atsana resmını yaaa merak ettım benım kı 5 dakka da cıukmıstı ama ıkıncı cızgı bebek yoksa cıkmazAha ikinci çizgi silik de olsa belirdi ama neredeyse 10dk oldu. Yanlış olabilir tabi
o zaman bebıs gelmıs cnm ben de aynı oluyodu ben goruyodum resımde cıkmıodu sonra koyulasmaya basladı gun gectıkce ayrıca o çizgı belırdıyse 20nın ustune cıkmıstır deger kan testıyle kesın sonucu alırsın hadı hayırlı olsun cnmBenim gördüğüm gibi çıkmıyor ki. Çok silik olduğundan fotoğrafta belli olmuyo
resmı kırp oyle yukleHata veriyor
Ay evet koyulaştı napıp edip yüklicem fotoyu. Yarın sabah erken gebeliği denicem bakalım.o zaman bebıs gelmıs cnm ben de aynı oluyodu ben goruyodum resımde cıkmıodu sonra koyulasmaya basladı gun gectıkce ayrıca o çizgı belırdıyse 20nın ustune cıkmıstır deger kan testıyle kesın sonucu alırsın hadı hayırlı olsun cnm
fotoyu feyste sadece ben olarak paylaş sonra uzerıne sag tıkla resmın urlsını kopyala sonra gel buraya su surat var ya onun yanında dag resmı gıbı bı ıkon var ona tıkla urlyı yapıstır mıs gıbı cıkar resımVallaha fotoyu size göstermezsrm çatlarım yeni yollar drneyeceğim
baya bellı hem deeee ben gördummBelli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?