- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Kaç aydır deniyorsun6-7-8 yumurtlama dönemimdi 6 ve 8 inde ilişki oldu. Bugun kasığımda ve bacagıma doğrı batma çekme gibi bişeyler oluyor bu kadar erken belirti olur mu
Olmaz bence6-7-8 yumurtlama dönemimdi 6 ve 8 inde ilişki oldu. Bugun kasığımda ve bacagıma doğrı batma çekme gibi bişeyler oluyor bu kadar erken belirti olur mu
1 senedir evliyim hiç korunmadım ama olsun diye de çabalamadım daha düşünmediğim için bu ay ilkKaç aydır deniyorsun
Anladım şunun için sordum yazdıkların normalde her zaman vücutta olan şeyler ama gebelik düşününce kendimizi dinlediğimiz için belirti sanıyoruz. Geçen ay ben hamilelikte yaşanan her şeyi yaşadım ama gebe değildim demem o ki regl gecikene kadar nadiren belirti veriyor gebelik. Yanlış anlama tabiki seni anlıyorum ama belirti aradıkça insan stres oluyor yoksa bende sürekli yazdım o belirti mi şu belirti mi diye. Geçen aydan sonra karar verdim değerlendirip regli bekleyeceğim. Umarım başarırım1 senedir evliyim hiç korunmadım ama olsun diye de çabalamadım daha düşünmediğim için bu ay ilk
evet bekleyince herşey belirti gibi geliyor bence de belirti değil sanırmAnladım şunun için sordum yazdıkların normalde her zaman vücutta olan şeyler ama gebelik düşününce kendimizi dinlediğimiz için belirti sanıyoruz. Geçen ay ben hamilelikte yaşanan her şeyi yaşadım ama gebe değildim demem o ki regl gecikene kadar nadiren belirti veriyor gebelik. Yanlış anlama tabiki seni anlıyorum ama belirti aradıkça insan stres oluyor yoksa bende sürekli yazdım o belirti mi şu belirti mi diye. Geçen aydan sonra karar verdim değerlendirip regli bekleyeceğim. Umarım başarırım
Dua edelim rabbim hayırlı zamanda versin inşallah. Bende öyleyim biraz sabırsızım ama elden birşey gelmiyorEv
evet bekleyince herşey belirti gibi geliyor bence de belirti değil sanırm
Benimde adetime 2 gün var ve hiç bir belirti hissetmiyorum yani olağandan fazla bir durum yok gibi geliyor 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden adet gecikmesi olmadan test yapıp üzülmek istemiyorum bende sabretmek zorundayım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınDua edelim rabbim hayırlı zamanda versin inşallah. Bende öyleyim biraz sabırsızım ama elden birşey gelmiyor
Amin canım amin az kalmış hayırlısı olsunBenimde adetime 2 gün var ve hiç bir belirti hissetmiyorum yani olağandan fazla bir durum yok gibi geliyor 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden adet gecikmesi olmadan test yapıp üzülmek istemiyorum bende sabretmek zorundayım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
1 yıldır bizde deniyoruz canım ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım sonrasında bi 9 ay sonra tekrar yaşadım detaylı doktora gittiğim de tüplerin tıkalı dediler İstanbul’da bi merkeze gittim sol tüpüm açıldı sağ tüp ise spazm olduğu için tıkalı görünüyor ama açıktır dediler birde polip çıktı bende ama bunu kendi doktorum hava kabarcığıdır rahim muayenesinde ben görmedim polip dedi ve tek tüpüm açık olduğu için biraz denememizi söyledi şuan ilk denememiz tüp açıldıktan sonraki o yüzden çok tuhaf haldeyim bişey yok gibi hissediyorum düşündükçe üzülüyorumAmin canım amin az kalmış hayırlısı olsunKimyasallar hakkında bişey dediler mi bende 3 yıl önce geçirmiştim önemli değil normal bişey bu demişti doktor.
Kimyasallar alakalı bir durum söylemedi sağlıklı olmadığı için demekki dedi sadece zaten doktor tüplerimin tıkalı olduğunu da düşünmedi yoksa kimyasal yaşamazdın dedi beta hcg 92 ye kadar çıkmıştı çünkü çok değişik şeyler yaşıyorum tüplerimin tıkalı olduğu da hsg de çıktı 3 ay 3 farklı merkezde hsg çektirdimAmin canım amin az kalmış hayırlısı olsunKimyasallar hakkında bişey dediler mi bende 3 yıl önce geçirmiştim önemli değil normal bişey bu demişti doktor.
Anladım canım üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsın. BEnde gebelik planlamıştım 3 yıl önce ilk denemem kimyasal olunca bir daha düşünmedim bu yıl yeniden karar verdim çocuğa ama henüz kimyasal bile olmadı. Belki benimde tüplerde sorun vardır bilemiyorum. Hormonlara baltırdım bi hsg kaldı ama 1 yıl denemeden yaptırmayacağım onu.1 yıldır bizde deniyoruz canım ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım sonrasında bi 9 ay sonra tekrar yaşadım detaylı doktora gittiğim de tüplerin tıkalı dediler İstanbul’da bi merkeze gittim sol tüpüm açıldı sağ tüp ise spazm olduğu için tıkalı görünüyor ama açıktır dediler birde polip çıktı bende ama bunu kendi doktorum hava kabarcığıdır rahim muayenesinde ben görmedim polip dedi ve tek tüpüm açık olduğu için biraz denememizi söyledi şuan ilk denememiz tüp açıldıktan sonraki o yüzden çok tuhaf haldeyim bişey yok gibi hissediyorum düşündükçe üzülüyorum
Tüpler tıkalı olunca döllenme olduğunu bilmiyordum oluyormuş demek ki yani tüpün tıkalı olduğu halde hamile kalmana şaşırdımKimyasallar alakalı bir durum söylemedi sağlıklı olmadığı için demekki dedi sadece zaten doktor tüplerimin tıkalı olduğunu da düşünmedi yoksa kimyasal yaşamazdın dedi beta hcg 92 ye kadar çıkmıştı çünkü çok değişik şeyler yaşıyorum tüplerimin tıkalı olduğu da hsg de çıktı 3 ay 3 farklı merkezde hsg çektirdim
Bir an önce yaptır canım hsg inşallah temiz çıkar benim tüplerim kapalı çıkınca selektif salpinografi yaptırdım İstanbul da ufak bi operasyonla her yerde her doktor yapmıyor bu işlemi de eğer bir sıkıntı olursa ulaş bana mutlaka bilgilendiririm ama inşallah tertemiz çıksın tez zamanda olsun isteyen herkesinAnladım canım üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsın. BEnde gebelik planlamıştım 3 yıl önce ilk denemem kimyasal olunca bir daha düşünmedim bu yıl yeniden karar verdim çocuğa ama henüz kimyasal bile olmadı. Belki benimde tüplerde sorun vardır bilemiyorum. Hormonlara baltırdım bi hsg kaldı ama 1 yıl denemeden yaptırmayacağım onu.
İşte doktor da o yüzden hsg sonucuma inanmadı tıkalı olsa kimyasal yaşamazsın dedi bana bende ilk hsg mi anestezili çektirmiştim özel bir hastanede ikincisini devlette anestezisiz çektirdim sağ biraz açıldı dediler üçüncüsünde de zaten sol tüpüm açıldı selektif salpinografi işlemi ile sağ tüp de tam açık değil ama oda açıktır diyorlar biraz benim hikayem uzun ve karışıkTüpler tıkalı olunca döllenme olduğunu bilmiyordum oluyormuş demek ki yani tüpün tıkalı olduğu halde hamile kalmana şaşırdım
İnşallah canım inşallahBir an önce yaptır canım hsg inşallah temiz çıkar benim tüplerim kapalı çıkınca selektif salpinografi yaptırdım İstanbul da ufak bi operasyonla her yerde her doktor yapmıyor bu işlemi de eğer bir sıkıntı olursa ulaş bana mutlaka bilgilendiririm ama inşallah tertemiz çıksın tez zamanda olsun isteyen herkesin
Bir an önce hayırlı haber al inşallah canım zor gerçekten süreçlerİşte doktor da o yüzden hsg sonucuma inanmadı tıkalı olsa kimyasal yaşamazsın dedi bana bende ilk hsg mi anestezili çektirmiştim özel bir hastanede ikincisini devlette anestezisiz çektirdim sağ biraz açıldı dediler üçüncüsünde de zaten sol tüpüm açıldı selektif salpinografi işlemi ile sağ tüp de tam açık değil ama oda açıktır diyorlar biraz benim hikayem uzun ve karışık
Enfeksiyon da geçirmedim hiç canım ben kimyasal dan dolayı tıkanmış olabilir dediler sonrasında düşündüm keşke bu kadar süre beklemek yerine hemen bütün tahlillerimi yaptırsaydım hsg çektirseydim pişmanlığı yaşadım ben sende en kısa zamanda gidip çektir derim bazen yapışıklık oluyormuş o hsg ile açılıyormuş mesela birde hsg çektirdikten sonraki aylarda ihtimal daha yüksekmiş doktorlar öyle söylüyorİnşallah canım inşallah1 yıl olmadan hormon bile bakmak istemiyorlar. Bende kafam rahatlasın diye hormon baktırmak istedim 1 yıl denemeyi tavsiye ediyoruz dediler bende 1 yıldır olmuyor demek zorunda kaldım baksınlar diye öyle baktılar artık. Yıl sonuna kadar deneyeceğim olmazsa hsg çektiririm zaten. Bu arada enfeksiyon falan geçirdin mi neden kapalı çıktı acaba bu tüp olayını hep merak ediyorum
Bende öyle yapmıştım dediğin gibi 1 yıl olmadan ilgilenmiyorlarİnşallah canım inşallah1 yıl olmadan hormon bile bakmak istemiyorlar. Bende kafam rahatlasın diye hormon baktırmak istedim 1 yıl denemeyi tavsiye ediyoruz dediler bende 1 yıldır olmuyor demek zorunda kaldım baksınlar diye öyle baktılar artık. Yıl sonuna kadar deneyeceğim olmazsa hsg çektiririm zaten. Bu arada enfeksiyon falan geçirdin mi neden kapalı çıktı acaba bu tüp olayını hep merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?