Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Selam kızlar tekrardan.Dünden beri annemle evi yerleştiriyoruz,çanak anten taktırdım,internet bağlattım,eksik eşyaları aldım,kilit değiştirdik lambaları taktırdık derken giremedim buraya.Bir yandan bebek ihtiyacları için ağlıyor onunls ilgileniyorum Taşınma isleri zor ama Maşallsh evi çok sevdim çok ferah şirin güzel bir ev,annem de çok sevdi çok huzurluyum Allah bozmasın.bilsem daha önce gelirdim :) Artık "evim" diyebiliyorum çok şükür.
Oğluşun babası mesaj yazdı çocupu özledim görebilir miyim cuma akşam 5 te dedi.Hsfta sonu olur dedim.Sabah diş doktoruna giderken yolda teslim ederim dönüşte alırım diyorum.
Çok mutlu oldum senin adına :))
Insallah hep daim olur Mutluluğun :) mutluluğunuz :)

Selam kızlar tekrardan.Dünden beri annemle evi yerleştiriyoruz,çanak anten taktırdım,internet bağlattım,eksik eşyaları aldım,kilit değiştirdik lambaları taktırdık derken giremedim buraya.Bir yandan bebek ihtiyacları için ağlıyor onunls ilgileniyorum Taşınma isleri zor ama Maşallsh evi çok sevdim çok ferah şirin güzel bir ev,annem de çok sevdi çok huzurluyum Allah bozmasın.bilsem daha önce gelirdim :) Artık "evim" diyebiliyorum çok şükür.
Oğluşun babası mesaj yazdı çocupu özledim görebilir miyim cuma akşam 5 te dedi.Hsfta sonu olur dedim.Sabah diş doktoruna giderken yolda teslim ederim dönüşte alırım diyorum.
Inşallah huzurun daim olur arkadaşım kimbilir hayatın alt üst olsa bile altı üstünden daha guzeldir

Güncelleme: 19.sayfada

Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.

Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.

Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Bu ne rahatlık yaa. Adamı katıl eder. Iyi dayanmışsın da boğmamışsın oracıkta. Resmen gitmeni bekliyomus zaten..

Back
X