bu kadar mı güzel anlatılır...

ben bazen hele de su son zamanlara yaklaştıkça ondan son bir gece mi istesem diye düşünüyorum, eskisi gibi gitsek deniz kenarında bir banka otursak sadece sarılıp denizi izlesek, yaşadığımız hiçbirşeyi hatırlamasak ve sabah hiç olmasa....
ama neye yarar ki, artık sadece hayallerimde kalacak....
ayrılık acı, yanında olup ayrı olmak daha acı, ama sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğuna tanıklık etmek içini oyuyor insanın

yıllardır Can Dündar'a ait diye biliyordum bu şiiri desenize kandırılmışım
paylaşım için teşekkürler

şuan işte tam da böyle bir hal içindeyim...ne eksik ne fazla :2: elim kolum kalkmıyor yaşamak çok manasız boş gözlerle bakıyorum etrafa.yataktan çıkasım gelmiyo uyumaktan ve ağlamaktan gözlerim birer davul...ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlıyorum sadece yaşamak için yiyorum o da annemin ısrarlarıyla...Rabbim yardımcımız olsun

şuan işte tam da böyle bir hal içindeyim...ne eksik ne fazla :2: elim kolum kalkmıyor yaşamak çok manasız boş gözlerle bakıyorum etrafa.yataktan çıkasım gelmiyo uyumaktan ve ağlamaktan gözlerim birer davul...ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlıyorum sadece yaşamak için yiyorum o da annemin ısrarlarıyla...Rabbim yardımcımız olsun

amin canım..............
yaşamalı tabii..belki de gelecek bize onu getirir:31:

Ne eksik ne fazlaaa o kadar güzel anlatmış ki o anki ruh halimizi. yaşadıklarımızı...Çok zor bir durumm ölüp ölüp diriliyorsun resmen ya :2:

diriliyoruz dirilmesine de eskisi gibi olamıyoruz...mutlaka bi yerde buluveriyor insanı yaşanan acılar...ah almaktan çok korkarım..eğer birgün benim yüzümden birisi bunları yaşayacak olursa da ben çok daha fazlasını yaşayayım..yani aslında benim için daha zor olsun herşey...

''güneş parlıyor,hava güzel,ayakların dans etmek istiyor ama yine de aklının bir kenarında dursun: birileri şu an acı çekiyor...''

güneş parlamasın arkamı dönüp gittiğimde,
havanın güzelliği bi'şey ifade etmesin benim için,
ve değil dans etmek yürümek bile istemesin ayaklarım:34:
aklımın bi kenarında O'nun acı çektiği varken,yüreğimin en güzel köşesinde de o olsun şartlara rağmen.....:14::14:

Back
X