• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar müdahele doğru mu_?

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar ben erkek arkadaşımla aynı şirkete bağlı olarak part time çalışıyorum ama farlı yerlerdeyiz... işe başlayalı 2hafta oldu.. bi bayan var iyi anlaştık şirketin yemeğini yiyecektik bi çocuk yemeyin dışardan söleyelim dedi... neyse bende dedimki biz yemek seçmiyoruz bulduğumuzu yiyoruz çocuk pis pis güldü

bende bu olayı sevgilime anlattım canım sıkkın güldü falan diye... o da çok ters bi anlam çıkardı ve şikayet etmiş çocuğu yarın uyarcaklarmış bu çocuğu:26: bende kızdım beni ispiyoncu durumuna düşürdün ben zaten artık onla konuşmuyom bidaha yaparsa ben şikayet etcektim diye...bidaha olmasını bekleyemezmiş ya ben çocukmuyum neden bu kadar müdahele:19: hemde bana söylemeden şikayet ediyor banada sorması gerekmezmi sanki benim aklım yok :20:

kızlar ben erkek arkadaşımla aynı şirkete bağlı olarak part time çalışıyorum ama farlı yerlerdeyiz... işe başlayalı 2hafta oldu.. bi bayan var iyi anlaştık şirketin yemeğini yiyecektik bi çocuk yemeyin dışardan söleyelim dedi... neyse bende dedimki biz yemek seçmiyoruz bulduğumuzu yiyoruz çocuk pis pis güldü

bende bu olayı sevgilime anlattım canım sıkkın güldü falan diye... o da çok ters bi anlam çıkardı ve şikayet etmiş çocuğu yarın uyarcaklarmış bu çocuğu:26: bende kızdım beni ispiyoncu durumuna düşürdün ben zaten artık onla konuşmuyom bidaha yaparsa ben şikayet etcektim diye...bidaha olmasını bekleyemezmiş ya ben çocukmuyum neden bu kadar müdahele:19: hemde bana söylemeden şikayet ediyor banada sorması gerekmezmi sanki benim aklım yok :20:

kimse fikrini yazmamış :18:

Çocuğun yanlışı neymiş de uyarılacakmış onu anlamadım ben.
Sizin canınız neden sıkıldı?

Keşke erkek arkadaşına söylemeseydin. o kişi söylediğin şeyi çok çirkin bir anlamda anlamış ve bunu sana hissettirmiş. hiç bir erkek sevgilisine/eşine böyle bir çirkin tabiri kabul edemez. bırak uyarı alsın en azından nerde nasıl konuşması gerektiğini bilir.

Bu erkek kimyasını ben çözemiyorum zaten.Elimize kolumuza ipleri geçirip kukla gibi oynatıyolar.Bişey demeye kalkıncada siz kadınlar anlamazsınız erkekler şöyle düşünür böyle düşünür derler.Bu problemi sende çözebilirdin bıraksaydı.Gerçi şöylede bişey var senin ona ne şekilde anlattığını bilmiyorum eğer çok üzgünsen sana üzüldüğü için iyi niyetiylede yapmış olabilir.

Tamamen koruma içgüdüsü.. erkek arkadasıma tartısma mevzusunu anlattıgımda ''sen tartısma bırak ben tartısırım'' diyecek kadar kantarın topunu kaçırabiliyorlar.. Çok sevip,sahiplenmekten.. konu nedır tam çözemedim bende..ortada şikayet edilmeye değecek sebep..Madem çok rahatsız oldunuz bu davranışından kibar bir şekilde söyleyin.Problemlerını çözemediğiniz noktada yardım talep ederseniz ilgilensin..

Back
X