kızlar ben erkek arkadaşımla aynı şirkete bağlı olarak part time çalışıyorum ama farlı yerlerdeyiz... işe başlayalı 2hafta oldu.. bi bayan var iyi anlaştık şirketin yemeğini yiyecektik bi çocuk yemeyin dışardan söleyelim dedi... neyse bende dedimki biz yemek seçmiyoruz bulduğumuzu yiyoruz çocuk pis pis güldü
bende bu olayı sevgilime anlattım canım sıkkın güldü falan diye... o da çok ters bi anlam çıkardı ve şikayet etmiş çocuğu yarın uyarcaklarmış bu çocuğu:26: bende kızdım beni ispiyoncu durumuna düşürdün ben zaten artık onla konuşmuyom bidaha yaparsa ben şikayet etcektim diye...bidaha olmasını bekleyemezmiş ya ben çocukmuyum neden bu kadar müdahele
hemde bana söylemeden şikayet ediyor banada sorması gerekmezmi sanki benim aklım yok 
bende bu olayı sevgilime anlattım canım sıkkın güldü falan diye... o da çok ters bi anlam çıkardı ve şikayet etmiş çocuğu yarın uyarcaklarmış bu çocuğu:26: bende kızdım beni ispiyoncu durumuna düşürdün ben zaten artık onla konuşmuyom bidaha yaparsa ben şikayet etcektim diye...bidaha olmasını bekleyemezmiş ya ben çocukmuyum neden bu kadar müdahele