- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
5 yıl önce bi gençlik kampına gitmiştim ordan biri ekledi beni Facebook'tan yüzyüze tanışıklığımız yok sima olarak tanıyoruz.25 yaşında şu an.Neyse ekledi ertesi gün mesaj attı konuştuk falan hemen dedi ki bugün görüşelim,benim de işim vardı, zaten ilk günden ne görüşücem yangından mal kaçırır gibi. Başka planım var arkadaşlarıma söz verdim diyorum ekemez misin ben haftaiçi hep geç çıkıyorum işten arkadaşlarınla hep görüşüyosun diyor (!)
Hayır ekemem dedim bu seferde işiniz kaçta biter ben alırım seni dedi.Çok sinir oldum ya. Ben de cevap vermedim 4-5 saat sonra bir dahaki sefere artık yazdım. Bu "pardon göremedim şeyi miydi eminim görmemişsindir" dedi ben de cevap vermedim hayır sen kimsin de bana hesap soruyorsun ya??!!
3 gün geçti yine mesaj atmış. Soru işareti yollamış bir de.
Ben şimdi sert bir dille mi karşılık veriyim yoksa yine hiç sallamasam mı, boş yere gerilmek istemiyorum çünkü, takıntılı mıdır nedir.

Hayır ekemem dedim bu seferde işiniz kaçta biter ben alırım seni dedi.Çok sinir oldum ya. Ben de cevap vermedim 4-5 saat sonra bir dahaki sefere artık yazdım. Bu "pardon göremedim şeyi miydi eminim görmemişsindir" dedi ben de cevap vermedim hayır sen kimsin de bana hesap soruyorsun ya??!!
3 gün geçti yine mesaj atmış. Soru işareti yollamış bir de.