Konularımı biliyosunuz. 1.5 sene alacagi bekleyen bi turlu dugunumuzu yapmayan 1 sene daha ertelemek isteyen nisanli ailesi. Takilari alin dedigimiz halde almamislar nisan atilmamis gibi davraniyolardi.
Dun konustum bizimkiyle. Dedim ailem artik istemiyo niye takilari almiyosunuz. Ailesinin bi turlu arayip duzeltmeme nedeni suymus. Babam biraz agir konusmustu. Karsi tarafin vurdumduymazligi sonrasi. Ama lafi farkli yere cekmisler. O sekilde demedi dedigim halde baban soyle dedi demeye devam ediyolar. Yani iftira ediyolar. Cevrelerine rezil olmamak icin babamin laflarini soylemisler millete. Neymis babam evliligimizi berbat edermis. Halbuki pamuk gibidir evlat yerine koyar karismaz adim gibi biliyorum.
Vay efendm babamdan dolayi olmazmiz. Beni kacircakmis ama aileme geri donus yaparm diye vazgecms. Kacir dedim. Bidaha ailene dönmek yok ama dedi. Normalde bizim anlastgmz ama uymadiklari tarih var ya iste o tarihe kadar ailesiyle kalirmisiz sonra eve cikarmisiz. Dedim o tarihte evlenebiliyosan niye evlenmiyosun da bu sorunlari yasiyoruz. Ailemin durumu yok dedi. Kacinca bisiler olur dedi. Yalan. Oyalama. Alacak gelince eve cikarmisiz sonra da onu dedi. Zaten ailesi daha once ayni evi teklif etmisti kabul etmicegimi belirtmistim. Megerse hepsi taktikmis. Allah bilir seneye ertelesek de yine o alacak gelmicek o yer satilmicak yine yapmicaklar dugunu. Sonra ayni evi teklif etcekler. Beni seviyosan ailemle.yasamayi kabul edersn dedi.
Dedm ben 15 yasinda kiz degilim olmaz.
Bikaciniz demistnz ayni ev icin oynanan oyun diye. Hakli ciktiniz. Simdi taslar yerine oturdu bende. Gozum acildi.
Dedim aileni al gel ailemi ikna edin beklemeye. Sonunda tmm dedi ama. Ilerde yine napip.edip babasinin evine zorla tasindirabilir.