Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

Hala niçin ESKİ olan nişanlınızla görüşüyorsunuz ?
Mesajla veya telefonla her nasılsa artık. Kaç tane konu açtınız kendinize hiç mi saygınız yok. Blöf yaptım denedim bilmem ne.. Derdiniz ne ki?!
Bulunmaz hint kumaşı felan mı çözemedim ki. Biz yüzük attık diyorsunuz ama onlar atmadı diyorsunuz karşılıklı mı atılacaktı bu size umut mu veriyor?
Ben yüzük atıyım ama onlar bitirmesin gelsinler yalvarıp yakarıp ikna etsinler mi ailemi diye bekliyorsunuz
Bu akılla gidersen buraya buna benzer daha çok konu açacaksın aklını başına al ve irtibatını tamamen kes.
Yok unutamıyorum evlencem de diyorsanız eninde sonunda bence iki tarafa da kendinize eziyet etmeyin düşünmeden evlenin.
Böylece bizde daha farklı sorunlarınıza yelken açmış oluruz birlikte.

Konularımı biliyosunuz. 1.5 sene alacagi bekleyen bi turlu dugunumuzu yapmayan 1 sene daha ertelemek isteyen nisanli ailesi. Takilari alin dedigimiz halde almamislar nisan atilmamis gibi davraniyolardi.

Dun konustum bizimkiyle. Dedim ailem artik istemiyo niye takilari almiyosunuz. Ailesinin bi turlu arayip duzeltmeme nedeni suymus. Babam biraz agir konusmustu. Karsi tarafin vurdumduymazligi sonrasi. Ama lafi farkli yere cekmisler. O sekilde demedi dedigim halde baban soyle dedi demeye devam ediyolar. Yani iftira ediyolar. Cevrelerine rezil olmamak icin babamin laflarini soylemisler millete. Neymis babam evliligimizi berbat edermis. Halbuki pamuk gibidir evlat yerine koyar karismaz adim gibi biliyorum.

Vay efendm babamdan dolayi olmazmiz. Beni kacircakmis ama aileme geri donus yaparm diye vazgecms. Kacir dedim. Bidaha ailene dönmek yok ama dedi. Normalde bizim anlastgmz ama uymadiklari tarih var ya iste o tarihe kadar ailesiyle kalirmisiz sonra eve cikarmisiz. Dedim o tarihte evlenebiliyosan niye evlenmiyosun da bu sorunlari yasiyoruz. Ailemin durumu yok dedi. Kacinca bisiler olur dedi. Yalan. Oyalama. Alacak gelince eve cikarmisiz sonra da onu dedi. Zaten ailesi daha once ayni evi teklif etmisti kabul etmicegimi belirtmistim. Megerse hepsi taktikmis. Allah bilir seneye ertelesek de yine o alacak gelmicek o yer satilmicak yine yapmicaklar dugunu. Sonra ayni evi teklif etcekler. Beni seviyosan ailemle.yasamayi kabul edersn dedi.

Dedm ben 15 yasinda kiz degilim olmaz.

Bikaciniz demistnz ayni ev icin oynanan oyun diye. Hakli ciktiniz. Simdi taslar yerine oturdu bende. Gozum acildi.

Dedim aileni al gel ailemi ikna edin beklemeye. Sonunda tmm dedi ama. Ilerde yine napip.edip babasinin evine zorla tasindirabilir.
zorla inatla kendi başını yakmak istiyorsun e ne yazalım.
Maddiyatımız yok diyen aile ilerde size ev açar bekle kaldı ki kendi yetersizliğini aileye iftiraya kadar götüren insanlarla ne kadar yapabileceksin buraları oku biraz benzer sorunlarla evlenen insanlar neler yaşıyorlar oku öğren o çok seviyorum ölüyorum bitiyorumlar nelere dönüyor kimler mağdur oluyor ona göre kararını verirsin

Para harcamamak masraf etmemek için şu erkeklerin kaçırma merakı midemi bulandiriyor kızlarda evet kaçarim derse deymesin keyiflerine. Bedavaya kız. Ailede yok bişeler isteyecek kıza akıl verip arkasında duracak oh ne ala. Kaçırmak bildiğin işi bedavaya getirmek. Akıllı ol.

bence yol yakınken geri dön arap saçına döndü bu iş hayır da gelmez bu saatten sonra

Kizlar kacmicam tabiki guvenmiyorum cunku. Denemek istedim. Sevgi karin doyurmaz deyip borca harca girmeye cesaret edemeyen adam kacalim dedi. Dedim sevgi karin doyurcak mi? Ben bakarim sana dedi.

Ben herseyin ucuzunu kabul edip nikahtan gitmeyi de kabul etmistim. Ailesi satafatli dugun yapabilmek icin bu sene yapmak istemiyo. Seneye alacaklari gelcekmis de ev alip iyi esyalar pahali gelinlik alcaklarmis. Ben istemedigim halde. Ama aslnda is evden mevden cikti anladgm kadariyla. Bu ailenin karakteri duzgn degil

Seni anlıyorum bi zaman lar burda nişanlı ailesi dertlerimi çok paylaştım herkes bu adamdan bişi olmaz dediler tabiki büyükler in tezleri genelde dogrudur ama... Kendimden örnek vereyim dedim birlikte yaşıcaz dediler tayin oldumuzile 700 km uzaga [tayinle gideceğimiz} ile bizle gelmek istediler başta salakmışım tamam dedima aynı ev olmasın ayrı olsun dedim neymiş 2 ayrı ev 2 ayrı masrafmıs sonra baktım k.p ile bu iş olmucak istemiyorum hiç gelmicekler dedim eşime ya bn ya onlar dedim eşimde tercihini yaptı 17 aylık evliyiz elhamdülillah mutluyuz başlarfa küstüler felan sonra kendileri aradılar şimdi barıstık tabiki eskisi gbi değiliz senede 2 kere gidip 1 ay kalıp gidiolar buna şükür diyorummm... Diyeceğim o ki her zaman aynı sonuclanmıooo... Ama tabi eşim gbi masaya yumrugu vuran cnsten olmalı bu arada bnm kv kp henüz 49 50 yaşlarındalar yani yaşlıda değiller

Back
X