bir yere gitmek icin size mi muhtaclarmis
taksiler ne gune duruyor
yazik yaa
sorun sizde araba var uzak bi yere gidilecekse eşine söylüyorlar oda bırakıyor mu yoksa illa eşin gittikleri yerde onlarla takılmak zorundamı ?
bana teyzem hep siyasi olmam gerektiğini söyler durur
eğer siyasi olup gözünü açmazsan tatlım daha çok fırsat kaçırıp üzülürsün
ya yine gidelim falan mı diyolar hemn lafa atla işimiz var hıp diye kalır sen işini bilmiyorsun
bende sadece benim kocam ailesine böyle düşkün sanırdım:26:
seni cooook iyi anlıyorum ama değişmesine imkan yok benceya bu deveyi güderiz ya da bu diyardan giderizz
keşke bu ana kuzusu erkekler hayırlı evlat olmak kadar hayırlı eş olmaya kafa yorsalar ne sorun kalırdı ne sıkıntıeşin hem senin hem de ailesinin gönlünü yapmak istiyor ama dengeyi kuramıyor yeri geldiğinde hayır demeyi bilse mecburi durumlar dışında tamam demese sorun çözülecek ama erkek milletinin beyni farklı çalışıyor işte
aynen öyle ben tamamen ailene ilgisiz kal demiyorum acil bişi olur yine gidilir..ama yok .
Gütmem bu deveyi arkadaşım ben çile çekmek için evlenmedim ki .. hayrlı evlat olup ailesine adayacak ise kendisini herkez yoluna . annene söyledin mi diyorum o iş bende halledecegim niye kafayı taktın diyor .. yarın kendi işimize bakacagız değil mi sorun yok diyorum evet yok diyor .. ama güvenemiyorum ne düşünüyor bilmiyorum
götürüyor bekliyor geri evlerine bırakıyor . onları bırakıp geri dönmüyor . minibüs ile gidilecek yere hatta yürüyerek gidilecek yere dahi araba ile gidiliyor
Evet ama yok diyememe özürlü benim eşim .. yoksa hayrsız evlat olurmuş ..
Eski konuyu bilenler vardır .. sürekli ailesi birşeyleri bahane edip eşimi çagırıyor heryere araba ile gidiliyor vs .. bugun yine bi yer için konuşuldu bize geldi hafta sonu düğün varmış bizim deidm işimiz var öncedne plan yaptık .. dedi napalım işte minnet borçluyz gitmesek olmaz salak gibi sustum aptalım aptal fırsatını bulmuş konu açılmışken niye konuşmadım ki neden kensiniz gitmyorsunuz sonra eşimle tartışıyoruz sizin yüzünüzden demedim .. eşimşin cevap tamam halledereiz oldu annesine . anneis gitti neyi hallediyorsun ya sen dedim bizim pşanımız vardı niye demiyorsun işimiz var diye onuda hallederiz diyor çıldırdım . ee olmazsa ben anneme izah ederim diyor nefret ediyorum şu druumdan artık nedne o anda işimzi var kendi,niz gidin demiyorsun ki
sanki benim eşimi anlatmışsın
aynı durum bizdede mevcut gecenin bi körü bile ararlar
kayınpederenin ehliyeti yokmu:44: yoksa pek yapacak bişey yok zaten
işiniz varkende sizi ekerse eşinizin ayıbı o
böyle bi durumda eşim önce benim işimi halleder yada annesigilinki halleder
biz rahat rahat işimize bakalım diye
başka güne bırakmaz yani
sen eşini sıkıştır olmadı kv kp konuş
aynı bizim durum canım seni okadar iyi anlıyorumki....biz gurbette olmamıza rağmen memlekete gidince bizim araba kullanılırdı sürekli kayınbabamın arabası olduğu halde utanmadan bizimki biraz yatsın derdi geçerdi arabanın başına sormazlardı bile hoş halada sormuyorlar ya işiniz varmı?gurbetten geldiniz gidecek yerleriniz varmı?gelin ailesini görmek ister mi istemez mi?okadar bencillerki eşimde ne deseler tamam diyordu tabiki bizim arabanın adını ailenin o....su koymuştum gelen biniyor giden biniyor benim elime arabayı vermeyen eşim benden başka herkese veriyordu satıldı araba hem üzüldüm hemde sevindim binemediğim arabayı ne yapayım benerkeklerin ailesi değerli oluyor canım hayatta diyemezler onlara yok diye ama bize derler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?