Bu kadar küçülür mü?(resimli)

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Merhaba ameliyat olalı 7 ay oldu doktor ucunu küçülücem dedi küçültmemiş ödem olmadığı belli önde yamuklu var biraz fazla yukarıda ucu hiç küçültülmedi tekrar ameliyat olmalı mıyım aynı doktora revizyon olan var mı kalın deriliyim bu kadar küçülür mü?

Senin burnun ideal çenen geride olduğu için sıkıntı burnunda sanıyorsun ama değil çenen öne gelirse alın burun çene açıları düzelir..mesela bakın D52CEF57-1786-4057-B148-9D11B6ACCE7F.jpeg

Bakın olması gereken açı çok anladığım için değil ama belki fikir edinirsiniz diye :)

Eklentiler

• 30FF6EFA-C08F-4D53-BCC3-B8800FAEC7B2.webp
    30FF6EFA-C08F-4D53-BCC3-B8800FAEC7B2.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 153
Senin burnun ideal çenen geride olduğu için sıkıntı burnunda sanıyorsun ama değil çenen öne gelirse alın burun çene açıları düzelir..mesela bakın Eki Görüntüle 2556020
Şu an anladım doğru çenem geride sanırım ön dişlerim alttakilere göre önce ve üst dudağım daha ince ama burnumda güzel değil ohoo komple yüz nakli yaptırmam lazım demekki 😂

Şu an anladım doğru çenem geride sanırım ön dişlerim alttakilere göre önce ve üst dudağım daha ince ama burnumda güzel değil ohoo komple yüz nakli yaptırmam lazım demekki 😂
Dokrorunla hic konustun mu revizyonu kabul etti mi ya da ne açiklama yapti kuculme konusunda

Bu kadar küçülür mu bilmiyorum çünkü bende aynı durumdayım ..Bazısı küçülür bazısı küçülmez diyor ucu niye büyük bırakıyorlar anlamıyorum aynı sorun bende şuan mevcut

Back
X