bakarken eriyo diye bu kadar zorlandim. Ama gozum acildi. Ayni evde yasamak istemiyorum ailesiyle. Ve bu cocuk simdi sevse de ilerde hayatimi zindana cevircek farkindayim. Varsin icinde ukte kalayim. Benim icin su saatten sonra tas catlasa bi iki artisi kaldi gerisi fos

Ben olsam artık al aileni gel falan demezdim.
Bu kadar emin olmadığınız biriyle nasıl hala evlenmeyi düşünebiliyorsunuz?
Evlenince değişir mi sanıyorsunuz? Nikahta keramet falan yok, baştan söyleyeyim ben!
Zorla ayrı eve çıkarırsınız adamı, 2 ay sonra kirayı veremiyorum der götürür anasının evine geri. Gitmezseniz de sen babanızın evine dönersiniz. 1 sene dolmadan boşanmayı göze alıyorsanız, buyrun. :KK14:

Ben olsam artık al aileni gel falan demezdim.
Bu kadar emin olmadığınız biriyle nasıl hala evlenmeyi düşünebiliyorsunuz?
Evlenince değişir mi sanıyorsunuz? Nikahta keramet falan yok, baştan söyleyeyim ben!
Zorla ayrı eve çıkarırsın adamı, 2 ay sonra kirayı veremiyorum der götürür anasının evine geri. Gitmezsen de sen babanın evine dönersin. 1 sene dolmadan boşanmayı göze alıyorsan, buyur. :KK14:

Yok yok tam aksine :) goze alabilsem kacardim. Ailem blof yaptirtti niyetlerini anlamam icin. Kac kizim valla da affedicez ceyizlerni bile vericez dediler. Buna ragmen kacmam boyle bi aileye ailem karsisinda zafer kazandiramam. Zaten de eminim ailesini alip gelmicek :))

Yok yok tam aksine :) goze alabilsem kacardim. Ailem blof yaptirtti niyetlerini anlamam icin. Kac kizim valla da affedicez ceyizlerni bile vericez dediler. Buna ragmen kacmam boyle bi aileye ailem karsisinda zafer kazandiramam. Zaten de eminim ailesini alip gelmicek :))
Aileniz alenen kaçın mı dedi?:deli:
Ya illa sizi evlendirecekler yani, şart mı ya?
Ben olsam çağırırım eski nişanlımı, al bu taktıklarınız ver sen de ne aldıysak size derim. Yüzüğü de avcunun içine bırakırım, hadi yallah. :işsiz:
İşte nişan böyle atılır, öyle telefondan konuşarak, hadi gel diyerek olmaz. :KK14:

Kizlar kacmicam tabiki guvenmiyorum cunku. Denemek istedim. Sevgi karin doyurmaz deyip borca harca girmeye cesaret edemeyen adam kacalim dedi. Dedim sevgi karin doyurcak mi? Ben bakarim sana dedi.

Ben herseyin ucuzunu kabul edip nikahtan gitmeyi de kabul etmistim. Ailesi satafatli dugun yapabilmek icin bu sene yapmak istemiyo. Seneye alacaklari gelcekmis de ev alip iyi esyalar pahali gelinlik alcaklarmis. Ben istemedigim halde. Ama aslnda is evden mevden cikti anladgm kadariyla. Bu ailenin karakteri duzgn degil
Seni alacakları mal ile kandırmaya çalışıyorlar işte akıllarınca... Eşyanın, gelinliğin pahalısı ucuzu olmaz.. çakallar !

Back
X