Bu kadar hayalet çizgi umut verir mi?

Merhaba kızlar ben de kervana katıldım, geçen ay da bu erken gebelik testi (predictor) böyle silik çıkmıştı ama regl oldum şimdi adetime 6 gün var bu şekilde çıktı devam eden kasık ağrım, koku hassasiyetim olmasa hiç moda girmezdim aslında ama acaba bu silik çizgi beni yine umutlandırdı 🙈
Görmek için büyütmeniz gerekecek ama yine de Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Canım sonuç ne oldu acabaa?

Canım az önce kahverengi lekelenmem oldu, yerleşme mi regl mi yarına kadar anlaşılır buraya yazarım mutlaka 🥰
Canım insallah yerleşmedir 🙌 dün böyle çıkmıştı, bir aksiyon yarattı bende ama bugün yeniden yaptım, kalbim kadar temizdi 😅😒

Eklentiler

• 02D99BFB-E07C-476C-B888-18C095A77DD8.webp
    02D99BFB-E07C-476C-B888-18C095A77DD8.webp
    88 KB · Görüntüleme: 139
Canım insallah yerleşmedir 🙌 dün böyle çıkmıştı, bir aksiyon yarattı bende ama bugün yeniden yaptım, kalbim kadar temizdi 😅😒
Cidden aynısı benimkinin 🙈 benim çizgim anında çıkmadığı için çok umutlanmadım ama başka belirtilerim vardı ondan dolayı biraz umudum var ama bakalım görcek miyiz kırmızı kartı 🤭

Cidden aynısı benimkinin 🙈 benim çizgim anında çıkmadığı için çok umutlanmadım ama başka belirtilerim vardı ondan dolayı biraz umudum var ama bakalım görcek miyiz kırmızı kartı 🤭
Adet tarihin ne? Ben boş çıkınca bi rahatladım. Şimdi böyle hafif hafif adet sancısı gibi bisiler hissediyorum. Geliyor gelmekte olan 😒

Regl oldum canım artık bu predictor markasına asla güvenmem 2dir umutlanıp hayal kırıklığı yaşıyorum.. Hayırlısı artık inş önümüzdeki aya 🤲🏻🥰
Ben de oldum. Sana da geçmiş olsun. O görüğümüz çizgi demek ki pozitif anlamına gelmiyor. Öğrenmiş olduk. İnşallah gelecek ay hepbirlikte güzel haberler paylaşırız ❤️🤲😘

Back
X